Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yorumların hepsini okuyamadım malesef ama okuduklarıma katılıyorum.kararınız yerinde olmuş hayırlı olsun şimdiden sizin için yolunuz bahtınız açık olsun. ilişkiniz ne kadar süredir vardı acaba?
Canım gelişmelerden haberim yoktu şimdi okumaya fırsat buldum yazdığın mesajı.
İlerde ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacaksın.
Hiç üzülme bu geçimsiz adamla sonun olmazdı zaten.
Evlilikten de dönebilirdin.
Ucuz atlattın sen.
Aynı yaşlardayız seninle.
Benim de uzun süreli bi ilişkim var.
Bırak anneme laf etmeyi oflayıp puflasam annemle ilgili bir konuda birşey söylesem dahi tepki gösterir bana.
Kendi annemi bana savunur.
Yani demem o ki bu adamdan sana koca falan olmazdı.
Egoist herif böyleleri bir ilişkiyi de harcar, evliliği de , onca emeği de.
Hep sen eğilip büküleceksin, hep sen alttan alacaksın, yeri gelecek kendi aileni beyfendiye ezdireceksin .
Yok öyle.
Kurtulduğuna şükretmelisin.
bazı arkadaşlarım var, olayı anlattıgımda *ne var bunda bukadar büyütülecek, konuyu kapat ilişkine devam et, böyle gözünü yumup bazı seylerı görmemezlikten gelmezsen asla uzun ilişkin olmayacak, sen her tartısmaya ayrılıyorsun, bak ben neler yasadım hala beraberim vs.. gibi şeyler söylüyorlar. bazen benmi abartıyorum diye düsünüyordum ama, burada yorumları okuyunca sizinde desteginizle ayrılmaya karar verdim.
Uzun ilişkinin sırrı saygısızlıklara göz yummak değil. Saygısız bir insana ömrünü paspas eden kimseye madalya da takılmıyor.
Küçük olan siz olduğunuz halde attığınız mesaj olgun ve aklı başında olan tarafın siz olduğunu gösteriyor. Verdiği cevap çok çocukça ve sığ. Ayrılmakla doğru kararı vermişsiniz bence. Hiç üzülüp pişman olmayın.
Kim kime ne oy veriyorsa versin sevgilin haddini fazlasıyla aşmış. Ayrıca seni de etkilemeye çalışıyor onun aklına uyup kararlarından vazgeçme parti değil genel anlamda söylüyorum.
Ve ben olsam baştan bu şekilde rengini belli eden adamla devam etmem.
Ben olsam, beni soğuttun kadından dediğinde, gülerek ya saçmalama , düzgün konuş fln derdim. Ama sert bir tepkiyle değil, gülerek ya canım aşk olsun saçmalama lütfen fln diyerek. Bana da biraz büyütmüşsünüz gibi geldi. Ayrıca herkes oyuna ne karışıyor demiş, tamam karışamaz ama ben de erkek arkadaşıma, şuna ver fln diyorum, verir vermez bilemem.
merhaba kızlar.
edit- kızlar yorumlarınızı dikkate alarak onunla tekrar konuştum. tavrına inanamayacaksınız. ayrıldım.. 112. sayfada. yorumlarınızı bekliyorum. -
uzun süreli bir ilişkim var. ben 22 o 29 yaşlarındayız.
bir kaç gün önce telefonda ilk kez kaynanamla konuşmanın heyecanını sizinle paylaşmış fikrinizi istemiştim.
bugün sevgilim bir konuda beni çok sinirlendirdi fikrinizi yine almak istiyorum.
Sevgilimle annem siyasi görüs olarak birbirlerine zıtlar oncelikle bunu belirteyim
bana aynen şöyle söyledi. o - aman aşkım şu partiye oy ver başkasına verme ben - tamam aşkım sakin ol ona vericem zaten o - annene söyle oda başkasına oy vermesin ben - annemle hayatta siyaset konusamam o cok dogma*dır o - aşkım anneni ikna et işte ya vermesin başkasına ben - hayır dedim annem körü körüne inanir birşeye. sorgulamaz, degisime kapalıdır. ona laf anlatamam aşkım, siyaset konuşulcak biri değil [burda bukadar sert bahsetmemin sebebi konuyu uzatmasın degistiremicegimi anlasin diyeydi] o - hiç sevmedim ananı ya. tanımadan soğuttun kadından beni ben - ne biçim konuşuyorsun sen, sevmezsen sevme herkesın siyasi görüşü farklıdır saygı duy o- saygı duy hayvann. bu ne lan böyle misal duymuyorum nolacak ben - çok saygısızsın. anneni tanımadan sogudum nasıl bir cümle. söylediğin cümlenin nereye gittiğini biliyormusun. ben senin annen icin aynısı söylesem hosuna gidermi o - annenin siyasi görüşüne dayanıpta söylemedim sadece. bana itici geldi anlattıklarından. hiç ağzından annene dair iyi birşey duymadım. kalkıp bana laf ediyorsun. kendine ceki düzen ver önce. ben- her insanin kötü huyları vardır onunda var senin oldugu kadar. ben seni insan saydım anneme kızdıgımda sana anlattım. beni bununla mı vuruyorsun. her anne kız arasinda olan şeylerdi. ben annemle ilgili herşeyi sinirlendiğimde söyleyebilirim, sen el oğlusun haddini bil. o - ne bu abartıcak ne celallenıyorsun ben- sen bu yüzü nerden buldun, anneme nasıl itici dersin. oturup sana annemi mi övücem. sinirlendiğimde kavga ettiğimde o an söylüyorum sonra sinirim geçiyor. bidaha hayatta anlatmam zaten. o- sevmedim anneni hiç hemde. bunuda senin anlattıklarına bakıp soyluyorum oldu mu.
yazışmalarımız aynen bu şekilde oldu. bu konu buraya nasıl geldi hiç anlamadım. son mesajına cevapta vermedim cünkü cok öfkelenmiştim. gereksiz yere mi sinirliyorum, yoksa söyledikleri gercekten affedilir gibi değilmi. düşünüyorum işin içinden cıkamadım. ayrıca bu konusmalardan sonra nasıl bir tavır takınmalıyım, hiçbirşey olmamış gibi mi yoksa daha kavga edip olayin ciddiyetini idrak mı ettirmeliyim tavsiye istiyorum.
*bu arada ben üniversiteden geldikten sonra annemle pek anlaşamaz oldum. mutfakta anlaşamayız yaptıgım işi begenmez. eve saçlarim dökülüyor diye kızar. markete sigara almaya gitmem surat asar. sevgilime anlattıklarım hep böyle şeylerdi yani sadece bir yaştan sonra anneyle ayni evde gecimin zor oldugundan bahsediyordum.
Annenizle aranızdaki konuları neden sevgilinize anlatıyorsunuz ki? Bilmiyor musunuz ki en ufacık tavizinizde sırrınızı anlattığınız kişi sizi onunla vuracak. Bu sadece sevgili için geçerli değil herkes için böyle. Ben bu tarz şeyleri her iki taraf içinde doğru bulmuyorum. Sevgilinizin yaptığı çok çirkin bir şey evet ama bu kozu onun eline siz vermişsiniz.