sanki çocuk dövülmüş de siz ona tepki göstermişsiniz gibi yorumlar okudum. bence yanlış yönlendiriliyorsunuz. bahsettiğiniz kişi muhtemelen balonu bıraksın diye uyarı maksadıyla öyle bir harekette bulundu. canını yakma niyeti olamaz, sonuçta bebek karşısındaki. geçen gün çok sevdiğim bir bebişle ilgileniyordum, küçük bir süsü yutmaya kalktı, elinden alınca da ağlar gibi oldu, hasta olursun diye hareketlerle,seslerle anlatmaya çalıştım ama bebek yani. tekrar eli o süse gidince almasın diye ben de eline vurur gibi yaptım. izin vermediğimi anlasın diye. biraz daha nazlandı, sonra başka bir oyuncak buldu kendine. kesinlikle canı da yanmadı. ( deneyimli anneler belki biliyordur bu durumlarla nasıl daha güzel baş edileceğini ama bilmeyen biri kötü niyet taşımadan yapmış olabilir.) keşke diğer çocuk ilk ağlamaya başladığında iki anne de olaya müdahale etseydi ve bir başkası hiç karışmasaydı. ben bağırdığınız kızın yerine koydum kendimi, çok üzülürdüm. karşı taraf en fazla düşüncesizlik yapmış ama sizinki saygısızlık olmuş.