• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine dediği laf

Aynen öyle yoğun çalışıyorum aklımdan çıkıyor kimseyi aramıyorum dedim en son umarım anlamıştır

Bu bir kusur değil ki açıklama beklensin
Bu son yoğunum açıklamanız olsun
Dilerse o arayabilir, siz de nezaket çerçevesinde konuşur kapatırsınız

Bu işleri kendinize bu kadar zorlaştırmayın
Zaten evliyken bir düzen oturtana kadar karşılıklı birbirini tartmalar yaşanacak
O denge sürecini neden şimdiden yaşayasınız
Sevgililikte ne münasebetle aile tartışması yaşansın

Daha ortada bir şey yok kv adayı sık sık aranmayı bekliyor. Kötü alıştırmışsınız. Erkek arkadaşın lafında bir şey yok. Dönüp sana annemi niye aramıyorsun dememiş, annesini geçiştirmiş adama kızacak tavır alacak bir durum yok. Sen kv ile mesafe koy. Bir şey diyecekse kendisi arasın.
Alıştırmadım aslında kadının yapısı bu hemen içli dışlı olmak istiyor gibi ben buna hiç gelemem. O yüzden de aramayı kestim bu sefer de he bu lafları duyuyorum hiç aramadın hiç aramıyor bu lafları oğluna diyor sevgilimde yoğun çalışıyor diyip geçiyor bazen. Özledim gelmedin kaç haftadır gelmek zorunda değilim yani birde eve davet ediyor

Alıştırmadım aslında kadının yapısı bu gelen içli dışlı olmak istiyor gibi ben buna hiç gelemem. O yüzden de aramayı kestim bu sefer de he bu lafları duyuyorum hiç aramadın hiç aramıyor bun ara oğluna diyor sevgilimde yoğun çalışıyor diyip geçiyor bazen. Özledim gelmedin kaç haftadır gelmek zorunda değilim yani birde eve davet ediyor
*hemen

Soru sorma tarzınız ilişkide hep sorun die yazmışsınız . Hep sorun yaşadığınız ilişkiyi nie devam ettiriyorsunuz kaynana aramasından önce acaba bunu mu düşünseniz
Hayır benim soru sorma tarzım yanlış o açıdan dedim ilişkimiz de bir sorun yok Allah’a şükür

Siz de keske gulerek aynen x teyze aramayanı aramayın diyip kıkırdasaydiniz keske :) bu gibi tavirlara yaklasim onlar nasil aba altindan laf sokuyorsa siz de ayni sekilde iade edeceksiniz.
Bir de gozlem yapin iyice bence es adayiniz anaci birisi olmasin
Keşke deseydim o an odaklanamadım bundan sonra bunu nasıl belli edebilirim fikir alabilir miyim

Hayır benim soru sorma tarzım yanlış o açıdan dedim ilişkimiz de bir sorun yok Allah’a şükür
şimdiden annesi laf sokuyor bidaha düşünün şimdi güler şaka derler evlenınce anamı aramadın kavgası olur

Alıştırmadım aslında kadının yapısı bu hemen içli dışlı olmak istiyor gibi ben buna hiç gelemem. O yüzden de aramayı kestim bu sefer de he bu lafları duyuyorum hiç aramadın hiç aramıyor bu lafları oğluna diyor sevgilimde yoğun çalışıyor diyip geçiyor bazen. Özledim gelmedin kaç haftadır gelmek zorunda değilim yani birde eve davet ediyor

Şurda hemen nişanlanalım deseydiniz aa çok erken değil mi derlerdi
Bakmayın öyle içli dışlı olmak istemesine

Gerçekten samimi olmak isteyen beklentisini düzenleyebiliyor
Bunu ondaki beklentiyi düşürdükten sonra fark edeceksiniz, kontrol mü istiyor samimiyet mi o zaman anlayacaksınız

Bu arada aramayanı arama lafı bir sınırdır aslında
Ama kayınvalide adayı bunu bir 'yandaşlık' etiketiyle sunuyor benim hislerime göre
'Bak oğlum ne diyor, yani gözden çıkarabiliriz seni' mesajı da olabilir gayet tabii, siz de bunu sezmişsiniz ki sevgilinize o nasıl laf diyorsunuz, yani yandaşlık duygusunu algılıyorsunuz belli ki
Her duygunun adını koyamayabiliriz ama bedenimiz algılar

Bu arada gerçekten iyi niyetli de olabilir ama niyet ve etki her zaman aynı olmaz

Biraz uzaklaşıp gözlemleyin

5 sene boyunca sık sık aradım sordum, herseylerini eşimden çok düşündüm. 1 yıl boyunca çocuğumu her gün aradım gösterdim. Canımı çok sıktılar kestim bütün iletişimi. Torunlarını da vakit bulursa babasi göstersin dedim ben de arada paşa keyfim isterse bi selam veriyorum. Benden değerlisi yok artık. Hiç taviz verme. Sürekli iletişimde sürekli ulaşılabilir olmak kendi değerimizden götürüyor. Sevgilinize de ben aramak istersem kendimce uygun vakitte ararım diyin uygun bi dille bu konu için tartışmayın.

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
Ben kv mi bile düzenli aramıyorum. Herhalde böyle sohbet etse, sen bilirsin farketmwz bana derim. Eşim de ailemi öyle aramaz. Ailelerle aramız iyi. Ana ne gerek bea

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
Konudaki saf olan kişi kayınvalide adayın değil haberin olsun

Saf olan sevgilinin annesi değil sensin. Kayınvaliden değil biseyin değil kadını niye arıyorsun alistirmissin bir de laf yiyosun ikisinden. Herkes kendi anasını arasın. Yaşın küçük de değil yani. Özel günlerde ara sadece yeterli.

Özledim gelmedin ne ya evine niye gidiyorsunuz? E hem samimi olup sonra şikayet etmek de saçma ama

Şurda hemen nişanlanalım deseydiniz aa çok erken değil mi derlerdi
Bakmayın öyle içli dışlı olmak istemesine

Gerçekten samimi olmak isteyen beklentisini düzenleyebiliyor
Bunu ondaki beklentiyi düşürdükten sonra fark edeceksiniz, kontrol mü istiyor samimiyet mi o zaman anlayacaksınız

Bu arada aramayanı arama lafı bir sınırdır aslında
Ama kayınvalide adayı bunu bir 'yandaşlık' etiketiyle sunuyor benim hislerime göre
'Bak oğlum ne diyor, yani gözden çıkarabiliriz seni' mesajı da olabilir gayet tabii, siz de bunu sezmişsiniz ki sevgilinize o nasıl laf diyorsunuz, yani yandaşlık duygusunu algılıyorsunuz belli ki
Her duygunun adını koyamayabiliriz ama bedenimiz algılar

Bu arada gerçekten iyi niyetli de olabilir ama niyet ve etki her zaman aynı olmaz

Biraz uzaklaşıp gözlemleyin
Onlara kalsa nişan geç bile kaldı. Annesi sitem ediyor gözden çıkarmak gibi bi his almadım hep aynı laflar çünkü aramıyor sormuyor
Saf olan sevgilinin annesi değil sensin. Kayınvaliden değil biseyin değil kadını niye arıyorsun alistirmissin bir de laf yiyosun ikisinden. Herkes kendi anasını arasın. Yaşın küçük de değil yani. Özel günlerde ara sadece yeterli.

Özledim gelmedin ne ya evine niye gidiyorsunuz? E hem samimi olup sonra şikayet etmek de saçma ama
evine gitmiyorum özledim gel diyor çağırıyor işte ben gitmiyorum demek istedim. Ayrıca bi şeye alıştırmadım sınırımı koydum sınır koymama sitem ediyor bu da beni deli ediyor

Daha şimdiden ne bu istekler ya. Herkes sınırını çizsin. Sevgilinizde beğenmiyorsa ilişkinizi tekrar bir gözden geçirin. Zaten bu tür konular için bitecekse de erkenden bitsin .
Evet ben sınır koyuyorum aslında alttan alttan lafını soktu bugün aramak zorunda değilim bundan sonra yine aramayı düşünmüyorum

Daha önce bir nişan attım şu anda evliyim . Kesinlikle ve kesinlikle yüz verme . ARAMA sonra bana biri demişti dersin. Biz kadınlar ilk başlarda iyi gelin moduna girmeyi seviyoruz . Bırak mesafeli ol . Ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi olur. Daha şimdiden sana böyle laf vuruyorlarsa evlenince sen bunlarla uğraşırsın. Ayrıca sevgilin bir erkek olarak annesine kadın gibi niye arayanı ara diyor. Onun senin yanında olması gerekiyor . Her zaman arkanda durmalı .

12 yıllık evliyim.nisanliyken ve hamileliğimde kadar hep arayan ben oldum.sonra baktım ki beni aramıyor bende aramıyorum.cok önemli bişey yoksa asla aramam.arada söylüyor ama umrumda değil kendisi arasaydi bende arardım.herkese hakettiği değeri vereceksin

Daha önce bir nişan attım şu anda evliyim . Kesinlikle ve kesinlikle yüz verme . ARAMA sonra bana biri demişti dersin. Biz kadınlar ilk başlarda iyi gelin moduna girmeyi seviyoruz . Bırak mesafeli ol . Ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi olur. Daha şimdiden sana böyle laf vuruyorlarsa evlenince sen bunlarla uğraşırsın. Ayrıca sevgilin bir erkek olarak annesine kadın gibi niye arayanı ara diyor. Onun senin yanında olması gerekiyor . Her zaman arkanda durmalı .
O zaten sürekli diyor yoğun çalışıyor işi yoğun diye geçiştiriyor. Artık sürekli deyince onu dediğini düşünüyorum bende

Onlara kalsa nişan geç bile kaldı. Annesi sitem ediyor gözden çıkarmak gibi bi his almadım hep aynı laflar çünkü aramıyor sormuyor

Şu nişan geç bile kaldı diyorlar cevabını vereceğinize ihtimalim %100'dü :)
Hiç şaşmaz.
Siz bir nişan niyetine girseydiniz o istekli kadının neye istekli olduğunu, neyi erken bulduğunu anlayacaktınız.
Neyse ki bu kısım biraz ağır gelişmiş.

Gözden çıkarıyorlar demiyorum zaten, siz sevgilinize neden öyle dedin diye niçin sordunuz bunu düşünün diyorum.
Neyden rahatsız olarak sorduysanız o doğru.

Back
X