- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Soyleseydim cok cirkin konusacaktim sevgilime olan sevgimden sustum sevgilimde neden tek suclu kiz oluyomus dedi annesine sesini yukselterek benim rahatsiz oldugumj gorduNiye iki çift laf edemediniz ?
Sevgiliniz neden sustu ?
Kadın resmen geleceği gösteriyor sana değerli hissetme kendini diyor..Üstü kapalı mesaj veriyor.
Bu sinyalleri iyi takip et tehlike öncesi son uyarılar.
Berbat gecer tiksindim kadindanBu bakis acisina sahip kaynana ile bir omur.......
Hayir 3 senedir tanisiyoruz gelis gidis varİlk tanışma mıydı annesiyle?
Sevgilim icin sustum cok agir cirkin konusacaktim yoksa..Al sana tipik kaynana ilerisinden kork.. sen daha neler görürsün susmaya devam edersen.
Oglanin anneside o kizi istemiyor olsa bile kiz kendi kendine iliskiye girmedi hamile kalmadi ogluda kizi sey yapmasaymis kotu kotu konusmak istemiyorum lutfenKendini oğlanın annesinin yerine koyarak konuşmuş sadece bu
Aynen bu kadini severdim ama oyle sogudum ki tiksindim ben eger sevgilimle evlenirsem bu kadinla cok tartiscam gibi kadin kadin olmasina ragmen erkekleri tutuyo ya oyle abuk subuk konusmalari var ki bazenElini yıkar falan ne ya iğrenç bir zihniyeti var, leş. Eğer ciddi adımlar atarsanız sevgilinizle ya bu kadına haddini bildirin ya da Allah sabır versin, şimdiden annelik değil kaynanalık yapacağı belli. Kraldan çok kralcı derler ya bu kadınlar aynen öyleler. Kadın demeye utanıyorum, kadınlığın da bir onuru var bunlar yüzünden ayaklar altında.
Kadinin notu ben iyi verdim ve tiksiniyorumEn azından rengini belli etmiş ona göre karar verirsin başta iyi görünüp sonra değişmemiş böylelerine göre iyi yani
Eee ne yapacaksın ayrılacak mısın?Kadinin notu ben iyi verdim ve tiksiniyorum
Ha tamam o zaman canım öyleyse sorun yok. Ne kadar da empatik bi kadınmışKendini oğlanın annesinin yerine koyarak konuşmuş sadece bu
Oglanin anneside o kizi istemiyor olsa bile kiz kendi kendine iliskiye girmedi hamile kalmadi ogluda kizi sey yapmasaymis kotu kotu konusmak istemiyorum lutfen
Aynen bu kadini severdim ama oyle sogudum ki tiksindim ben eger sevgilimle evlenirsem bu kadinla cok tartiscam gibi kadin kadin olmasina ragmen erkekleri tutuyo ya oyle abuk subuk konusmalari var ki bazen
Uzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?