- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
-
Hayır beni normalde kısıtlamaz kıskançlıkları falan yoktur. O yüzden canım sıkıldı zaten.Sizi her zaman kısılıyor, kıskançlık yapıyormuydu yoksa son zamanlarda mı böyle konuşmaya başladı malum her gün cinayet veya taciz haberleri okuyoruz ister istemez herkesin psikolojisi bozuluyor sevgilinizde bunlardan etkilenip endişe etmiş olabilir mi?
İzin vermeyin karısmasına.
Eve kapanıp asosyallikten tırnak mı yıyeceksiniz
İşte mevzu da bu. Benim ordan eş tayiniyle gelmem çok çok zor. Normal şartlarda farklı bir durum olmazsa 3 sene ordayım. Dışarı çıkmadan sadece evde takılarak bir yerde nasıl yaşanır insan kafayı yer. En azından ben yerim. Hayır ben zerre böyle düşünen kendimi sırf bu sebepten kısıtlayacak bi insan değilken resmen beni korkuttu.Siz oraya memur sıfatıyla gidiyorsunız oranım yerlisine göre mi yaşayacaksınız? Sanki ayıp yasak bir şey yapıyorsunuz gibi kısıtlaması saygısızlık. Siz zaten bir bireysiniz demekki size göre yanlış bir şey yok ki. Daha şimdiden hesap vermeyin. İlerde hiç baş edemezsiniz.
Ordaki insanlar da öcü değil sonuçta. Hakkariye mesela korkarak gidiyorlar ama öa ağlayarak dönüyorlar. Sonucta her yerde memur kesim yasıyor bence oranın halkı da alışıyordur yavaş yavaş. Sevgiliniz durumu abartmış. Hadi gece çıkma dese neyse. Alt tarafı spor salonuna gitceksiniz. Sizin de rahatlamaya ihtiyacınız var.İşte mevzu da bu. Benim ordan eş tayiniyle gelmem çok çok zor. Normal şartlarda farklı bir durum olmazsa 3 sene ordayım. Dışarı çıkmadan sadece evde takılarak bir yerde nasıl yaşanır insan kafayı yer. En azından ben yerim. Hayır ben zerre böyle düşünen kendimi sırf bu sebepten kısıtlayacak bi insan değilken resmen beni korkuttu.
güneydoğunun hangi ili sakıncası yoksa gelişmiş birkaç il var mesela ona göre ilçeye yorum yapılabilir belkiİşte mevzu da bu. Benim ordan eş tayiniyle gelmem çok çok zor. Normal şartlarda farklı bir durum olmazsa 3 sene ordayım. Dışarı çıkmadan sadece evde takılarak bir yerde nasıl yaşanır insan kafayı yer. En azından ben yerim. Hayır ben zerre böyle düşünen kendimi sırf bu sebepten kısıtlayacak bi insan değilken resmen beni korkuttu.
nezih yerlerde hep batılı kesim mi var, yorumunuz kabaca olmuşBursada yaşıyorum bazı mahaller var çok güzel nezih şort giy etek giy sıkıntı yok ama bazı yerleri var doğudan gelenlerin oturduğu normal giyinsen bile abaza gibi bakıp laf atıp taciz ediyorlar sevgilinin yaptığı normal eve eliptik bisiklet filan alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?