Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birde sende de akıl yokmuş ki kadını annenle tanıştırıp işe girmesine vesile olmuşsun hadi bunu geçtim aile olmaya kalkmışsın.
kesin bu kadın tiktokta video çekiyordur ha.

Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Burada insanlar konuyu dalgaya vuruyorlarsa, konu sahibinin söylenenleri dinlemeyeceği ve yine kendi bildiğini okuyacağını bildikleri içindir.

ali ayrı eve çıksa anasına kim bakacak. Onun evi kim geçindirecek. Aklınız aldı mı

Ali adama da benzemiyor ki, anası evli adamla görüşüyor, Ali de gık yok.

Sevgilisine laf ediliyor, Ali de halen ses yok

Anası neyse Ali de o.

Nereden buldun Ali yi, çok mu aradın?
Kadının annesinin durumu iyi kızına bakabilir evi falan var köyde isterse köyünde yaşayabilir ama ben doğurdum ölene kadar bana bakacak diyor ve gitmiyor. Çok aramadım, bende isterdim adam gibi adam sahip çıkan biriyle olayım benim babam yok bunun yokluğunu da sevgi kırıntılarıyla doldurmaya çalışıyorum

Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür
İnsanlar başta ciddi yorum yazmış, onlara ilişkinizi bitiremeyeceğinizi emek verdiğinizi söylemişsiniz. Başka ne denir ki böyle bir durumda? Size birisi gelip böyle bir olay anlatsa ne tavsiye edersiniz?

Yahu işime gelmez olur mu? Bir çıkış yolu arıyorum anlatacağım dertleşeceğim gerçek bir arkadaşım olmadığı için çok daraldım ve tanımadığım insanlardan medet umdum. En acı gerçeği duymaya hazırım ama neden dalga geçiyorsunuz herkesin acısı kendine büyüktür

Bence siz şakasınız. Adam annesinin evli bir erkekle birlikte olmasına karışmıyor siz hala inat ediyorsunuz ayrılmamaya.

Kadının annesinin durumu iyi kızına bakabilir evi falan var köyde isterse köyünde yaşayabilir ama ben doğurdum ölene kadar bana bakacak diyor ve gitmiyor. Çok aramadım, bende isterdim adam gibi adam sahip çıkan biriyle olayım benim babam yok bunun yokluğunu da sevgi kırıntılarıyla doldurmaya çalışıyorum
Kadın alemlere akıyor napsın köyde

Ayyy dalga geçmek yerine ciddi ciddi bir yorum yapsanız mantıklı bir fikir verseniz de bende bir kendime gelip soğumaya çalışsam sadece işin eğlencesindesiniz gerçekten bunlar beni hasta eden sıkıntıdan doktor doktor gezdiğim konular yani biraz destek olsanız elinize mi yapışır gerçekten acımasızsınız.
Ben hep ciddi cevaplar verdim.

pff ne alaka yahu ali babalık mı yapıyor size?
kendi kendinizi kandırmayın saçma sapan ilişkiniz için bahane aramayın. tek babasız büyüyen siz değilsiniz.

Şimdi Ali fındık zengini mi?
Ali zenginse annesi niye iş arıyor?
Ali annem hasta demiş ee kadın hastaysa sevişmeye nasıl gidiyor?
Aynı evde yaşayacaksınız kuşta sizinle mi kalacak?
Zengin değil normal statüde bir firmada çalışan insan.
Ali bir ara işsiz kaldı o sürede iş aradı annesi.
Annesi hasta falan değil kandırıyor kadın onu sadece yüksek tansiyonu var ama o yaşta olmaması tuhaf olur zaten.
Benim kedilerim var kuş anasında kalsın beni alakadar etmez

Zengin değil normal statüde bir firmada çalışan insan.
Ali bir ara işsiz kaldı o sürede iş aradı annesi.
Annesi hasta falan değil kandırıyor kadın onu sadece yüksek tansiyonu var ama o yaşta olmaması tuhaf olur zaten.
Benim kedilerim var kuş anasında kalsın beni alakadar etmez
Bu kadar olmazın içinde bi kuş mu fazla geldi garibim jfjdj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X