Sevgilimin annesi,bir kadin olarak bunlari nasil der aklim almiyor ?

Gozunuzu korkutmak istemis kendince.
Yazik. Cirkin bir insan oldugu belli. Insallah sevgiliniz annesiyle dengeli bi iliski icindedir. Yoksa hic cekilmez boyle bir kadin

Yok sevgilim ana kuzusu degil cok sukur de kadin az degil iste bi kadin bi kadin icin bunu nasil der ya

Aynen sevgilimde annesinin biraz bos konustugunun farkinda aslinda

Cok cok karektersiz bir dusunce.insallah kizi yoktur varsa vay haline..
Kizi yok onuda gectim erkekleri bu kadar ustun tutma cabasini anlamiyorum erkek elini yikarmis da kiz yollu olurmus vs ne bicim insanmis bu kadin ya severdim oyle nefret ettim ki

Bir insanın karakteri neyse o olmalı
Duruma ve zamana göre değişiyorsa içselleştirememiş demektir. Yani siz de sustuğunıza göre. ...
Ne yapayim bende susmaktan yana degildim zor tuttum kendimi elim ayagim bosaldi sinirden sevgilimde o an anladi sinirlendigimi niye tek suclu kiz oluyormus dedi sonra annesini susturup konuyu kapatti ben eger o kadina cevap verseydim cok agir konusacaktim cok sevgilim icin sustun sadece

Bu sefer sustum da bir daha olursa gozum sevgilimi de gormez kimse susturamaz kendisi bir kadin olarak el kiri olarak kabul etmeye devam etsin kendini genelleme yapmaya tum kadinlar icin asla hakki yok

Kizlar bizim anamız babamızda iyi yapmış, Gençler bol bol sevişsin demez yani. Ben öyle diyenini daha gormedim. Biraz kaba söylemiş evet ama eskiler bu kafada. Yapicak birsey yok. Biz kendi çocuklarımızda böyle demeyiz olur biter

kıza ne olmuş sonra ortada çocuk varsa neden sevgiliniz sahiplenmemiş

Yahu bunlar ne kadar çirkin konuşmalar siz de oturup dinlediniz mi! Sanki bu haltı yiyen sevgiliniz değil de x şahsıymış gibi bir de yorum yapmış sevgiliniz! Aklı sıra sizi mi korudu yani.
Ööff o zavallı bebeğe ne oldu aldırma kısmınızda konuştunuz mu

Haklisin bacim tek suç kadında degil erkekler daha suçlu hatta ne ümitlerle kandırıyorlar kızları elini yıkar gider ne demek ayrıca nasıl kaba bir uslup

Sizin aranizda resmi bisey yok ve kahvaltiya gittiniz ya hani acaba mesaj mi vermeye calisti kendince? Kadinin dusmani yine kadindir diye bosuna soylememisler. Laflar zihniyetler cok kotu cok seviyesizce.

Çok cahil pis düşünceli oğlumun yoluna tüm kizlar feda diyecek bir kayinvalideniz olacak

Sana anlatıyor ki hemen başkalarından duyup sonra sıkıntı çıkarma diye... keşke cevabını veeseydiniz

Nasıl bi cahillll konuşmaaa yazıkkkk kaçıncı yüzyıldayız ama böyleleriyle havayı soluyoruzz.. kızı varsaaa onu yaşamadan ölmezz buyuk laflar etmesinnn ve bu kahvaltıya gelmiş gelin adayının yanında söylencek seyler mi kendini taşıyamamış çok yüz göz olma derim böyleeiyke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…