- 21 Şubat 2021
- 433
- 413
- 53
- 33
- Konu Sahibi nobodysperfect
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık üç yıllık bir ilişkim var geçen sene aileler tanıştı korona sebebiyle nişan vs ertelemek durumunda kaldık o Ankara'da ben İstanbul'da yaşıyorum. Yaşlarımız 28 . Son zamanlardaki en önemli sıkıntım ne yazıkki erkek arkadaşım ailesiyle benim aramdaki çizgiyi sınırı çizememesi. Ne zaman sesli görüntülü konuşsak annesi illa ara bi laf söylemeye konuya müdahil olmaya gelir. Geçen hafta yaşadığım olayda ablasıyla ilgili, biz görüntülü konuşuyoduk onlarda ablasının evine gitmiş eniştesi ablasının telefonundan erkek arkadaşımı telefona isteyince görüntülü konuşmamızı kesip kendi telefonunu ablasına uzattı, birşey demeden yinede güzelce konuştum ablası iş arıyodu bende kendi iş bulma hikayemi anlatıp ümitsiz olmaması için motive ettim sonunda bi kelime beklerken bana canım çaya bakmam lazım hadi görüşürüz dedi şok oldum. Daha sonrasında erkek arkadaşıma söyleyince ne var bunda oluyor. Son zamanlarda arama sorma ilgilisi o kadar azaldıki kendimi bu ilişkide değersiz hissetmeye başladım. Bunu buraya yazma sebebim kendisine ailesine karşı nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim