sevgilimin ailesine bayram ziyaretine gitmeli miyim?

valla kişiden kişiye değişir.. Ben taBi ki de gittim. sonra sevgilimle Bize geldik.. sonra BeraBer halasına gittik.. Biz çok samimiyiz ama, kızları giBiyim.. sağ olsunlar herşeyimi düşünürler, Benim gidip gelmemi de garipseyecek insanlar değiller.. aBlasının da erkek arkadaşı gelir, hatta dün o da vardı, kahvaltı yaptık BeraBer.. ama samimi değilsen gitmene gerek yok, onlar uygun görseydi davet ederlerdi zaten.. Benim Bayramlık cicilerimi Bile sevgilimin annesi aldı =) her aile Bir olmuyor, düşüncelerini yaşam tarzlarını Bilmeden Ben olsam Ben de gitmezdim, ama onlarla yaşanmışlıkların olur, paylaşımların olur, sevgilerinden emin olursun e taBi gitmen Bi ellerini öpmen gerekir.. canlarım onlar Benim yaa ♥ iyi ki hayatımdalar.. Benim 2. ailem onlar..

canım sorunumuz aynı inan...bende tanıştım 2 yıl falan oldu çok ısrar etmişti sevgilim neyse gördüler beni yarım saat te kalktık tabi hala söz yok nişan yok bazen aklıma gelio bayramını falan kutlasammı annesinin arayıpta diye ama sonra çok saçma gelio zaten kimsenin öle bişr derdi yok sanırım o taraftan acaba benim için dermiki insan bi bayramımı kutlar diye aklımada gelior ama öle bişey olsa kadın oğluna derdi oğlu da bana derdi annemi ara diye değilmi ama? oyzüden ne arıom ne soruom arada nişan söz olmayınca insan kendini fazla hissedior aileden hissedemior ...galiba onlarda böle düşünüolar ...

kesinlikle hayır olurmu öyle şey ya ağır olmalısın bence söz nişan yok ne gerek var böyle bişeye sonra kıza bak evimize kadar geldimi desinler gözden düşme bence canım

bence gitme canım...
çevremizde evlilik,nişan,söz olmadan bunlar pek hoş karşılanmıyo maalesef...
telefonunu açarsın bayramını kutlarsın.
bu onları daha mutlu eder bence....

kızlar yaa szi böle gitmeye gerek yok deyince benimde kafamdaki soru işaretleri son buldu galiba...doğru düşünüpodum demek ...ama ben aramıyorumda annesini yani hiç görüşmüoruz sizce bu doğrumu

bu yorumu çok beğendim ...sanki sevgilimin kaynanası konuşuyor gibi oldum sende annesin sanırım cnm...çoğu anne de böle düşünür galiba

Sevgilinin ailesi filan bir yere, insan olduklari, tanidik olduklari icin gidilmeli bence. Bayram sonucta, sevgilinin ailesi veya siradan bir tanidik olmalari birsey degistirmez. Ben o ailenin yerinde olsam hosuma giderdi bayram ziyareti, ne kibar kiz diye dusunurdum.

aaa ben buna cevap yazmazsam dayanamam. canım bekarsın bekar olduğun içinde anlayamıyosun bazı şeyleri, emin ol hoş karşılanmaz tabi önceden çok görüşmeleri falan olmadıysa yani bi tek tanışma yada 2 kez görüşme bayram ziyaretine gitmesini gerektirmez ama bence telefon açması bile bir inceliktir. bi kere kayınvalideler hemen şunu düşünür emin ol; kıza bak nasılda gelebildi ailesi nasıl bırakmış ne serbest kız. emin ol kaynananın düşüneceği bu. ayyy gelinim olacak kızmı geldi dicek yada oğlumun sevgilisi. asla sanmıyorum böyle bişeyi.

canım ben bekarım sadece 1 kere tanıştık bukadar dahada hiç görüşmedik ağırdan alıyorum gitmeyi de hiç düşünmüorum ama ben aramıyorum bile benimki biraz kabalıkmı bilmiom ama oda bi haber yollamıo zaten demekki senin dediğin gibi düşünür arada bişey olmadan o da geliş gidiş yapmak istemio demekki

ya sevgiline sor anneni aramak istiyorum sence ne düşünür aramalıyım de bakalım ne dicek ama asla gitme.

ya sevgiline sor anneni aramak istiyorum sence ne düşünür aramalıyım de bakalım ne dicek ama asla gitme.

yok yaa onda demek istemiom çünkü o benim yapmamaı istediği şeyleri öle bir sölüoki bana..ama bu konuda ağzını bıçak açmıo bende tenezzül etmiom sinirde oluyom ona kalıo öle işte

haklısın haklısın. saat 04.30 olmuş yuh bu saate kadar ayakta kalınırmı yaa off uyku gel uyut beni. bu şaşkın kulunuda uyut gece gece nişan düşünüyo hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ahh sorma bacım iyice kafaya koydum bu uykusuzluk niye sanıon sen

kızlar haklısın gitmemekte karar kıldım kesin zaten =)
tamam birden kızım moduna da girmediler bana ben de en baştan o kadar samimi olmadım
ama öyle fesat bir halleri yok
yani sevgilimle telefonda konuşurken beni fln da sorarlar her seferinde "doc napıyor" fln diye
sevgilim de anlatır söyler
ablası fln bekar ve annesi evlenmesini çok istiyor (her anne gibi =))
o yüzden sanırım biz hep iyi olalım ister. ayrıyken fln bile barışalım diye çok söylenmişler sevgilime
o sebepten çok çekinmemiştim, yani gidersem ay ne hevesli kızmış dicek tiplerden değiller.
ama yine de başka biri olsa gitme derdim ben de.
o yüzden vazgeçtim. aileler konusunda ne yapıcağımı pek bilmiyorum sanırım ara ara size danışıcam ne yapsam diye çünkü ilişkiler nası gelirse öyle gider bence.
çok saolun kızlar ya gerçekten tecrübeleriniz olsun, sanırım güzel annelerimiz olsun, yaşıtlarım olsun yaşadıklarınızı iyi ki paylaşmışınız. benim kararımda çok etkili oldu belki ben gibi düşünenlere de etkili olur. bu arada sevgilisinin ailesiyle çok yakın olanlara çok sevindim. ama ben de o kadar yakın olmaya alışamam heralde yapı meselesi en azından arada bi söz vs yokken. sanırım onlar da ben gibi.
yoksa çok ısrar eder bişey yaparlardı. (hoş sevgilim gerilirse inadı tutar)
geçen sefer tanışmamızdan sonra hep beraber bi yere gidelim oturalım yemek yiyelim istediler ama sevgilim benim gerilmemden fln korktuğundan biz başka yere gittik onla. ben de gerildim açıkçası :) ondan ısrar etmedim onlarla olalım diye.
neyse en azından gitmediğimden fln alınıyorlarsa da küçüklüğüme tecrübesizliğime verirler ama yüzsüz demezler en azından.
nazlı ve soğuk demelerini tercih ederim, istenmeyen yüzsüz gelin olmaktansa. en azından diğer türlü ilerde öyle olmadığımı anlarlar ama beni yapışkan görürlerse değiştiremem bunu bi daha.

canım aferin en doğru kararı verdin galiba bende aynı kararı vermiş bulunmaktayım gerçi ben kendiliğimden vermiştim bu kararı ...peşimden soğuk ve nazlı diyorlarmı bilmiorum ama inşallah kötü bişey düşünmez kimse kimse için..arayacakmısın canım...ben aramıomda valla...seninki ara falan diomu..benimki bişeyde demio bende demiom kalıo ölee aman zoruma noldu yaww salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…