Sevgilimin ailesinde kalmam


anladıgım kadarıyla sevgilisiniz nerden kv kp oluyor ?
bu ne rahatlık ne genişlik ben anlamadım s... de yemişsin daha ne duruyorsun.
sonra erkekler kadını ezmeyi kendinde hak görür. bu kadar taviz vermeyin.
 
şimdiden bu kadar rahat olan sana karşı konuşmaları yani ilerde ne yapmaz insan evliyken kv sinde kalmaya rahat edemiyor bu ne rahatlık.
bence işiniz varmış ayrı ev bakın kendinize bu kadar müdahaleye
bnece gerek yok ilerde altından kalkamazsınız evli biri olarak tavsiyem..
ben olsam o laftan asla o evde kalmazdım.inşallah ayrılık falan olmaz da evlenirsiniz yoksa arkanızdan dönen lafların vay haline..
 
Birincisi hem size daha sevgiliyken öyle bir küfür etmiş insanla evlenirseniz neler söyler?,
İkincisi, hayat bu ne olur belli olmaz bir gün ayrılırsanız pişman olursunuz hoş ayrılmazsanız da hiçbir değeriniz kalmaz
 
Kv kp diyorum cünkü beni herkesle tanıstırdılar tüm akrabalarına gelinimiz diye tanıttılar. Bi yandan kalmayıda sırf diger erkek kardeşlerinin sevgililerinin gıcıklıgına yapıyorum onlar oldukca mesafeli arayıp sormuyorlar bilee ben her anlarında yanlarındayım samimiyim sıcakkanlıyım.
 

Elticilik oynamaya da başlamışsın, şahane..

Sen bu kafayla gidersen yarın evlendiğinizde

"Bizim herşeyimize karışılıyor. Eltilerim rahat." diye konu açarsın.

Bazen herkes uyarır uyarır da insan başına geleceğe koşarak gider.
 
Sen kendini baya kapatırmışsın bu olaya bari evlen de otur onlarla belki daha az sığıntı olursun . Hani o kızların senden rahatsız olduğunu yeni öğrenmiştin kimbilir ne yaptın nasıl davrandın onlara da oyle düşündüler ki zaten öyle dusunmelerini istemisssin . O kızlar senden daha gururlu demekki sen gibi kendilerini atmamışlar o eve . Sende sktrolup git denilen evde yayılmaya devam et halâ
 
Ben staj yaparken orada da böyle bir kız vardı, böyle mecburi bir durumdan değil (bu da mecburi değil ya neyse) keyfi olarak askerde olan sevgilisinin ailesinde kalıyordu ailesinden izinli. Nasıl olduğunu aklım almamıştı bir türlü, arkadaşlarımın evine misafirliğe giderken iviğine civiğine kadar sorar bizimkiler, kaç tane erkek var o evde herkesin dediği gibi, bir de üstüne kıskanıyorlar, en sevdikleri gelinleri ben olucamm tarzı şeyler yazmışsınız. Ben utandım yazdıklarınızı okurken, nasıl rahat ettiniz ki gerçekten anlayamadım.
 
Neler neler diyorlardır arkandan kimbilir...
 
Herkes gayet sıcakkanlı güzel yaklasıyor. Daha bugün akrabalarıyla birlikteydik. Herkes cok sevdigini söylüyor aileside dahil. Gerçekten bu kadar kötü şeyler düşünebilirlermi hakkımda ? Ben o insanlara hic birşey yapmadım kii?
 
Duygularıma tercüman olmuşsun, ağzına sağlık
 

kardeş neden evlenmiyonuz? cidden soruyorum engel ne?
 

rahat yetişmek demek bu mu? valla ben de rahat yetiştim sevgilimle kendi evimde kalabiliyorum istediğim zaman ama benim babam gidip milletin evinde sığıntı gibi yaşadığımı,hatta kendi kendime gelincilik oynayıp "ekiekieki akrabalarıylan tanıştım" diye şımardığımı duysa ağzımı yırtar. milletin evinde sığıntı olmak sana koymuyor mu? ekmek elden su gölden yaşıyorsun. hiç mi utanmıyorsun mesela 2 tane direk gibi kardeşi varmış. ayıp ya sinir zıplatmak için açılmış resmen konu. dur bakalım okuyarak gelcem daha neler çıkıcak.
 
Bu konu tamamen uydurma.Yoksa bu cümlelerden anlıyorum ki beyin vücudu terk etmis
 

Vallahi kayınvalide ve kayınpeder adayına lafım yok da sevgilinle ilişkini gözden geçir derim. Bir tartışmada sana 'o evden s..tr git' diyorsa eğer, evlendiğinizde de kovar kovar barışınca geri çağırır. Ömür mü geçer?
 

sebep?
sevgilinin erkek kardeşlerini mi kıskanıyorsun?
 
Verdiğiniz cevaplar falan enterasan ya. Bu yaşa gelmiş birisi nasıl bu kadar düz mantık düşünür anlayamadım.

Neyse bi komşumuzun iki gelin adayı vardı. İki oğluda 2 ay arayla nişanlandılar. Birisi mesafeli idi. Sadece ailesi ile birlikte gelirdi. Özel günlerde arar sorardı. X anne diye hitap ederdi. Ama saygılı, güleryüzlü, sıcakkanlıydı. Diğeride geçerken uğradım deyip zırt pırt gelen, rüyamda seni gördüm aradım diyen, annecim annecim bitanem diye etrafında dönerdi. Kadın ikiside aynı davranırdı görünürde. Yüzlerine Güler. Sizi özledim canım gelinlerim falan filan derdi. Ama arkalarından heeeeep mesafeli olanı beğenir, yerini, nasıl davranacağını biliyor derdi. Diğerine de zırt pırt burda kapıdan kovsam bacadan girecek derdi.

Neyse siz zaten en sevilen gelin olacakmışsınız sıkıntı olmaz. Kayınvalidenizle altlı üstlü oturur gelir gidersiniz
 
Arkadaslar uydurma konu değil burda herkes bi sıkıntısında açıyor konu bende açtım ki uydurma değil bizzat yaşadıgım şeyi anlattım. Ailem bişry demeyince böyle düşünmedim hiç bu tarafta ısrar etti cünkü. Öyle olunca bende ev bulana kadar bari kalıyım dedim o da ertelendi durdu. Yurtta kalamıyorum cünkü iş yerime yakın veya tek vasıtası olan yurt yok ki ev buldum sayılır ailem gelince bakıcaz. Evlenme konusuna gelince sevgilim henüz askerde gelince iş bulması vs. birde evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum nedense hem calısıp hem ev bakmakk zorr geliyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…