Sevgilimin ailesinde kalmam

Ama kız cennete düşmüş adeta hem kv hem kp hem kardeşler el üstünde tutuyor ya da hepsi über tiyatrocu.Bilemedim.
Sağolsunlar kv kp cok iyi davrandılar kardeşleride öyle biri pek yanıma ugramazdı ben varsam bi yere gelmezdi yani ben öyle hissettim. Digerleri iyiydi kücük olanla pek anlasamazdık o da beni bugün kovdu git artk evine die. Simdi hazırlandım gidiorum

Kızlar suan cok kötüyüm esyalarımı topluyorm aglayarak en kücük kardeşi kovdu beni. Ev tuttum annemler geliyor yarın evime gidiyorum smdi siz cok haklıymıssınız benim gelmemem lazmmıs
Nasıl kovdu? Ne sebeple tartışma çıktı

Onlar mükemmel değil senin suan gözün görmüyor. Hele Bi ayrıl bakalım nasıl içlerinden farklı bi insan çıkacak. Güvenme canım kimseye ilerde pişman olursun.

Sanki sizin anne babanız , Sevgilinize damat muamelesi yapılmış Size bi kavgada bunu diyorsa daha neler demezki... yarın bigun bisey olsa ailesinden ayrılmak daha çok koyacak sanki..

Hayır. Erkek arkadaşınızdan ayrılmaniza dedim.en iyi kayinvalideden dahi uzak durmalı tecrübeyle sabit:)bunlar hep size döner evlenseniz dahi.
Suan ayrılıcak bi durum yokgayet iyiyiz evlnmek istioruz ama umarım deişmEzler. Annemle kardesm geldi kahvaltıya smdi, hazırlandılar cagırdılar fln iyi davranıolar amaa herkese :)

Ailesine teşekkür edip, artık iş buldum kendi evime çıkmam en uygunu diyip kendi evine çıkman daha uygun bence. Çok ısrar ederlerse onlara yakın bir ev bulursun.
Ne kadar kavga edersen et evinden s. etmek ne kadar terbiyesizlik bence bu konuyu da bir düşün derim..

Bence ailesi gerçekten iyi insanlar çünkü öyle bir zamandayizki aranızda bir resmiyet yok,o kardeşleri size zarar verebilirlerdi.hicmi korkmadiniz gerçekten anlamak mümkün değil.ailesi iyi insanlar ama siz bu iyi niyetlerini sui istimal etmişsiniz hep orada kalmak işinize gelmiş.ne bileyim bunun banyosu var,özel durumlari var.ay hali olunuyor belin ağrıyor yatıyor insan.kadiniz yaa..nasıl rahat ettiniz anlamak mümkün değil.bukadar saf olmayın bence artık onlarda sizden bikmis.daha gelin olmadan bikmislar.kardesinede bence hiç bozulma yinede çok efendi cocuklarmiski size sizin rahatsız olacağınız tarzda davranmamıslar.o lafı siz haketmissiniz az bile söylemiş.siz ancak evlenip yuvanizi kurunca buradaki insanların ne demek istediğini anlarsınız.suan herşey tozpembe geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…