- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Ne alaka sevgilimin ne sucu var daEee ne yapacaksın ayrılacak mısın?
Yok sevgilim ana kuzusu degil cok sukur de kadin az degil iste bi kadin bi kadin icin bunu nasil der ya3 senedir tanıyosam hayatta susmazdım ben. Erkek annelerine de bi haller oluyo oğlan doğurunca kadın olduklarını unutuyolar. Hep el kızı suçlu, paşa oğlum aslan oğlum, oğlumun elinin kiri..
Ya nasıl çirkin bir laftır insan utanır ya. Ağaç kovuğundan çıkıyor sanki gelinler, şeytanın avukatları sanki.
Çok ayıp çok yakışıksız konuşmalar.
Bence o kadınla arana acilen mesafe koy. Sevgilini de gözlemle. Ana kuzusuysa hiç bulaşma aileye.
Aynen sevgilimde annesinin biraz bos konustugunun farkinda aslindaÇok muhatap almayın bence onu. Ama size karşı bir laf sokması falan olursa da çok seviyenizi düşürmeden haddini bildirin derim. İleride de fazla işlerinize karıştırmamaya çalışın, sevgilinize şimdiden yolunu yapın hatta yavaş yavaş.
Sevgilim bambaska annesiyle alakasi yok cok sukurGozunuzu korkutmak istemis kendince.
Yazik. Cirkin bir insan oldugu belli. Insallah sevgiliniz annesiyle dengeli bi iliski icindedir. Yoksa hic cekilmez boyle bir kadin
Kizi yok onuda gectim erkekleri bu kadar ustun tutma cabasini anlamiyorum erkek elini yikarmis da kiz yollu olurmus vs ne bicim insanmis bu kadin ya severdim oyle nefret ettim kiCok cok karektersiz bir dusunce.insallah kizi yoktur varsa vay haline..
Ne yapayim bende susmaktan yana degildim zor tuttum kendimi elim ayagim bosaldi sinirden sevgilimde o an anladi sinirlendigimi niye tek suclu kiz oluyormus dedi sonra annesini susturup konuyu kapatti ben eger o kadina cevap verseydim cok agir konusacaktim cok sevgilim icin sustun sadeceBir insanın karakteri neyse o olmalı
Duruma ve zamana göre değişiyorsa içselleştirememiş demektir. Yani siz de sustuğunıza göre. ...
Allah boyle fikirli insanlardan korusun biziKadınlar oğullarının sevdiği kızı sevmezler genelde. Suçlu taraf kız, kandırılan da kendi oğulları olur hep.Boşverin anlamışsınız anlayacağınızı konuşsun dursun
Bu sefer sustum da bir daha olursa gozum sevgilimi de gormez kimse susturamaz kendisi bir kadin olarak el kiri olarak kabul etmeye devam etsin kendini genelleme yapmaya tum kadinlar icin asla hakki yokKeşke o saygıdeğer kv adayınız da kocası için el kiri olarak kalsaymış en azından anlardı halden. Bu zihniyetle yaşayan bir kadın düşün. O kadın evlat yetiştiriyor ondan doğan insanın zihniyeti ne kadar düzgün olabilir ki? Yarın evlensen ve kocanın bir hatası olsa ah kızım vah. Kızım demez erkektir elinin kiridir der geçer. Umarım sevgiliniz o kafada değildir ama o kadının ekmeğini yemiş huydur ceker boktur kokar diye boşuna dememişler! Sana filmin fragmanını seyrettirmiş kayınvalidesize tavsiyem güzelce kırmadan lafınızı söyleyin yoksa bir sonraki konuşması daha da çirkinleşecek aklı sıra size göz dağı veriyor yarın oğlum tekmeyi basarsa elinin kiridir diye.patavatsız biri olarak gör cahil işte
kıza ne olmuş sonra ortada çocuk varsa neden sevgiliniz sahiplenmemişUzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !
Emin misin iyi düşün bir ömür bu kadını çekmek var...Ne alaka sevgilimin ne sucu var da
Hamile bıraktığı kıza ve bebeğine sahip çıkmamaktan tut da neyse, sen bu adamla devam edersen daha çok hamileydi bebekti muhabbeti yaparsın. Yazık şimdiden.Ne alaka sevgilimin ne sucu var da
Haklisin bacim tek suç kadında degil erkekler daha suçlu hatta ne ümitlerle kandırıyorlar kızları elini yıkar gider ne demek ayrıca nasıl kaba bir uslupUzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !
Çok cahil pis düşünceli oğlumun yoluna tüm kizlar feda diyecek bir kayinvalideniz olacakUzun ve ciddi beraberligim var bugun sevgilim kahvaltiya cagirdi gittim annesi o bendik annesi işte bi akrabalari bunlar oğlan tarafi basladi anlatmaya bunlarinki bi kizla bir seyler yasamis ve kiz hamile kalmis kadin basladi o kiz kabahatlidir kendini erkege teslim etmeseydi bizim oglumuza kendini yamamak icin yapmistir aklini celmistir erkege bir sey olmaz elini yikar gider kiz kendini erkegin altina teslim etmicek daha neler neler dedi kadin o an kendimi sirf sevgilim icin o kadar zor tuttumki neden erkek masum oluyo kiz kendi kendine hamile kalmadi oyle degil mi ? Sevgilimde icimden geceni o an annesine dedi niye tek suclu kiz oluyormus dedi ve bilmiyorum ama kadin bize de sevgilimle ignenin ucunu dokundurdu gibi benmi alindim bilmiyorum ama kiz erkegin altina yatip teslim olmamali felan hanimlar haksizmiyim ben kadinin konusmalarina sinirden kudurdum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?