- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.212
- 198
- 35
- Konu Sahibi Kafasikarisik1905
Ayrıl yavrum uğraşma.. Kendin istediğin için kapanmalısın el alem için değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah cehennem var demis kapanmamissin elin adami beni kaybedersin diyince mi kapanacaksinMerhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Açık kız almak günahmış günah olur diyomuş.Kv sanırım kendini tanrı olarak görüyor.
Zira Allah için kapanır, ibadetini de Allah istedi diye yaparsın.
Kimse başka biri istediği için dini tercihler yapmamalı, sonuçta o seni çok seviyorsa ailesini senin kararına saygı duymaya ikna eder. Kendin istemeyerek kapanmak bir fedakarlık değildir. Ki ileride başka şeylerde istenir sen o fırsatı ellerine verdiğinde... Benim görümcemin erkek arkadaşının ailesi çarşaflıydı, sadece kapanmasını istediler bizim gibi ol demiyoruz dediler. Nişandan sonra çarşaflı olmasını istediler, ayrıldılar... Olan geçen zamana yaşanan stresli süreçlere oldu... Kendi kararlarına onlar saygı duysun bence...Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Çok doğru diyorsun. Eşini canı gönülden tebrik ederim gerçekten nice mutlu yıllarınız olsun.Allah cehennem var demis kapanmamissin elin adami beni kaybedersin diyince mi kapanacaksinDusunulecek zerre bisi yok cok net olman lazimdi haşa sacin acikken yazilan gunahlar belliyken Istek duymamissin Kadinin biri sart kosuyo napsam diyorsun cok vahim durum
NOT: BENDE ACİGİM BENIDE ACIK DIE ISTEMEDILER KOCAM BEY NE KARISIRIM SACINA BASINA HERKESIN GUNAHI KENDINE DEDI BABASIDA BU CEVABI MANTIKLI BULDUKI SES ETMEDI9 SENEDIR EVLIYIZ
![]()
Açık kız almak günahmış günah olur diyomuş.
Amin canim insallah seninde hakkinda hayirlisi olsn ama bu isteklerini yaparsan ardi arkasi kesilmeyecek ne erkek arkadasinin ne ailesininÇok doğru diyorsun. Eşini canı gönülden tebrik ederim gerçekten nice mutlu yıllarınız olsun.![]()
Açıl diye bana şart koşan nasıl iticiyseMerhaba arkadaşlar. Konuyu doğru yere açmışımdır umarım. 6 senedir devam eden bir ilişkim var. Bu sene yazın söz nişan düşünüyorduk. Ama ailesi özellikle annesi kapanmadan istemeye gitmem demiş. Ben ise kapanmak istemiyorum. İstesemde içimdeki isteği söndürdüler. Ama sevdiğim insanı da kaybetmek istemiyorum. Sevgilim ise benim için farketmiyor ama kapanmanıda isterim, kapan ne olcak evlenmek istemiyor musun az fedakarlık yap taşın altına elini koy neden kararların sevginin önüne geçiyor, kötü bir şey istese ilk ben bizimkilerin karşısında olurum ama kötü bir şey istemiyor senden, tek istedikleri bu başka bir şey isteyip karışmazlar, ama kapanamam diyorsan arada ben kalıyorum sen de inatsın annem de inat annem hayatta vazgeçmez gidip derim yine istemiyor kapanmak diye ama istemeye gelmez ben tek mi istemeye geleyim seni o zaman daha fazla zamanını çalmayım bitirelim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım beni ben olarak kabul etmelerini isterim ama olmuyor sevdiğim insanı da kaybetmek gerçekten istemiyorum çok üzülüyorum. İleride kapanmadığım için pişman olur muyum acaba bu bir vesile mi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Allah cehennem var demis kapanmamissin elin adami beni kaybedersin diyince mi kapanacaksinDusunulecek zerre bisi yok cok net olman lazimdi haşa sacin acikken yazilan gunahlar belliyken Istek duymamissin Kadinin biri sart kosuyo napsam diyorsun cok vahim durum
NOT: BENDE ACİGİM BENIDE ACIK DIE ISTEMEDILER KOCAM BEY NE KARISIRIM SACINA BASINA HERKESIN GUNAHI KENDINE DEDI BABASIDA BU CEVABI MANTIKLI BULDUKI SES ETMEDI9 SENEDIR EVLIYIZ
![]()