- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Şu son cümlenizi düşünüyorum ben de. Gerçekten seni düşünüyorum ayağımı yapıyor yoksa beni mi kısıtlıyor. Çünkü kendisi kesinlikle kendi hayatına müdahale ettirmez, azıcık bi şey söylesem kıskançlık yapsam surat asar. Ama bana spor salonuna gitme evden çıkma yerel halka gözükme vs diyor. Ben sorunca da seni düşünüyorum oluyor. Bu sefer ben de bi şey diyemiyorum.sizin aklınız yok muymuş ya. siz sanki bilmiyorsunuz riskleri başlarsınız bi sıkıntı olursa bırakırsınız atla deve değil ya. ayrıca doğu görevinde gayet de spor salonuna giden kız arkadaşlarım var, doğuyu öcü gibi görmesek keşke.
belki tanışmak isteyen olur da başınıza musallat olacaklar diye bir kesinlik mi var ona göre daha kadınların olduğu bi salonu seçersiniz.
erkek arkadaşınız seni düşünüyorum ayağına sizi kısıtlıyor bana çok yapıldı bu numaralar da ordan net görebiliyorum artık.
Şu son cümlenizi düşünüyorum ben de. Gerçekten seni düşünüyorum ayağımı yapıyor yoksa beni mi kısıtlıyor. Çünkü kendisi kesinlikle kendi hayatına müdahale ettirmez, azıcık bi şey söylesem kıskançlık yapsam surat asar. Ama bana spor salonuna gitme evden çıkma yerel halka gözükme vs diyor. Ben sorunca da seni düşünüyorum oluyor. Bu sefer ben de bi şey diyemiyorum.
Urfanın bi ilçesindeyim. Terör yok.yeni birisini bulmayın diye yapıyor çok açık. yerel halka görünme nedir anlamadım yani hangi ildesiniz bilmiyorum terör bölgesiyse bilemem tabi.
Kabaca bulabilirsiniz ama bu bi gerçek kadınlara öyle bir bakıyorlarki sanki hiç kadın görmemişlerk
nezih yerlerde hep batılı kesim mi var, yorumunuz kabaca olmuş
Urfanın bi ilçesindeyim. Terör yok.
Hangi semtler Fatih Ümraniye Bağcılar di miHiç o taraflarda yaşamadim ve oralari hiç gormedim o yuzden dogu uzerinden yorum yapmayacagim simdi ama soyle bir ornek vereyim.
İstanbulda iyi bir semtte yasiyorum. Rahat rahat elbise, etek, sort giyip disari cikiyorum, istedigim yere girip cikiyorum, aktivite yapiyorum ama istanbulun heryerinde giymiyorum "bazi" kiyafetlerimi, hatta istanbulun belli semtlerine hayatimda hic gitmedim, gitmem de.
Yani bazen yerine gore davranmak gerektigini dusunuyorum. Siz istanbul ile suan yasadiginiz yer arasinda fark goremiyorsaniz ve sorun olmayacagini dusunuyorsaniz ona gore karar verebilirsiniz ve durumu aciklayabilirsiniz. Bir fikriniz yoksa da arastirin biraz cevrenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?