bence bu adam sorumsuz sen annesi gibi bile davransan bir erkek kendi okulunun sitesini bilir ya da merak eder en azından ya numarasını bile bilmiyormuş baksana yarın öbür gün ALLAH yazmasın ama diyelim ayrıldınız bu adam napıcak o zman yalpalar olduğu yerde bence sen onu bir silkele kendine gelsin biraz sorumluluk edinsin,diyelim ki evlendin zaten ülkemizde kadının yükü ağır ev içnde isterse prof. olsun eve geldiğinde yemeğini temizliğini ve çocukların %80 sorumluluğunu bakımını almış durumda sen yarın evlendiğinde bu adam faturaları ödemicek,alışverişe çıkmıcak hiç bi işle ilgilenmicek ve yükün ikiye katlanıcak istermisin böyle olsun o yüzden yavaştan sevgiline sorumluluklarını bırakmaya başla bence
Sınıfta kalsın,parasız kalsın...Kimse de destek çıkmasın...Bak bakalım nasıl kendine geliyor.....
Sevgilin sorumsuz ve onunla başa çıkabilmek için belki farkında bile olmadan annesi gibi oldun, yarın bir sadakatsizlik yapsa sana der ki " annem gibi olmuştun, böyle olduğu sürece bana çekici gelmiyorsun... " O yüzden çok seviyor olsan da kendi haline bırak her konuda sana güvenmesin çocuk gibi
Siz neden bu kadar anaçsınız?
Siz ona kendi işlerini yapması için kıyamazken, o nasıl işlerini size yıkarak kıyabiliyor?
yok o kadar insafsızlık yapamamama yavaş yavaş ben çekilcem öğrensin sorumluluklarını
Kendi takip etsin borcunu ,harcını...Senin sorumluluğunda değil ki bunlar.... Bunların sorumluluğunu sen değil o kendisi bizzat üstlenmeli..Hiç de insafsız olmuyorsun.... Kızma ama tatlım,bu yaptığına fedakarlık denilmez,başka bir şey denilir....
aaa ben bunu hiç düşünmemiştim gerçekten. çok sağolun çok kötü bir durumda kalabilirim bile bu gidişle
sevgilinin annesiyle olan ilişkini de sevgilinle olan ilişkini de çok laçka buldum açıkçası, oğlunu hastaneye getirdim demen onun sana "kız.." diye devam eden bi cümle kurması hoş gelmedi bana, ama herkesin ikili ilişkileri kendini bağlar tabiki
canim, sevgilini tuvaletede götürüp getiriyormusun????
yakinda tepene cikar, bu kadarda fedakar olma... birak kendi islerini kendi hal etsin... sorumluluk tasisin, bu ne yaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?