Sevgilimin annesi,bir kadin olarak bunlari nasil der aklim almiyor ?

Canim o da bi sey mi benim kaynanam boşananlar o... olur diyor. Üstelik 40 sene once annesi boşanmış 25 sene once kendisi boşanmış düşün :). Yanlız burda sana aba altından sopa gösteriyor seni uyarmak için çağırmış haberin olsun

Bence kadın bu kadar gelip gitmenden memnun değil siz de bir şeyler yapmayın diye göz dağı vermiş.
Sahi evlenince de sürekli gidecek misin kaynanaya

Keşke cevap verseydiniz konuya cevap verirsem yüzde yüz ban yerim. Kadının düşmanı olan böyle kadınlara, nikahı garanti görüp kendini hediye paketi sanan kadınlara üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmüyorum ya

Bir daha gidersen otururken birden kalk lavaboya gideyim elimin kirini yıkayayım geçsin de kvye gözlerini süzerek :)
Sonra telefonunla uğraş cık cık cık şimdi arkadaşımla msjlaştım da kvsi ne pis zihniyetliymiş öyle ya neler anlattı kız, çok sabırlı valla ben olsam ne yapacağımı bilirdim ama sen iyi ki melek gibisin de alsın msjı

Berbat gecer tiksindim kadindan

Hayir 3 senedir tanisiyoruz gelis gidis var

Sevgilim icin sustum cok agir cirkin konusacaktim yoksa..

Ne gerek vardı 3 senedir yüz göz olmaya,evlilik kesinlesirdi gelir ailenle de seninle de tanışırlardı, kadın resmen sana laf dokundurmuş belki dr aklınca diyo ki bu kız oğlumla yattı kalktı o yüzden yapıştı oğluma

Sevildiğin yere sık gitme itibarın zedelenmesin demisler ama yeni nesil kizlarda hiç yok nazlanma ağırdan alma...

Sen sinirli durmasaydin sevgilin hala bi sey demeyecekti bence.Bunlarin dusuncesi bu sen yokken de ana ogul boyle konusmus olabilirler.Ben olsam sogurdum ya ayrilirdim.O kiz hamile kaldi diye anasi bile ayirmis olabilir aldirin hemen ayril diye.Valla aile onemli sen simdi sevgilimin sucu ne diyorsun da ilerde anlarsin.%90 onemli istisnalar cikabilir ailesi kotu olup gorusmeyen onlara benzemeyen erkekler vs.

Gerçekten iğrenç bir zihniyet. Ama sana şunu gönül rahatlığıyla diyebilirim ki sevgilin şu an sana haklısın dese dahi ilerde evlendiğinde hep bu kadını idare etmek zorunda kalacaksın. Şöyle ki eşin görecek annesinin yanlışını, bir yere kadar uyaracak ayak direyecek. Ama kadın halden laftan anlamıyorsa ki senin kv adayı da o yapıda bir insan belli ki aşkım atamam annem ne yapayım diyecek sana ve bu kadın seni kemirip duracak. Sonuçta annesi kopamaz atamaz. Tecrübeyle sabittir haklı olsan da susmak zorunda kalacaksın eşinin hatrına.

Aynen oyle kadin sizi uyarmis ayar cekmis ama iyi niyetli ama kotu niyetli onu bilmiyorum.
Bir de daha ortada fol yumurta yokken erkeğin ailesi ile yuz goz olunmamasi evlerine gidilmemesi gerek. Erkegin ailesi sizi agirlar ama bunu hos karsilamaz kizi hafife alirlar. Bu benim düşüncem tabii siz katılmayabilirsiniz. Sevgilinizle ilişkinizin boyutu ne olursa olsun.

Neden sustunuz? Şu an ben sinirden kudurdum burda. Embesil kadın. Kadınların yüz karası. Ben kendimi tutmaz konuşurdum. Bana batırdığı o iğnenin ucunu da alıp komple bi taraflarına soksun. Böyle kadınlar anne olmasın ya.. Çocuk yetiştirmesin yobazlar..

Büyük lokma ye, büyük laf konuşma kayınna :)) deseydin.Bazıları herşeyi başkaları için yazılmış sanıyor.Yarın başına ne geleceğini bilmeden atarlı giderli konuşuyor garip olan kınadıkları herşey en kısa zamanda kendi başlarına da geliyor :)

Her seyi tek başına kadın yapiyor ne kadar da dogru cunku kendisi hic genc olmadi sevmedi sevilmedi sinir oluyorum bu zihniyette insanlara ama ne yazik ki ülkenin yuzde yetmis beşi belkide daha fazlasi bu goruste boyle dusunen analar oldukça biz buralarda erkeklerin kabaligindan okuzlugunden kadini cinsel obje olarak gormelerinden daha cok bahsederiz.
Aklinca kv adayinda size aklinizi basiniza alin demek istemis keske sesinizi cikarsaydiniz saygisizlik vs. olmazdi hak etmis cunku

Kendi kizlarinin başına geldi mi asla oyle düşünmezler..
benim kızım yok.oğlum askerden izne gelince kız arkadaşı eşyalarını toplamış bize kalmaya gelmiş.tabiii izin vermedim,kendi iyiliği için ama bana düşman oldu,oğlumu doldurmaya çalıştı,izni burnumuzdan getirdi.oğlum sonra hak verdi.eee bir zaman sonra da ayrıldılar.

kızım olsa izin vermeyeceğim bir durumun önüne geçtim,iyiliğim anlayana tabiii.

Son düzenleme:
Işte bu kadında zihniyet sahibi, sözde...
Bir evlilikte aile faktörü de cok önemli, dikat edin bence.

Seviyesiz insan böylesir işte kaynana da olsa hiç değişmez lafları midemi bulandırsı bir de bunları gelin adayına söylüyor.

Kadın huyunu saklamamış, böyle düşüncede çok kadın var, eski kafalı. Anneannem de böyleydi, annemde de biraz var. Sen bu tarz aileyle yapabilecek misin onu düşün. Ben yapamayacağımı düşündüğüm için üniversitedeki erkek arkadaşımdan ayrıldım. Eşimin ise ana babası yok zaten.

Eski eşimin annesi kuzeninin karısı ile ilgili böyle şeyler söylerdi. Kuzeni duydu ve irtibatı kesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…