• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi kapanmamı istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkana bakmadan kaç derim hiç 6 sene 60 sene diye düşünme senin bu yaşa kadarki yaşamına saygı duymayan senin kararlarını yok sayan bir aileyle karşı karşıyasın..
tipik bir kapalı isteyip açık kız peşinde koşan ikiyüzlü model ülke bunlardan geçilmiyor.
dini sadece örtüden ibaret sanan cahiller topluluğu..

Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Allah cehennem var demis kapanmamissin elin adami beni kaybedersin diyince mi kapanacaksin 🙄Dusunulecek zerre bisi yok cok net olman lazimdi haşa sacin acikken yazilan gunahlar belliyken Istek duymamissin Kadinin biri sart kosuyo napsam diyorsun cok vahim durum🤦‍♀️
NOT: BENDE ACİGİM BENIDE ACIK DIE ISTEMEDILER KOCAM BEY NE KARISIRIM SACINA BASINA HERKESIN GUNAHI KENDINE DEDI BABASIDA BU CEVABI MANTIKLI BULDUKI SES ETMEDI🤭 9 SENEDIR EVLIYIZ 🤲

Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Kimse başka biri istediği için dini tercihler yapmamalı, sonuçta o seni çok seviyorsa ailesini senin kararına saygı duymaya ikna eder. Kendin istemeyerek kapanmak bir fedakarlık değildir. Ki ileride başka şeylerde istenir sen o fırsatı ellerine verdiğinde... Benim görümcemin erkek arkadaşının ailesi çarşaflıydı, sadece kapanmasını istediler bizim gibi ol demiyoruz dediler. Nişandan sonra çarşaflı olmasını istediler, ayrıldılar... Olan geçen zamana yaşanan stresli süreçlere oldu... Kendi kararlarına onlar saygı duysun bence...

Allah cehennem var demis kapanmamissin elin adami beni kaybedersin diyince mi kapanacaksin 🙄Dusunulecek zerre bisi yok cok net olman lazimdi haşa sacin acikken yazilan gunahlar belliyken Istek duymamissin Kadinin biri sart kosuyo napsam diyorsun cok vahim durum🤦‍♀️
NOT: BENDE ACİGİM BENIDE ACIK DIE ISTEMEDILER KOCAM BEY NE KARISIRIM SACINA BASINA HERKESIN GUNAHI KENDINE DEDI BABASIDA BU CEVABI MANTIKLI BULDUKI SES ETMEDI🤭 9 SENEDIR EVLIYIZ 🤲
Çok doğru diyorsun. Eşini canı gönülden tebrik ederim gerçekten nice mutlu yıllarınız olsun. 😊

Daha şimdiden annesinin isteğini hayat tarzınızdan, isteklerinizden üstte tutup annesine "anne sevabı sana mı Allah aşkına bi kendine gel zorlayamazsın kimseyi" diyemeyen, sana saygı duymayan adamla ileride daha çok konu açarsın. Bu tür şeylerin kararını kişi kendisi verir. Maalesef bu adamdan olmaz.

Karşınızda Sizin atacağınız adımı kontrol etmek isteyen, kendisine uymayan fikirlere saygı duymayan, ileride yaşadığınız anlaşmazlıkta size dediklerini yaptıracak biri var . Ona göre karar verin.

Dha simdiden ne hakla.karisiyor tamam güzel bisey ama senin içinde yokmus ayrıca bu ne böyle kapan istemem yoksa falan , sevgilin de annesine dicegi yerde sana diyor sen bence kaç kurtar kendini kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz haspama bak kapan yoksa istememmis istemesin o.zaman asla taviz verme ileride giderek artar benden demesi

Açıl diye bana şart koşan nasıl iticiyse
Kapan diye şart koşan da itici olurdu
Çünkü şimdi isteksiz zorla kapandin diyelim sonra?
Sevgilin madem böyle bı dusuncedeydi niye 6 senedir senle konuşuyor? Bu apaçık insanı kandirmak degilmi sen koyunmusun guducekler oraya buraya ..
İnsanlar ne istediğini bilmeden davranıyor birde üstüne sizinle çok önceden beri konuşup şimdi ailesinin dediğine gidiyor.
Siz ben kapanirim diye bı mevzu etmediyseniz
Bu adamla birlikte yola cikmazdim sanırım.
Herkes kendi bakış açısına göre insan bulsun kimseyi zorlmasin
Kafa yapınız uyuyorsa zaten siz de uyum sağlarsınız illa başörtüyle bize ahenk ver deniyorsa hiç doğru değil senin bileceğin iş o.

Yanlış bilgilendirme olmasın öyle başı örtmemenin dini bir cezası yoktur emir de değildir namaz oruç emirdir gerisi tamamen yorum yoksa burka ve peçe de yoktur ama bazı islam ülkelerinde kuraldır şimdi kime inanacaksınız? ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X