• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesine dediği laf

😂😂 ay ne kaçıcam ben buyum hiç uğraşamam
Uğraşıyorsun ama işte? Anlatamıyoruz sana galiba. Sitem ediliyor, laf sokuluyor, 2 haftada bir arıyorsun, orucun namazin sorgulanıyor. Sen daha sınırlarımı koruyorum diye gezmeye devam et

Birde en son kapatırken namazını kıldın mı diye sordu oruçluydum oruç namazı yani normalde düzenli kılan birisi değilim oruçluyken kılıyorum yok kılmadım daha dedim bu da abes geldi sanane mesela
Ne alaka ve ne münasebet.

Uğraşıyorsun ama işte? Anlatamıyoruz sana galiba. Sitem ediliyor, laf sokuluyor, 2 haftada bir arıyorsun, orucun namazin sorgulanıyor. Sen daha sınırlarımı koruyorum diye gezmeye devam et
Orucumu sorgulamadı konu olsun diye namaz kılcam şimdi dedi namazını kıldın mı dedi boş Muhabbet yani üffff

Sevgilim bana hiç karışmıyor bu konularda allahtan canın nasıl isterse öyle yap der. Anasınada daha fazla sınır koyacagım
Aaah ah ben de öyle diyordum. Eleman ben ailemden hep uzakta yaşadım zaten falan diyordu sevgiliyken. Nişanlandıktan sonraki dönemde bir gün annelerinden dönerken ona dedim ki hep bana haklısın diyorsun gerçekten haklı mıyım? Ben anneme de aynısını söylüyorum ama seni ya da onu haklı gördüğüm için değil, ayrıca sen haksızsın dedi ve fight başladı. :KK48: Yani sonunda elemanlarda arada kalıyor ama eninde sonunda anne kazanıyor. Bu arada anneler kötü demek demiyorum. Bu insanların psikolojik sıkıntıları var detaya girdiğinizde ama ne kendi ne ailesi kabul etmediği için patolojik bir boyuta evriliyor. Çok sonrasından bahsediyorum ama tabi herşeyi en baştan yazmakta mümkün değil. Sonunda geldiği nokta bu sadece.Sizinki öyle olacak diyebir kaide yok ama bu telefon için laf sokmalar bana direkt bunları hatırlattı. Yine de tedbirli olmakta fayda var.

O zaten sürekli diyor yoğun çalışıyor işi yoğun diye geçiştiriyor. Artık sürekli deyince onu dediğini düşünüyorum bende
Sen iyi niyetle öyle düşünüyorsun. Ama inan evlenince işler değişecek . Anneci oluyorlar , ailemden uzak olmak istiyorum diyen erkekler bile öyle. Benim eşim evlenip bunlardan kurtulmak istiyorum diyordu. Evlendik ben annesiyle ufak bir problem yaşayayım kedi oluyor anasına hiçbir şey diyemiyor. Hani ailenden kaçmak istiyordun değil mi? Sakın sakın inanma , mesleğine sarıl. Sen ne kadar çok para kazanırsan kocanda sana bir o kadar bir şey diyemez. Ayakların yere sağlam basan biri olarak görün. Hiç kimse vazgeçilmez değildir imajını karşıya hissettir .

Back
X