sevgilimin annesi

menkse26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
91
12
3
31
selam kızlar kafam karışınca üye olmaya karar verdim , bana yardım edin lütfen ;2 yıllık bir ilişkim var sevgilimin annesini ilk defa bugun anneler günü diye aradım x teyze diye hitab ettim ve kendimi tanıttım zaten ilişkimizin ilk zamanlarında karşılaşarak tanıştık sadece, benden pek hoşlanmamıştı bu yüzden hep mesafeli durdum korktum kadından , bugünde deli cesareti işte aradım çünkü sevgilime daha önce (özel bir gündü)bekledim ama bir mesaj bile atmadı demişti. neyse konuşma aşırı hızlıydı , sizli bizli hitab edildi en azından bir teşekkür ederim kızım denebilecekken teşekkürler siz nasılsınız v.s gibi seyler söylendi , uzaktı soğuktu ve sanki aceleciydi , neden böyle sizce , kötü mü düşündü yani ? hoşlanmadı mı aramamdan ?

adam akıllı oturup tanışıp sohbet etmediği birisinden mesaj telefon bekleyebiliyor ama , başkalarına gelinim diye konuşabiliyor , çelişkili olduğu için sordum

adam akıllı oturp sohbet etmediği birisinden mesaj telefon bekleyebiliyor ama , başkalarına gelinim diye konuşabiliyor , çelişkili olduğu için sordum[
Boyle demesinin nedeni bak beni düşünmüyor aramadi mesajda atmadi sevgilin, oglum manasinda olabilir.Sizi sanki daha şimdiden istemiyor gobi en iyisi agirdan almak boyle daha çok kiymet gorursun :KK51:

bu erkek annelerinde hep böyle mi yaa , kız evi naz evi derler ama onlar ağırdan alıyolar , kendilerini çok kasıyorlar

belki o da heyecanlanmıştır, olamaz mı:KK50:

aklına hemen kotusu gelmesın sonucta gercekden gelını olmadan ılerde nolacagını bılemeden kesın davranmak ıstememıs
sonucta sızle muhabbet kurmus dırek saolun ıyı gunler der kapatırdı hıc ıstemese
hıc aklına bunları getırıp gerılme ılerde aranıza sogukluk gırmesıne neden olur

aklına hemen kotusu gelmesın sonucta gercekden gelını olmadan ılerde nolacagını bılemeden kesın davranmak ıstememıs
sonucta sızle muhabbet kurmus dırek saolun ıyı gunler der kapatırdı hıc ıstemese
hıc aklına bunları getırıp gerılme ılerde aranıza sogukluk gırmesıne neden olur
getirmemeye çalışıyorum sonuçta benden beklemiş neden kötü düşünsün diyorum ama işte korku yokmu , umarım hoşuna gitmiştir , akşama erkek arkadaşıma ne diyecek bakalım

Annemin anneler gününü de kutladı , bilemedim yaaa

İnsan komşu kızına bile kızım diye hitap edebiliyorken, oğlunun sevdiği kız
incelik etmiş anneler günü için aramış.
Kızım demez de nasıl siz bizli konuşur insan.
Ne uyuz bir tip.
O sinirle bir daha nah ararım anneni derdim sevgilime heralde:KK53::KK53:

asıl bu hıc korkmaman gereken bırsey
bu erkek annelerı de nıyeyse sececek begenecek kısıler onlarmıs gıbı senelerce yasamlarını surdurmusler :P
sececek olan sensın bakalım sen onu kayınvalıde olarak ısteyecekmısın :)

İnsan komşu kızına bile kızım diye hitap edebiliyorken, oğlunun sevdiği kız
incelik etmiş anneler günü için aramış.
Kızım demez de nasıl siz bizli konuşur insan.
Ne uyuz bir tip.
O sinirle bir daha nah ararım anneni derdim sevgilime heralde:KK53::KK53:
incelik yaptım aradım umarım karşılığını alırım dedim valla bende , yapmam çünkü normalde olsa sırf onunla bir gelecek düşünüyorum diye yapıyorum bunları , teşekkürler kızım demek çok mu zordu yaa, zaten duyacaklarım kötü olursa beklemesin kimse benden bişey

asıl bu hıc korkmaman gereken bırsey
bu erkek annelerı de nıyeyse sececek begenecek kısıler onlarmıs gıbı senelerce yasamlarını surdurmusler :p
sececek olan sensın bakalım sen onu kayınvalıde olarak ısteyecekmısın :)
neden korkmayayım ki , bir kızım lafı zor değil sonuçta umursamıyormuş gibi sıradan biriymişim gibi konuştu benimle , anneme anneler günü dileğini iletti incelik yaptı , ama çelişkili oldu yani bu durum benim için. ben sevgilimi seçtim ailesini seçme sansım yok malesef işte :))

Back
X