Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olm bin tane şey söyledim en mantıklı o mu geldi kckckck😂😂
IMG_3088.webp

Annesi kuşunu kedi kapar diye gelmez zaten. Alide anası gelmiyor diye gelmez. Sende kaldın mı kedilerle
Ali nin annemle yaşayalım diye bir isteği yok o da rahat edemeyiz olmaz diyor zaten. Ben yeni mezun oldum henüz iş bulamadım o yüzden beraber ayrı eve çıkalım diye diretemiyorum. Ama maddi özgürlüğüme ulaştığımda benimle beraber yaşamak zorunda annem evleniyor şehirden taşınacak bende tek kalacağım ya ev arkadaşı bulacağım ya benimle yaşayacak yani tercih onun.

Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
Sacmaliklardan sacmalik begen. Siz de normal degilsiniz. Her seyi normalmis gibi anlatmanizdan belli. Adamin kizina tecavuz ederler insallah diye beddua eden fesat kotu bir kadin oldugunu ogrendigim an Ali'yi ghostlardim ben olsam. Hadi o zaman yapmadiniz. Su alintiladigim durumu kabul etmesi bile midenizi bulandirmamis. Hi hii cok seviyorsunuz. Mideniz bayagi genis. Siz bu aileyle iyi anlasirsiniz, devam.

Ayrica, o kadar yazdim ama buram buram da fake kokuyor.

Ali nin annemle yaşayalım diye bir isteği yok o da rahat edemeyiz olmaz diyor zaten. Ben yeni mezun oldum henüz iş bulamadım o yüzden beraber ayrı eve çıkalım diye diretemiyorum. Ama maddi özgürlüğüme ulaştığımda benimle beraber yaşamak zorunda annem evleniyor şehirden taşınacak bende tek kalacağım ya ev arkadaşı bulacağım ya benimle yaşayacak yani tercih onun.
İyide demiş ya annemi nasıl yalnız bırakayım diye

İyide demiş ya annemi nasıl yalnız bırakayım diye
Bazı gelişmeler var aslında artık ne olursa olsun ön koltuk senin diyor ben seni kimseye ezdirmem falan moduna girdi son bir kaç haftadır. Bu yüzden annesine git köyde yaşa orası sağlığına iyi gelir diyebilir diye düşünüyorum benim de tek yaşamama bir kaç ay var o zamana kadar ikna ederim diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X