• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine dediği laf

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
ilk tanistigimiz da benim erkek arkadasimin annesi de beni cok aradi ben rahatsiz oldum biraz ve islerimin oldugunu falan soyleyip acmadim birkac kez, bana simdiye kadar bir kotulugu dokunmadi kalkip da bende sirf kv oldugu icin kotuluk yapmak istemem aramiz bozulmasin diye cumadan cumaya mesaj atiyorum ya da ariyorum. Haftada 1 kez konussaniz bir sey olmaz bence tabii size nasil davrandigi onemli ama bi zarari yoksa arayin nolcak sanki

• Beğen
Reactions: Rey
ilk tanistigimiz da benim erkek arkadasimin annesi de beni cok aradi ben rahatsiz oldum biraz ve islerimin oldugunu falan soyleyip acmadim birkac kez, bana simdiye kadar bir kotulugu dokunmadi kalkip da bende sirf kv oldugu icin kotuluk yapmak istemem aramiz bozulmasin diye cumadan cumaya mesaj atiyorum ya da ariyorum. Haftada 1 kez konussaniz bir sey olmaz bence tabii size nasil davrandigi onemli ama bi zarari yoksa arayin nolcak sanki

Daha sevgiliyken bile çok yüz göz olmuşsun. Bu iletişimi beğenmedim. İlerde başın ağrır.
Ben yüz göz olmadım ki sınırımı koydum kendisi arıyor aramıyorsun diye sitem ediyor

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
Gerçekten şakalaşmış olabilirler mi. Benim eşim mesela benim yanımda annesine kız kardeşlerine takılır işte mesela ne biçim görümcesin eşime iyi davran gibisinden . Bazen de onların yanında bana takılır. Kimse kimseye darılmaz. Erkek arkadaşınız da takılmıştır size.

Insan niye sevgilisinin annesini arar ki

Hiç aramak zorunda değilsiniz. İçinizden gelirse sık atar içinizden gelmezse hiç aramazsiniz. Görev gibi arama dayatilmaz. Soru sorma seklinizde de sorun yok suçunu bastırmak için sevgiliniz sorunu değil sizin davranışınızı konuşuyor. Klasik bir manupilasyon tekniği. Kayinvalideniz saf değil. Sevgiliniz de çok gevşek. Anası ile sizi arayıp laf sokan anasına ehe ehe diye gulen erkekten de koca olmaz.

Hiç aramak zorunda değilsiniz. İçinizden gelirse sık atar içinizden gelmezse hiç aramazsiniz. Görev gibi arama dayatilmaz. Soru sorma seklinizde de sorun yok suçunu bastırmak için sevgiliniz sorunu değil sizin davranışınızı konuşuyor. Klasik bir manupilasyon tekniği. Kayinvalideniz saf değil. Sevgiliniz de çok gevşek. Anası ile sizi arayıp laf sokan anasına ehe ehe diye gulen erkekten de koca olmaz.
Yok o gülmedi anası gülüyor espiri yaptığını sanıyor anası laf sokmayla karışık

Bu dönemlerde böyle araman gitmen gelmen bekleniyor sen bildiğini yap. Bir süre sonra düzgün aile ise ayak uyduruyor zaten. Benim kv de sevgililik ve nişanlılıkta aramamı gitmemi çok beklerdi sürekli arayıp beni unuttun falan derdi. Ben çizgimi bozmadım ne zaman istersem o zaman aradım. Sonra alıştı evlendiğimizden beri bir kere sen beni unuttun hiç aramıyorsun gibi bir kelime duymadım

Bu dönemlerde böyle araman gitmen gelmen bekleniyor sen bildiğini yap. Bir süre sonra düzgün aile ise ayak uyduruyor zaten. Benim kv de sevgililik ve nişanlılıkta aramamı gitmemi çok beklerdi sürekli arayıp beni unuttun falan derdi. Ben çizgimi bozmadım ne zaman istersem o zaman aradım. Sonra alıştı evlendiğimizden beri bir kere sen beni unuttun hiç aramıyorsun gibi bir kelime duymadım
Süper bende öyle yapmayı düşünüyorum

Cıvık cıvık olmayın o onu dedi bu bunu kim ne derse desin her şeyi ıncık cıncık sormayın bazı şeyleri duymayın, kafanıza takmayın, aramak mı istiyorsunuz arayın konuşun kapatın, aramak istemiyor musunuz aramayın neden aramıyorsun sorusuna da müsait değilim çalışıyorum yoğunum kafam dolu bitti hee ben bunlarıda demiyorum canım aramak istemedi diyorum 😁 ve aramıyorum. Sevgilim onu dedi annesi bunu dedi ne dedi niye dedi niyeti neydi gerçekten yorulmuyor musunuz?

Ortada bir şey yokken bu yüz göz olmak neden?

Bu kadar samimiyete ne gerek vardı?

İlişkilerin çirkinlik seviyesi midemi bulandırdı. Bir de bayıl istersen Pamuk :KK70:

Ay ben hiç özlememişim kaynanacılık gelincilik oyunlarını.:KK16:

Yok o gülmedi anası gülüyor espiri yaptığını sanıyor anası laf sokmayla karışık
Sunu diyeyim sevgiliniz izin vermese annesi bunu yapamaz. Mesela bakın ben eşimin memleketine gittiğimde aile akraba herkes bana çok saygılıdır. Ama eltime değiller. Neden çünkü kocasından yüz buluyorlar. Ona yapılan sulu şakalarin biri bana yapılsa eşim neler yapar düşünemiyorum . Yani problem sevgilinizde özetle.

Bazı insanlar ne kadar merakli aramaya, aranmaya ya, nefret ederim ailem ve eşim dışında birilerini aramaktan, pat diye aranmaktan. Bir de bunun için triplere giriyorlar, değer verme/vermeme olarak algılıyor ve egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. Mecbur mu kardeşim insanlar sizi sürekli aramaya, her hafta lagaluga muhabbet etmeye? Baskıyla, zorla da olsa aranmak istiyorlar, şaka gibi. Bu da bir tür yönetme sevdası, pasif agresif huzursuz etme, tercihlere müdahale. Ne münasebet.

Son düzenleme:
Konudan bagimsiz esin ailesini sik aramak 1 senelik iliski icin cok cabuk degil mi? Ben kv de olsam bi senelik gelin adayiyla da yuz goz olmam, hele bi dur derim. Bence es ailesiyle iletisimi agirdan alin derim.

Ben hiç bir sevgilimin ailesiyle tanışmadım. Tanıltırmak isteyenlere de bunu net bir dille söyledim. Kafamda hep şu vardı biriyle gerçekten cidd bir yola gireriz istemeden kısa süre önce ya da hatta isteme günü tanışırız. Sevgilimin annesiyle ne konuşcam allah aşkın🤣Ben zaten ciddi ve mesafeli biriyim öyle mıç mıç olamazdım. Çevremde gördüğüm senin yaşadığın gibibu tip sevgilisinin ailesiyle görüşme olaylarından ötürü sanırım düşüncem böyleydi. İyi ki öyle yapmışım eşimle her şey tam da hayal ettiğim gibi oldu zaten ana baba ayrı herkesten ayrı yaşayan birini de aldım bayramdan seyrana araşırız bitti gitti🧿 sen sürekli ben sınır koydum falan demişsin ama sınırı koyamamışsın malesef. Sınır koyduğunu sanmışsın sıınır koysaydın bu muhabbetler olmazdı aranızda.

Bende mi sıkıntı var 15 yıllık evliyim özel bir sebebi yoksa durduk yere kv mi aramam. Nişanlı iken de aramadım. İlk başlarda onlarda arasın diye beklenti vardı ama ben aramadım arayıp ne konuşacağım ki? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir ve baştan nasıl alıştırırsan öyle gider kafasındayım

Bende mi sıkıntı var 15 yıllık evliyim özel bir sebebi yoksa durduk yere kv mi aramam. Nişanlı iken de aramadım. İlk başlarda onlarda arasın diye beklenti vardı ama ben aramadım arayıp ne konuşacağım ki? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir ve baştan nasıl alıştırırsan öyle gider kafasındayım
İnsan kendi annesiyle bile anlaşamıyor bir de kvleri mi memnun edelim. Daha ortada fol yok fos yok kadın ve sevgilisi triplere girmeye başlamış. Konu sahibine bundan sonraki süreçlerde kolaylıklar diliyorum artık 😂

Konudan bagimsiz esin ailesini sik aramak 1 senelik iliski icin cok cabuk degil mi? Ben kv de olsam bi senelik gelin adayiyla da yuz goz olmam, hele bi dur derim. Bence es ailesiyle iletisimi agirdan alin derim.
Sık aramıyorum o aramamı bekliyor ben karşıyım zaten sevmem

Bende aramıyorum o aramamı bekliyor

İnsan kendi annesiyle bile anlaşamıyor bir de kvleri mi memnun edelim. Daha ortada fol yok fos yok kadın ve sevgilisi triplere girmeye başlamış. Konu sahibine bundan sonraki süreçlerde kolaylıklar diliyorum artık 😂
Sevgilim annemi ara diye hiç demez o da sıkılmış artık anasının aramıyor lafından öyle demiş karın sıktı beni gerçekten beklenti içinde şimdiden. Bende yine aramayacağım ne düşünürse düşünsün

Back
X