• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesinin yanında kendime hakim olamadım

Çok iyi yapmışsınız terbiyesiz ne demek eline vurmak az bile yapmışsınız neyine üzülüyorsunuz

sakin ayipin a sini bile aklina geitrme .en dogrusunu yapmissin.yanliz siz bu olay olurken digerlerinin suratini gormeyi cok isterdim . bide o cocuga vuran o insancik bu olay sonrasinda ne yapti ? sizinle birlikte oturduysa yuzune tukurunce yarabbi sukur diyenlerden heralde (yani utanmazin en onde gideni) .

ahh çok iyi yapmışsın. ben parkta bir kadını dövecektim de kocası aldı elimden.
oğlum bencil. bunu ben kabul ediyorum. yani paylaşma duygusu yok. üstelik kreşe de gitti. parka gidince park benim diyor. tabi ben kızıyorum en son eve getiriyorum.
neyse yine birgün parktayız çocuğun birini oğlum itecekken hayır annecim o kardeş. paylaşacaksın ya da gidelim dedim. kardeş kardeş diye kaynaştırırken kadın geldi çocuğuma parmak sallayıp azarladı. ben de kaynaştıracak sandım. niye bağırıyorsun dedim. bağırmazsan böyle terbiyesiz olur dedi. yazık oğlum 2 yaşında çok korktu ağladı. niye ağlıyor dedi bir de salak kadın. dedim ki bağırırsan ağlar özgüveni kırılır çocuğun. terbiyesiz işte dedi çocuğuma. 2 yaşındaki çocukla kavga ediyor kadın.
sen tvdeki tacizci üvey anneler gibisin aynı, evde de çocuklarını döve döve sindiriyorsun herhalde , asıl sen terbiyesizsin dedim. baktım gidiyor tutamadım saydım. kocası tamam abla diyor bana. susmadım kafam attı çünkü. en sonun da adam götürdü karısını.
çocuk bunlar itişirler, birbirlerine vururlar, oyuncak için kavga ederler. ama yetişkinin gelip ara bulması uygundur bu durumda, ya da karışmayacak. saldırmak ne demek.
az bile yapmışsın terbiyesiz çok sinirlendim vallahi. yazık minnacık bebenin eline vurmayı nasıl yakıştırdı kendine.

Herkese merhaba ,
çok tatsız bir şey yaşadım ve içime dert oldu iş işten geçse de işin muhasebesi için fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın ailesi ben ablam ablamın kızı ve erkek arkadaşımın akrabaları birlikteydik. Ablamın kızı 2.5 yaşında ve normalde sakin bir çocuk ama kalabalık ortamda biraz huzursuzlandı ve akrabalarının hemen hemen aynı yaştaki kızının balonlarından bir tanesini aldı diğer çocuk da ısrarla yeğenimin aldığı balonu istedi ve çocuk hali ağlamaya başladı. Bu sefer 24 yaşında olan bir akrabası yeğenimin eline vurdu vermesi için. O an benim kan beynime sıçradı ve yerimden kalkıp sen napıyorsun diye sesimi yükselttim o da ağlatıyor çocuğu dedi ve ben iyice gerildim ve sana şuan söyleyeceklerimin hiçbiri senin yaptığın ayıpla yarışamaz bu kadar cahil bu kadar hadsiz olmayı nasıl becerebiliyorsun vs. Gibilerinden devam ettim. Kızı daha öncesinden tanımamam etmem ilk defa gördüm zaten çok da yakın akrabaları değil ama ailesine ayıp mı oldu diye çok üzüldüm

iyi yapmışsın
kimse benim yegenime vuramaz agzına kapıdakı mermeri söküp vururum !

Iyi yapmissin. Senin yaptigin ayipsa onun yaptigi daha ayip.O utansin cocugun eline vuruyor tanimaz etmez hemde. Ayrica sirf erkek arkadaainin ailesi orda diye kisiliginden odun vermek zorunda degilsin. Bu dusunceye karsiyim ben. Sadece kendini torpilersin ama sirf birilerine ayip olacak diye de sus pus olmak bana gore degil

Ben başkasını çocuğunu severken bile anlayacak yaştaysa soruyorum seni öpebilr miyim ya da elini tutabilir miyim diye anlamayacak kadar küçükse annesine sorarım lap diyo dokunmam bile.Kimse başkasını çocuğuna dokunamaz bile. madem anne, kendi çocuğuna yapılsa nasıl hissederdi acaba çok merak ediyorum. siz en doğrusunu yapmışınız az bile yapmışınız

Hiç bişey bu yaptığınız gayet normal ben yeğenim bi kadın dışarıda lap diye ağzından öptügunde çıldırmış tim kimse kimsenin çocuğuna dokunamaz

Herkese merhaba ,
çok tatsız bir şey yaşadım ve içime dert oldu iş işten geçse de işin muhasebesi için fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımın ailesi ben ablam ablamın kızı ve erkek arkadaşımın akrabaları birlikteydik. Ablamın kızı 2.5 yaşında ve normalde sakin bir çocuk ama kalabalık ortamda biraz huzursuzlandı ve akrabalarının hemen hemen aynı yaştaki kızının balonlarından bir tanesini aldı diğer çocuk da ısrarla yeğenimin aldığı balonu istedi ve çocuk hali ağlamaya başladı. Bu sefer 24 yaşında olan bir akrabası yeğenimin eline vurdu vermesi için. O an benim kan beynime sıçradı ve yerimden kalkıp sen napıyorsun diye sesimi yükselttim o da ağlatıyor çocuğu dedi ve ben iyice gerildim ve sana şuan söyleyeceklerimin hiçbiri senin yaptığın ayıpla yarışamaz bu kadar cahil bu kadar hadsiz olmayı nasıl becerebiliyorsun vs. Gibilerinden devam ettim. Kızı daha öncesinden tanımamam etmem ilk defa gördüm zaten çok da yakın akrabaları değil ama ailesine ayıp mı oldu diye çok üzüldüm
Valla söz konusu yeğen olunca bende akan sular durur. Ayıp olduysa da olsun. Boşver. İyi yapmışsın. Normalde her konuya sakin yaklaşan ben, böyle bir durumda kalkıp saç baş yolardım herhalde.

haklısınız ama çok tepki vermişsiniz hadsiz falan
biraz daha yumuşak olmaya çalışın

bu arada o akraba da haddini bilsin

Ağzına sağlık hayatım. 2,5 yaşında çocuğu vurarak inciten bir insana hele de kendi çocuğu için başkasının çocuğuna bu kadar acımasız davranan bencil bi insana gösterilecek iyi niyet yoktur bende. Sende de olmasın. Çocuk konusunda hassasım.. 2,5 yaşında çocuğa vurmak ne yaaa içim yandı okurken

bencede tepki göstermeniz yerinde olmuş bende olsa gösterirdim o tepkiyi. başkasının çocuğunu dayakla terbiye etmek kimsenin haddine değil. ablanızdan özür dilediklerini yazmışsınız. sizde erkek arkadaşınızın ailesine tlf açarak yada görüşerek durumdan hoşnut olmadığınızı sesinizi yükselttiğiniz için özür dilediğinizi böyle olmasını istemediğinizi ama söz konusu sevdikleriniz olunca yapamayacağınız şeyin olmadığını vurgularsanız anlayışla karşılayacaklardır diye düşünüyorum. iyi niyetli bir aile demişsimniz çünkü

Herkese merhaba ,
Yani karşı tarafın yaptığı yenilir yutulur değil.Bir çocuğun eline vurmak ne demek.Hem de hiç tanımadığı.Ben başkasının çocuğunu sevmek için bile izin istiyorum.Herkesin hassasiyeti vardır.Senin de hassasiyetin yeğenin olmuş.

Herkese merhaba ,

yoo hiçte ayıp olmadı 24 yaşında ve 2,5 yaşındaki kızımın eline vuracak hadsiz !!
Emin ol fazlasını yapardım ne munasebet sen kimsin!!
Erkek arkadaşının ve ailesinin tepkisini merak ettim açıkçası,ki bence bu davranışları ile ailenin sizin karşınızda mahçup olması gerekiyor!!!!

Back
X