sevgilimin annesi

iyi ki söylememişsin, kesin sana da bununla ilgili olur olmadık laflar, hakaretler ederdi.

ama bu arkadas tanismis ki teyzecim demek hakaret degilki sizin acinizdan arti 1 puan olur ki nasilsiniz iyimisiniz falan diye ciddi konusulurda birsey soyleyincede kadini siz diemi hitab edeceksin???bu kadar ciddiyette cok abarti tamam civik olmak iyi degil ama bu kadar ciddi olmakta sonucta ciddi bir iliski ayrica kadinin piskopatligina birsey demiyorum...belki soguk msj aldigi icin bu kadar ileri gitti...ayrica sevgiliside konusturmasaydi annesini madem bu kadar agir konusuyor...

Yok ben katlanamazdım benim hakkımda böyle düşünen bir insana :S
ben hadi şimdiyi geçtikte 1 2 seneye evlilik düşünüyoruz gerçekten evlenince yuvamı dağıtcak potansiyel var sevglm ayrı yaşıyo onlardan bu arada yaşı genç 45 ve tam genç kız gbidir yani öle geri kafalı faln diyemicem ama ne zman sevglm iznli olsa arıyo bişeyler uyduruyo sürekli yanına getirtiyo bizim günümüz mahvoluyo kaç kere yaptı en sonunda ben suratımı astım anladı sevglmde. hiçbişe bulamazsa pekinesi var 10 yaşında ciciye bişe oldu cok korkuyorum diye aramaya başlıyo benimkide koşa koşa gidiyo

sıcak davransa amann buda dünder hazır denilecek bir insan anlayıssız olunca ne yapsan nafileee

aynen öle

canım bişey soracam sana sevgilini bu sorun nedeniyle kaybetmeyi istiyomusun

canım tabiki istemiyorum zaten kaybetmeyı ıstesem ogun agzıma geleni sayardım onada annesinede çünkü hazmedebilcek bi insan değilim kaç gün oldu içimde patlıyo resmen

ya haklısın aslında en azından teyze teyzecim die hitap olsaydı göze batmıcaktı ama artniyetimden değil saygımdan yazdım. beni korkutanda sevgilimin böyle olması zaten sevglim ilerde bizden yana olursa annesi ne yaparsa yapsın etkilemez bizi. yani evlenmiceksin dese evlenemeyiz biliyorum e ben boşunamı bu günlerimi heba ediyorum

zor bir durum yaa simdi patla gitsin içinde tutma seni sönük zayıf biri olarak algılamasın diyecem sevgilinle aranız bozulacak öbür türlü sen eziliyosun amannnnnnnn canım en iyi çözüm yolu sevgiline seninde sözünü gecirebilmen olacak anne ne derse o olmaz yani sevgilin kac yasında ??

24 yaşında ama anne oğul ,lişkisinden ziyade arkadaş gibiler kadın her sorununu benmkine danışır arar eder kocasına değil. kafası attımı gelir sevglmde kalır bırlıkte içerler faln böyle

iste sevgilindee yanlis anlar sen saygidan demissin ama biraz yakin davransan annesine birsey kaybetmezsin...
kadin o kadar laf saymi sevgilin birsey demedimi anne sus oyle deme vs.:26:
annesinee cok bagli olmasida iyi degil yani...yarin birgun evlendiginizde evliliginize 3.kisiler dahil olmamali bence...

::) ahh canımm yaa bunların boyut bayağı ileri derece bizi aşarr :)))) artık sende seviyorsan bişeylere katlanacaksın ama sessiz kalma bundan sonra aynı muameleyi görürsen onlara güçlü biri olduğunu göstermelisin

annecim uyuyodur tamm sakin ol bak girdim işte ben sorcam yarın ona en son uyuyodu uyanmışssada utanmıştır belki bu arada annesinin cevabı s.çarım utanmasına

ben çokmu pasif kaldım annen nebcm konuşuyo desemiydim sonuçta telini açmaya ne zorunluluğum varki benim

canım sen pasif kaldıkça o daha cok yüklenecektir amannn ne desem sesi cıkmıyo diye düşünür kavga edin demiyorum ama mesela bana olan tavırlarınız hosuma gitmiyor ben size olan saygımdan dolayı susuyorum diye konusmayı denesen :))))))

annecim uyuyodur tamm sakin ol bak girdim işte ben sorcam yarın ona en son uyuyodu uyanmışssada utanmıştır belki bu arada annesinin cevabı s.çarım utanmasına
kusura bakma ama sevgilin annesinin ana kuzusu...keske kendini biraz savunsaydin en azindan sevgiline deseydin annesine tamam anne diyecegine sevgilim hakkina boyle konusma diyebilirdi...
aaaaaaaaaaa kaynanayı savunan arkadasımm hadi bakalım buna ne diyecen :)))))))))

arkadasim ben kaynanayi savunmadim ki kaynananin soguk nevale olayini savundum diger kufurler kismina bisey diyemem dedimmm iyice okudda oyle vur lafii

bence çok pasif kalmışsın yanlış yapmıssın msjı okudugunu ve bunların ne demek oldugunu soralıydın sevgiline bunu şimdiden gözden gecırmenız gerek istememe gibi bi durummu var hersey ortaaya cıkar sevgilinin üzerine git biraz ezdirme kendinide kaybetmekten korkma şimdi ezdirirsen kendini bida hiç sallamaz anansıda oğluda bend ekorkuyorum daha tanışmadım ama bazı şelerden dolayı kıskanıyolar çogu ogullarını bence

annesine öle bişe desem parçalar beni ben sevgilime biraz diş çıkarsamıydım diyorum knuyu actım agzıma tıktı ogunde çok sınırlıydım ama arkımın yanında tartısmak istemedim oda kaynana mağduru zaten kaynanası yüzünden 5 yıllık ilişknsii evlilik arifesi bitirdi kadın beraber otrcaz dıe tutturdu

amannnnn oda ne kadınmış yaa canım bi düşün sen ya belliki bu kadın hayatınızın baskösesinde olacak göze alabilecekmisin sevgilinin senin yanındada olması gerekiyor annesini savunup seni birkenara atıyorsa eğer bir düşün deri sonuçta evliliği düşündüğün birisi hepsini bir gözden geçirr evlenip mutsuz olacagına yol yakınken basının caresine bak sevgilin ikinizi aynı degrde tutsaydı ondan destek alabirdin ama yalnızsın onlara karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…