• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine dediği laf

Ortada bir şey yokken bu yüz göz olmak neden?

Bu kadar samimiyete ne gerek vardı?

İlişkilerin çirkinlik seviyesi midemi bulandırdı. Bir de bayıl istersen Pamuk :KK70:

Ay ben hiç özlememişim kaynanacılık gelincilik oyunlarını.:KK16:
Ben yüz göz değilim anası olmak istiyor. Aksine şimdi daha fazla aramayacağım ne düşürse düşünsün kendi annemi bile sık aramam

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra
Sevgilin anneci maalesef. Ya bir sekilde sinir cizeceksin ya da yol vereceksin. Sevgilinin annesj babasi ile tanismak zaten gereksiz bir seyken bir de sana baski yapar olmuslar. 10 yillik kayinvalidemi ben de aramam, o da beni aramaz, oglu ile gorusurken gorusuruz o kadar. Ikiniz icin de bir problem yok biyle olmasinda.

Ben yüz göz değilim anası olmak istiyor. Aksine şimdi daha fazla aramayacağım ne düşürse düşünsün kendi annemi bile sık aramam
Sevgiliyken arıyor olmak bunun görevleşmesi yüzgöz olmak işte.

Sevgilin anneci maalesef. Ya bir sekilde sinir cizeceksin ya da yol vereceksin. Sevgilinin annesj babasi ile tanismak zaten gereksiz bir seyken bir de sana baski yapar olmuslar. 10 yillik kayinvalidemi ben de aramam, o da beni aramaz, oglu ile gorusurken gorusuruz o kadar. Ikiniz icin de bir problem yok biyle olmasinda.
Yok pek değil onlardan ayrı yaşıyor kendisi de pek aramıyor anasını anası tuhaf ya hep beklenti içinde arama konusunda

Sevgiliyken aramak ne alaka? Ciddi bir yola resmi bir adım atınca gereğince ararım diyin geçin.
Ben nişanlanana kadar böyle bir muhabbete girmedim. Nişanlandıktan sonra annesi her hafta aramak konuşmak istedi. Ben telefonla konuşmayı pek sevmem. Kendi ailemi bile pek aramam. Sevgilim de annesine böyle böyle çok sevmez demiş. Kadın o beklentiyi kesti. Ben de zamanla görüşme sıklığım artarak ısındım kendim aramaya başladım. Yoğunluktan aramadığımda da o arar ama sitem etmez. Baştan açık oldum. Evlenince, nişanlanınca tabiki de karşı tarafın gönlünü hoş etmek gerekir de daha sevgiliyken böyle muhabbetlere gerek yok. Siz muhatap olmayın sevgiliniz çizsin sınırı, çizebiliyor mu görmüş olursunuz.

Herkese merhaba 1 yıllık ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Aileler falan tanıştı her neyse kayınvalide adayımı sürekli olmasa da arada ararım bu ara işlerim yoğun çalışıyorum arayamadım onunda faturası kapanmış beni arayamamış bugün konuştuk neşeli bi şekilde benim faturam kapanmış kimselerde beni aramadı deyip bana laf dokundurdu aslında neyse Ahmet te (sevgilim )seni arayanı ara sende dedi bana dedi böyle gülerek esprili bi şekilde diyor arkadan sevgilim de gülüyor şakalaşıyorlar güya hadi ya öyle mi diyor o da dedim kv adayının içinde kötülük yok saf bi kadın ama sürekli aramamı bekliyor belli ki. Neyse bende sevgilime müsait olunca ara dedim böyle böyle demişsin zoruma gitti dedim ben onu ciddi bi anlamda demedim kendim içinde dedim espri yaparak dedi bende hesap sorar gibi sordum neden yumuşak sormuyorsun düşmanınmışım gibi konuşuyorsun dedi bu konuda (hep sorun oldu bize benim soru soruma tarzım) orda biraz haklı ama yine de sinir oldum nasıl davranayım bundan sonra

Cok alakasiz ve kucuk detay diyecek olabilirler, ancak telefon hatti "unutma" sebebiyle kapanan biri sorumsuzdur (bu unutkan muhtemelen annesi degil)

Ben bu iliskiyi bi gozden gecirin derim.

Birde en son kapatırken namazını kıldın mı diye sordu oruçluydum oruç namazı yani normalde düzenli kılan birisi değilim oruçluyken kılıyorum yok kılmadım daha dedim bu da abes geldi sanane mesela

Savunmaya geçmeyin
Aynen, aramayan aranmasın deyin geçin
Savunma ve açıklama değer kaybettirir böyle durumlarda
Nişanlınız da espri işini acilen bıraksın
Belli ki ona göre değil

Tek bir olaydan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pek de saf olduğunu düşünmedim :)
Sizin de zamanla fikriniz değişebilir

Araşmalar görev değildir, mesafe her zaman iyidir
Şunu kendi annemiz söylese boğma beni deriz, buraya da bir mesafe zamanı gelmiş

Not: Ay ben nişanlı demişim sevgiliymişsiniz
Eşimle sevgiliyken kayın aileyle hiçbir teması kabul etmedim
Siz de etmeyin
Evlenirseniz görüşecek çoook zamanınız olacak zaten
Kadın geliniymiş gibi aranmayı brklemesin bir zahmet, sevgiliniz de
Bu yorumun altına kaşe imza atarım. :KK48:
Bu kv lerin aranma istekleri nedir ya? Kendi kardeşimi düşünüyorum biriyle evlenmek istese beni zırt pırt arasın istemem ya banane yani. Ne konuşacağım ki ben kızla? Eski nişanlımın ailesi aynı. Eski (çok şükür ki) kv beni komşusunun dıdısının dıdısına onlarla gitmedim diye azarlamıştı. Çok sorun yaşadık annesi yüzünden. En son dedim git annenle evlen. Sen ilişkinin içinde yoksun ki. Sizin de durum buralara gelme potansiyelini taşıyor aman dikkat edin. Sevgiliyken sen benim kızım gibisin olur nişanlanırsın abv olur. Aman aman sınır koyun lütfen.

Haklı adam tabi arayanı arayacak, ayrıca araması gereken sizsiniz buna rağmen ne bozuldunuz anlamadım, gülüp geçmeniz gerekirdi.

Bu yorumun altına kaşe imza atarım. :KK48:
Bu kv lerin aranma istekleri nedir ya? Kendi kardeşimi düşünüyorum biriyle evlenmek istese beni zırt pırt arasın istemem ya banane yani. Ne konuşacağım ki ben kızla? Eski nişanlımın ailesi aynı. Eski (çok şükür ki) kv beni komşusunun dıdısının dıdısına onlarla gitmedim diye azarlamıştı. Çok sorun yaşadık annesi yüzünden. En son dedim git annenle evlen. Sen ilişkinin içinde yoksun ki. Sizin de durum buralara gelme potansiyelini taşıyor aman dikkat edin. Sevgiliyken sen benim kızım gibisin olur nişanlanırsın abv olur. Aman aman sınır koyun lütfen.
Sevgilim bana hiç karışmıyor bu konularda allahtan canın nasıl isterse öyle yap der. Anasınada daha fazla sınır koyacagım

Birde en son kapatırken namazını kıldın mı diye sordu oruçluydum oruç namazı yani normalde düzenli kılan birisi değilim oruçluyken kılıyorum yok kılmadım daha dedim bu da abes geldi sanane mesela
Kadın konu olsun diye sormuş ne var bunda ayrıca kötü bir şey de sormamış yani. Siz abartıyorsunuz.

Sürekli aramak zorunda değilim
Sürekli aramam zorunda değilsiniz tabi ki ama bu tabloda araması gereken sizsiniz. Ne olacak yani arada bir arasanız ne var ne yok nasılsın deseniz ne kaybedersiniz? Ağzınız aşınmaz herhalde.

Kaç

Namazini orucunu ne biliyor da soruyor? Açıklama yapma bu kadına. Aklın varsa iletişimi kesersin

Sürekli aramam zorunda değilsiniz tabi ki ama bu tabloda araması gereken sizsiniz. Ne olacak yani arada bir arasanız ne var ne yok nasılsın deseniz ne kaybedersiniz? Ağzınız aşınmaz herhalde.
Onu zaten yapıyorum. 2 hafta falan aramayınca işim gücüm var dediğim halde aramıyor sormuyor oluyor adı sıkıcı

Back
X