- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
Arkadaslar uydurma konu değil burda herkes bi sıkıntısında açıyor konu bende açtım ki uydurma değil bizzat yaşadıgım şeyi anlattım. Ailem bişry demeyince böyle düşünmedim hiç bu tarafta ısrar etti cünkü. Öyle olunca bende ev bulana kadar bari kalıyım dedim o da ertelendi durdu. Yurtta kalamıyorum cünkü iş yerime yakın veya tek vasıtası olan yurt yok ki ev buldum sayılır ailem gelince bakıcaz. Evlenme konusuna gelince sevgilim henüz askerde gelince iş bulması vs. birde evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum nedense hem calısıp hem ev bakmakk zorr geliyor
Kv kp diyorum cünkü beni herkesle tanıstırdılar tüm akrabalarına gelinimiz diye tanıttılar. Bi yandan kalmayıda sırf diger erkek kardeşlerinin sevgililerinin gıcıklıgına yapıyorum onlar oldukca mesafeli arayıp sormuyorlar bilee ben her anlarında yanlarındayım samimiyim sıcakkanlıyım.
bak şimdi sana şey şöyle ağız dolusu laflar ederim burda milleti salak yerine koyduğun için ama susuyorum banım yeni açıldı.
Öyle ortaya yazma milleti alıntıla cevap ver. senin baban sana kızım git tabi milletin evinde direk gibi yat nasılsa yolunacak kaz bulduk mu diyor? hem çalışıp hem ev bakmak zorrrrr geliyorsa sevgili yapmak da zorrrrr kardeşim,altından kalkamayacağın işe girişme.
Ayrıca konu başta bi gerçek geliyor ama içine girince alışıyorsun yahu,basbaya fake. amacın sevgilinin sana dediği laf olsa başlık "sevgilim bana küfür etti" filan olurdu. buraya gelip "ben sevgilimin ailesiylen kalıyom,eltiler çatlasın,bütün akrabaları da beni seviyo" diye laf yapmazdın. okuyorsun bunları biliyorum da sende iki lafı bir araya getirecek kabiliyet yok bari milletin aklıyla alay etme şurda kaç sayfa yazılmış kimseye cevabın yok. konuya fake denilince ortaya çıkıyorsun.
komiksiniz gerçektenArkadaslar tüm yorumları okudum. Okula arada gidip geldiğim icin önceden iki ay kadar kaldım simdi calısıyorum ev bulana kadar kalıyorum. Aileler tanısıyor yüzüklerimiz var amaa resmi böyle gelinip istenmedii henüzz ailemin haber var her gün ararlar seviglimin ailesini falan. Teşekkürler en kısa zamanda ev blup giderim zaten benim yüzümden diger krdeşlerinin sevgilileri hep sorun yapmış benim kalmamıı. Kıskandılarmı artık bilmiyorm ama
Arkadaslar uydurma konu değil burda herkes bi sıkıntısında açıyor konu bende açtım ki uydurma değil bizzat yaşadıgım şeyi anlattım. Ailem bişry demeyince böyle düşünmedim hiç bu tarafta ısrar etti cünkü. Öyle olunca bende ev bulana kadar bari kalıyım dedim o da ertelendi durdu. Yurtta kalamıyorum cünkü iş yerime yakın veya tek vasıtası olan yurt yok ki ev buldum sayılır ailem gelince bakıcaz. Evlenme konusuna gelince sevgilim henüz askerde gelince iş bulması vs. birde evliliğe kendimi hazır hissetmiyorum nedense hem calısıp hem ev bakmakk zorr geliyor
Calıstıgımı söyledigim icin ben işteyken aksama kdar bi cok cevap geliyor o yüzden herkese tek tek alıntı yapamıyorum. Ama madem cok istediniz işimin arasında siizn mesajınızı alıntı yapayım. Konu fake olsa amacım ne olabilir acaba fake konu acınca elime ne geçebilir? burda konu açana ödül verildiğini duymadım. Kalıyorum evet. Tartısmam oldugunda konuyu actım konuyu acmam kalıyorum sevgilimde böyle dedi ne yapayımdı cogu kişide fikrini söyledi konu benim kalmama geldi. Yapılan bütün yorumları okudum herkese tek tek yazamadım ama tek kişiyede kötü bişey söylemedim ben kalıyorsam burada kötü bişey yapmıyorum insanlara kardeslerine yan gözle bakmıyorum. Okurkende cogu zaman gelirdim ugrardım aksam yemeklerine kalırdım o zamandan tanısmamız oldugu için bu kadar rahatız ailemde bende. Tavsiyenizi dikkte alıcam sevgilim hele bi gelsin insallah evleniriz ablacım zorrr olsada
Sizinki nasıl bi durum erkek arkadasınız yasıyor derken o mu kalıyor? Ona karsı herkeisn tepkisi nasıl iyimi davranılıyor kötümü?İnanamıyorummm aynı olayı erkek arkadasım yasıyor bende kız hakkında iyi dşünmüyorum sinir oluyorum ama yapcak bişey yok tabi. sükür yalnız degilim yapılan yorumlarda herkes benim gibi düşünüyor.
Yok benim erkek kardesinin sevgilisi kalıyordu iyi davranıyolardı araları gayet iyiiSizinki nasıl bi durum erkek arkadasınız yasıyor derken o mu kalıyor? Ona karsı herkeisn tepkisi nasıl iyimi davranılıyor kötümü?
Ama kız cennete düşmüş adeta hem kv hem kp hem kardeşler el üstünde tutuyor ya da hepsi über tiyatrocu.Bilemedim.siz kızlar ne fenasınız.sevgiliyken erkek evinden çıkmazsınız,evlenince kaçacak delik ararsınız.gelip gitmeyi sorun edersiniz.
KV ilerde beraber yaşamak istiyor ve yolunu yapıyor olabilir mi?Ama kız cennete düşmüş adeta hem kv hem kp hem kardeşler el üstünde tutuyor ya da hepsi über tiyatrocu.Bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?