- 24 Haziran 2021
- 18
- 6
- 36
- 32
- Konu Sahibi Kafasikarisik1905
Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.