Sağolsunlar kv kp cok iyi davrandılar kardeşleride öyle biri pek yanıma ugramazdı ben varsam bi yere gelmezdi yani ben öyle hissettim. Digerleri iyiydi kücük olanla pek anlasamazdık o da beni bugün kovdu git artk evine die. Simdi hazırlandım gidiorumAma kız cennete düşmüş adeta hem kv hem kp hem kardeşler el üstünde tutuyor ya da hepsi über tiyatrocu.Bilemedim.
Hic bi fikrim yokki böyle birşeyi konusmadık ama bi ara ilerde yaslandıgınızda ben bakarım dedim bi mevzu arasındaa.KV ilerde beraber yaşamak istiyor ve yolunu yapıyor olabilir mi?
Nasıl kovdu? Ne sebeple tartışma çıktıKızlar suan cok kötüyüm esyalarımı topluyorm aglayarak en kücük kardeşi kovdu beni. Ev tuttum annemler geliyor yarın evime gidiyorum smdi siz cok haklıymıssınız benim gelmemem lazmmıs
Derhal ev tutabiliyormuşsun bakKızlar suan cok kötüyüm esyalarımı topluyorm aglayarak en kücük kardeşi kovdu beni. Ev tuttum annemler geliyor yarın evime gidiyorum smdi siz cok haklıymıssınız benim gelmemem lazmmıs
Aslında birebir bi tartısma degildi o abisiyle tartısmıs aglıyordu bende üzülme diye teselli ettim sen bi gitsene artık evine dediNasıl kovdu? Ne sebeple tartışma çıktı
Keskeee evi yeni tuttum ama zsten gidecektim ptesi tuttum temizlii eşyaları anca olduBir sürü insan size yorum yazmıştı, keşke kovulma olayına maruz kalmadan çıkıp gitseydiniz.
Evi ptesi tutmustum gidicektim ztn temizlk esyalar derken anca olduDerhal ev tutabiliyormuşsun bak
Bu arada
Ayrıl derken hangi açıdan dediniz evden ayrılmam konusumuOnlar mükemmel değil senin suan gözün görmüyor. Hele Bi ayrıl bakalım nasıl içlerinden farklı bi insan çıkacak. Güvenme canım kimseye ilerde pişman olursun.
Hayır. Erkek arkadaşınızdan ayrılmaniza dedim.en iyi kayinvalideden dahi uzak durmalı tecrübeyle sabit:)bunlar hep size döner evlenseniz dahi.Ayrıl derken hangi açıdan dediniz evden ayrılmam konusumu
Suan ayrılıcak bi durum yokgayet iyiyiz evlnmek istioruz ama umarım deişmEzler. Annemle kardesm geldi kahvaltıya smdi, hazırlandılar cagırdılar fln iyi davranıolar amaa herkese :)Hayır. Erkek arkadaşınızdan ayrılmaniza dedim.en iyi kayinvalideden dahi uzak durmalı tecrübeyle sabit:)bunlar hep size döner evlenseniz dahi.
Haklısınız ama anca oldu ptesi buldum evi bugün oraya gidiorum artıkkOrda kalmanız çok yanlıştı bi de kovulmuşsunuz,siZin yerinize yerin dibine geçtim resmen
Benden kücük cocugun öyle demesi de zoruma gitti sevgiliminkini sineye cektim ama asker psikolojisi dieSevgilinin sinkaf çekmesi sıkıntı değil de küçük kardeşin evden kovması mı sıkıntı?
Ins hep mutlu olursunuz canım benim:)Suan ayrılıcak bi durum yokgayet iyiyiz evlnmek istioruz ama umarım deişmEzler. Annemle kardesm geldi kahvaltıya smdi, hazırlandılar cagırdılar fln iyi davranıolar amaa herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?