• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine dediği laf

haskyc12jfgk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
3
Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra

Sana bir abla tavsiyesi diye baslayacaktim ama 30 yasinda koca kadinmissin. Daha bekarken sınırlarını net cizmessen basin cok agirir. Simdilik cici gelini oynamak hosuna gidiyor ama oyle mic mic her gun aramali bir iliskinin surdurulebilirligi yok.

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
Sizin aramamanızı hemen oğluna yetiştirmiş hemen pek safça değil kv adayınız.

Bu kadar sık araşmayın bence hiç gerek yok, bayram seyran özel gün bitti gitti.
Ne konuşulacak ki bu kadar tanımadığınız kadınla.

Sana bir abla tavsiyesi diye baslayacaktim ama 30 yasinda koca kadinmissin. Daha bekarken sınırlarını net cizmessen basin cok agirir. Simdilik cici gelini oynamak hosuna gidiyor ama oyle mic mic her gun aramali bir iliskinin surdurulebilirligi yok.
Her gün asla aramıyorum aramam sevmemde kadın belliki 2 hafta aramayınca laf sokuyor asıl sinir olduğum sevgilimin dediği laf asla her gün arayan birisi değilim iki hafta da bi bazen

Sizin aramamanızı hemen oğluna yetiştirmiş hemen pek safça değil kv adayınız.

Bu kadar sık araşmayın bence hiç gerek yok, bayram seyran özel gün bitti gitti.
Ne konuşulacak ki bu kadar tanımadığınız kadınla.
Aynen öyle hep diyor ki zaten bu ara hiç aramadı diye bende buna sinir oluyorum

Ben günlük yaşantımda çok konuşkan, canayakın bir insanım. Ama bu duygusal ilişkilerde her zaman karşı tarafa ve ailesine hep iletişimi ağırdan almışımdır. İki ayrı uzun süren ilişkim oldu, diğer ciddi olmayanları saymıyorum, asla ailelerle tanıştırma olayına girmedim ailesiyle tanışmadım. Ki karşı tarafların gel annemle tanıştırayım istekleri vardı kabul etmemiştim.

Sonuç olarak sevgili olunan kişinin ailesini sevmek zorunda, kankası gibi komşusu gibi olmak gerekliliği yok. Böyle iletişimlerde kalmak bana kalırsa doğru değil. Bir sınır olması gerek. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.

Bunlar senin daha iyi günlerin daha çok uğraşırsın bu kadınla. Daha çok laf sokar.

Bu arada çok sık aramam sık aramayınca da hep bu lafları duyuyorum sevgilime diyor bana da diyor bu ara hiç aramadı aramayorsun vb gibi çalışıyorum sürekli ne konuşabilirim 2 hafta aramadım diye bunu dedi sevgilim de sende arayanı ara demesi sinirimi bozdu açıkçası

Ben günlük yaşantımda çok konuşkan, canayakın bir insanım. Ama bu duygusal ilişkilerde her zaman karşı tarafa ve ailesine hep iletişimi ağırdan almışımdır. İki ayrı uzun süren ilişkim oldu, diğer ciddi olmayanları saymıyorum, asla ailelerle tanıştırmadım ailesiyle tanışmadım. Ki karşı tarafların gel annemle tanıştırayım istekleri vardı kabul etmemiştim.

Sonuç olarak sevgili olunan kişinin ailesini sevmek zorunda, kankası gibi komşusu gibi olmak gerekliliği yok. Böyle iletişimlerde kalmak bana kalırsa doğru değil. Bir sınır olması gerek. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler.

Bunlar senin daha iyi günlerin daha çok uğraşırsın bu kadınla. Daha çok laf sokar.
Zaten aramıyorum ki sevmiyorum konuşmayı telefonda

Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kayınvalide adayınızla çok yüz göz olmayın, sınırınızı baştan koyun. Sürekli zırt pırt birbirinizi arayıp konuşmak zorunda değilsiniz. Aileler kendini en çok nişanlılık evresinde belli ediyor.

Ben vereyim abla tavsiyesi🤣🤣çok evliyim🙈
Kayınvalide aranmaz ne sevgili iken ne evli iken
Hani rüyada bile aradığını görürsen git suya anlat😬😬
Bayramdan bayrama kandilden kandile yeter
Çok istiyorsa oğlu kendi arayabilir annesini
Aynen öyle zaten aramıyorum 2 hafta aramadım diye sitem etmesi hoş değil sürekli yapıyor bunu bende unutuyorum yoğun çalışıyorum kimseyi aramıyorum dedim

Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kayınvalide adayınızla çok yüz göz olmayın, sınırınızı baştan koyun. Sürekli zırt pırt birbirinizi arayıp konuşmak zorunda değilsiniz. Aileler kendini en çok nişanlılık evresinde belli ediyor.şey

Arada arıyorum diye yazmışsın? Kadın da seni arıyor. Bu karşılıklı arama var demek oluyor.
2 hafta da bir işte bazen

Savunmaya geçmeyin
Aynen, aramayan aranmasın deyin geçin
Savunma ve açıklama değer kaybettirir böyle durumlarda
Nişanlınız da espri işini acilen bıraksın
Belli ki ona göre değil

Tek bir olaydan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pek de saf olduğunu düşünmedim :)
Sizin de zamanla fikriniz değişebilir

Araşmalar görev değildir, mesafe her zaman iyidir
Şunu kendi annemiz söylese boğma beni deriz, buraya da bir mesafe zamanı gelmiş

Not: Ay ben nişanlı demişim sevgiliymişsiniz
Eşimle sevgiliyken kayın aileyle hiçbir teması kabul etmedim
Siz de etmeyin
Evlenirseniz görüşecek çoook zamanınız olacak zaten
Kadın geliniymiş gibi aranmayı brklemesin bir zahmet, sevgiliniz de

Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler. Kayınvalide adayınızla çok yüz göz olmayın, sınırınızı baştan koyun. Sürekli zırt pırt birbirinizi arayıp konuşmak zorunda değilsiniz. Aileler kendini en çok nişanlılık evresinde belli ediyor.

Savunmaya geçmeyin
Belli ki ona göre değil

Tek bir olaydan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pek de saf olduğunu düşünmedim :)

Aynen öyle yoğun çalışıyorum aklımdan çıkıyor kimseyi aramıyorum dedim en son umarım anlamıştır

Daha ortada bir şey yok kv adayı sık sık aranmayı bekliyor. Kötü alıştırmışsınız. Erkek arkadaşın lafında bir şey yok. Dönüp sana annemi niye aramıyorsun dememiş, annesini geçiştirmiş adama kızacak tavır alacak bir durum yok. Sen kv ile mesafe koy. Bir şey diyecekse kendisi arasın.

Aynen öyle hep diyor ki zaten bu ara hiç aramadı diye bende buna sinir oluyorum
Siz nasıl yaparsınız bilmiyorum, ama kimi ne sıklıkta arayıp aramayacağım benim bileceğim işe getirmeniz lazım, bunu böyle pat diye söyleyerek değilde, mesela kv adayı bana Ahmet’te sende seni arayanı ara dedi dese heee doğru demiş der geçerim.

Yani siz ikiniz istediğiniz kadar konuşun, bu konu benim için mesele bile değile getiririm tam anlatabildim mi bilmiyorum ama.

Savunmaya geçmeyin
Belli ki ona göre değil

Not: Ay ben nişanlı demişim sevgiliymişsiniz
Eşimle sevgiliyken kayın aileyle hiçbir teması kabul etmedim
Siz de etmeyin
Evlenirseniz görüşecek çoook zamanınız olacak zaten
Kadın geliniymiş gibi aranmayı brklemesin bir zahmet, sevgiliniz de
Evet geliniymişim gibi sık sık aramamı bekliyor sıkıldım bu durumdan dedim ya en sonunda yoğun çalışıyorum kimseyi aramıyorum unutuyorum dedim bir şeyler anlamıştır diye umuyorum.

Siz nasıl yaparsınız bilmiyorum, ama kimi ne sıklıkta arayıp aramayacağım benim bileceğim işe getirmeniz lazım, bunu böyle pat diye söyleyerek değilde, mesela kv adayı bana Ahmet’te sende seni arayanı ara dedi dese heee doğru demiş der geçerim.

Yani siz ikiniz istediğiniz kadar konuşun, bu konu benim için mesele bile değile getiririm tam anlatabildim mi bilmiyorum ama.
Kesinlikle benim içinde öyle aslında kendi içimde öyle. Bunu nasıl belli ederim peki saygımı bozmadan

Back
X