- 15 Şubat 2013
- 26.195
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.278
- 798
- Konu Sahibi theravenqueen
Bence de kuşu kaçır, sonra kadına pişmiş kuş fotoğrafı at 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada insanlar konuyu dalgaya vuruyorlarsa, konu sahibinin söylenenleri dinlemeyeceği ve yine kendi bildiğini okuyacağını bildikleri içindir.Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Kadının annesinin durumu iyi kızına bakabilir evi falan var köyde isterse köyünde yaşayabilir ama ben doğurdum ölene kadar bana bakacak diyor ve gitmiyor. Çok aramadım, bende isterdim adam gibi adam sahip çıkan biriyle olayım benim babam yok bunun yokluğunu da sevgi kırıntılarıyla doldurmaya çalışıyorumali ayrı eve çıksa anasına kim bakacak. Onun evi kim geçindirecek. Aklınız aldı mı
Ali adama da benzemiyor ki, anası evli adamla görüşüyor, Ali de gık yok.
Sevgilisine laf ediliyor, Ali de halen ses yok
Anası neyse Ali de o.
Nereden buldun Ali yi, çok mu aradın?
İnsanlar başta ciddi yorum yazmış, onlara ilişkinizi bitiremeyeceğinizi emek verdiğinizi söylemişsiniz. Başka ne denir ki böyle bir durumda? Size birisi gelip böyle bir olay anlatsa ne tavsiye edersiniz?Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür
Kendi bildiğimi okuyacak olsam anlatmazdım. Çıkış yolu arıyorum sadeceBurada insanlar konuyu dalgaya vuruyorlarsa, konu sahibinin söylenenleri dinlemeyeceği ve yine kendi bildiğini okuyacağını bildikleri içindir.
Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür
Kadın alemlere akıyor napsın köydeKadının annesinin durumu iyi kızına bakabilir evi falan var köyde isterse köyünde yaşayabilir ama ben doğurdum ölene kadar bana bakacak diyor ve gitmiyor. Çok aramadım, bende isterdim adam gibi adam sahip çıkan biriyle olayım benim babam yok bunun yokluğunu da sevgi kırıntılarıyla doldurmaya çalışıyorum
Tamam ayrıl o zamanKendi bildiğimi okuyacak olsam anlatmazdım. Çıkış yolu arıyorum sadece
Ben hep ciddi cevaplar verdim.Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Bildircin dolmasiBence de kuşu kaçır, sonra kadına pişmiş kuş fotoğrafı at![]()
Ev üstüne ev olmaz,kuş ayrı eve çıksın.Şimdi Ali fındık zengini mi?
Ali zenginse annesi niye iş arıyor?
Ali annem hasta demiş ee kadın hastaysa sevişmeye nasıl gidiyor?
Aynı evde yaşayacaksınız kuşta sizinle mi kalacak?
Çok utanmazsınız hdbdldndjBence de kuşu kaçır, sonra kadına pişmiş kuş fotoğrafı at![]()
Kadının annesinin durumu iyi kızına bakabilir evi falan var köyde isterse köyünde yaşayabilir ama ben doğurdum ölene kadar bana bakacak diyor ve gitmiyor. Çok aramadım, bende isterdim adam gibi adam sahip çıkan biriyle olayım benim babam yok bunun yokluğunu da sevgi kırıntılarıyla doldurmaya çalışıyorum
Zengin değil normal statüde bir firmada çalışan insan.Şimdi Ali fındık zengini mi?
Ali zenginse annesi niye iş arıyor?
Ali annem hasta demiş ee kadın hastaysa sevişmeye nasıl gidiyor?
Aynı evde yaşayacaksınız kuşta sizinle mi kalacak?
Bence kus konu sahibinin annesiyle kalsinEv üstüne ev olmaz,kuş ayrı eve çıksın.
Bu kadar olmazın içinde bi kuş mu fazla geldi garibim jfjdjZengin değil normal statüde bir firmada çalışan insan.
Ali bir ara işsiz kaldı o sürede iş aradı annesi.
Annesi hasta falan değil kandırıyor kadın onu sadece yüksek tansiyonu var ama o yaşta olmaması tuhaf olur zaten.
Benim kedilerim var kuş anasında kalsın beni alakadar etmez
Kendi bildiğimi okuyacak olsam anlatmazdım. Çıkış yolu arıyorum sadece