Sevgilimin ailesinde kalmam

bak şimdi sana şey şöyle ağız dolusu laflar ederim burda milleti salak yerine koyduğun için ama susuyorum banım yeni açıldı.

Öyle ortaya yazma milleti alıntıla cevap ver. senin baban sana kızım git tabi milletin evinde direk gibi yat nasılsa yolunacak kaz bulduk mu diyor? hem çalışıp hem ev bakmak zorrrrr geliyorsa sevgili yapmak da zorrrrr kardeşim,altından kalkamayacağın işe girişme.

Ayrıca konu başta bi gerçek geliyor ama içine girince alışıyorsun yahu,basbaya fake. amacın sevgilinin sana dediği laf olsa başlık "sevgilim bana küfür etti" filan olurdu. buraya gelip "ben sevgilimin ailesiylen kalıyom,eltiler çatlasın,bütün akrabaları da beni seviyo" diye laf yapmazdın. okuyorsun bunları biliyorum da sende iki lafı bir araya getirecek kabiliyet yok bari milletin aklıyla alay etme şurda kaç sayfa yazılmış kimseye cevabın yok. konuya fake denilince ortaya çıkıyorsun.

Gelinimiz diye tanıştıran o aileye yazıklar olsun..
Ortada resmi birşey yokken hangi hakla böyle bir tanıştırma işine girmişler..
Üstelik gıcıklık konusuda varmış,senin o kafanı duvarlara sürtmek lazımda..
Hayat tecrübesizliğne veriyorum..

Calıstıgımı söyledigim icin ben işteyken aksama kdar bi cok cevap geliyor o yüzden herkese tek tek alıntı yapamıyorum. Ama madem cok istediniz işimin arasında siizn mesajınızı alıntı yapayım. Konu fake olsa amacım ne olabilir acaba fake konu acınca elime ne geçebilir? burda konu açana ödül verildiğini duymadım. Kalıyorum evet. Tartısmam oldugunda konuyu actım konuyu acmam kalıyorum sevgilimde böyle dedi ne yapayımdı cogu kişide fikrini söyledi konu benim kalmama geldi. Yapılan bütün yorumları okudum herkese tek tek yazamadım ama tek kişiyede kötü bişey söylemedim ben kalıyorsam burada kötü bişey yapmıyorum insanlara kardeslerine yan gözle bakmıyorum. Okurkende cogu zaman gelirdim ugrardım aksam yemeklerine kalırdım o zamandan tanısmamız oldugu için bu kadar rahatız ailemde bende. Tavsiyenizi dikkte alıcam sevgilim hele bi gelsin insallah evleniriz ablacım zorrr olsada

komiksiniz gerçekten
tabiki kıskanacaklar ben olsam bende kıskanırım
hadi annesi babası ilerde yüzünüze vurmadılar (ki zor ihtimal)
ileride eltiniz olacak kişiler bile bunu söyleyebilir etkilenecek üzüleceksiniz
ve üzgünüm ama en sevdiği gelinleri olmayabilirsiniz.. olmazsanız da çok kıskanacak gibi duruyorsunuz

Kendinizi hazır hissetmiyorsunuz ama gelinim diye tanıştırılmak hoşunuza gidiyor.

Bir de kocaman kadınsınız ama kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak yerine bir yere kapağı atmış, geçinip gidiyorsunuz.

Her şeyi geçtim. Kardeşlerin sevgilileri için söyledikleriniz hepten işi çığrından çıkarıyor.
Yok beni kıskanıyorlar falan...

Yahu kim niye kıskansın sizin sığıntı hayatınızı?
Normal olan herkes gibi garipsiyorlardır en fazla.

Ki ortadaki durumun absürtlüğü kayınvalidenizin sizinle yatmasından belli de, anlayana...

Tost yiyin, hazır bardak çorba tüketin, 1 de kanepe alın çıkın ayrı eve de su saçmalığa son verin

Tamam arkadaşlar herkse cok teşekkür ederim. Tüm tavsiyeleri dikkate alıcam. Ayrı eve cıkıcam.

Ben yapamazdım şahsen daha aramda söz bile olmayan birinin ailesine hem de erkek kardeşler varken kalamazdım ayrıca sevgiliniz bile istemiyorken kalmanızı neden kalıyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz çok enteresan yani. Küçük bir ev tutun kendinize ayrıca neden sevgilinizin şehrinde iş arıyorsunuz ki ailenizin şehrinde neden bulmuyorsunuz? hem aileniz biliyor mu orada kaldığınızı ve nasıl kabul ettiler onu da anlamadım baştan aşağı saçma yani.

valla bana abla demeyin ben 21 yaşındayım siz benden büyüksünüz ama şu olgunluk denilen şey cidden önemli.

o annem babam rahat ayaklarını bırakın çünkü bu rahatlık değil bence parazitlik milletin sırtından geçinme. ben yurtdışında hiç bilmediğim elin jamaikalı insanlarıyla da aynı evi paylaştım oda kiraladım ben yabancı insanlarla kalmayı yadırgamam ama gelip de sığıntı gibi yaşayıp,ortada hiçbir resmiyet yokken gelin sıfatını kendinizde görmeniz hatta insanlara kv kp demeniz bile çok absürd.

konu basbaya fake ve sinir zıplatmak için açılmış. ben kibledim. tekrar ediyorum sıkıntı sevgilinizse ona göre konu açacaktınız,baş köşeye sevgilinizin ailesinde kalmanızı yerleştirip sonra arada başka şeylerden bahsederek öyle manipüle etmeye çalışamazsınız olumsuz yorumları.

dediğim gibi herkesin hayat tarzı kendisine ama siz kendinize olan saygınızı kaybetmişsiniz başka da bir şey demiyorum bu konuda.

ben laf gelmeden önlem alınmasından yanayım
birgün birisiyle kabga edersin
daha evlenmeden bizde kaldın ne rahatsın ne belli yollu olmadığın der kalırsın öylece

ayrıca sevgilin si.tirgit derken senin yüzsüz gibi o eve tekrar dönmen çok saçma

Hanımlar dikkat Allaha büyük varır

Tamam arkAdaslar konu kilitlensin. Ev aradıgımı söyledim ailemde gelicek bikaç güne yanıma zaten en kısa zamanda bulup kendi evime yerleşirim umarım....

İnanamıyorummm aynı olayı erkek arkadasım yasıyor bende kız hakkında iyi dşünmüyorum sinir oluyorum ama yapcak bişey yok tabi. sükür yalnız degilim yapılan yorumlarda herkes benim gibi düşünüyor.

Sizinki nasıl bi durum erkek arkadasınız yasıyor derken o mu kalıyor? Ona karsı herkeisn tepkisi nasıl iyimi davranılıyor kötümü?

Sizinki nasıl bi durum erkek arkadasınız yasıyor derken o mu kalıyor? Ona karsı herkeisn tepkisi nasıl iyimi davranılıyor kötümü?
Yok benim erkek kardesinin sevgilisi kalıyordu iyi davranıyolardı araları gayet iyii

siz kızlar ne fenasınız.sevgiliyken erkek evinden çıkmazsınız,evlenince kaçacak delik ararsınız.gelip gitmeyi sorun edersiniz.
Ama kız cennete düşmüş adeta hem kv hem kp hem kardeşler el üstünde tutuyor ya da hepsi über tiyatrocu.Bilemedim.

3 yildir cikiyomussunuz ama ortada tam anlamiyla resmiyete dokulmus bir ciddiyet yokken onlara kv kp demen gidip evlerinde kalman bana cok da dogru gelmedi ustelik sana kufur edip o evden kovan sevgilin ben kalamazdim hic bisekilde tenezzul etmezdim hicbizaman...

Kızlar suan cok kötüyüm esyalarımı topluyorm aglayarak en kücük kardeşi kovdu beni. Ev tuttum annemler geliyor yarın evime gidiyorum smdi siz cok haklıymıssınız benim gelmemem lazmmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…