Gelinliğimi satın aldık çok severek beğenerek aldım hala bayılıyorum . Kilo verİcem bi kaç Kilo. Ve evlilik yıldönümümde eşime süpriz yapıp giyinicem. Balayı gibı olucak o gün

Gelinliğim okadar güzelki iyiki aldım ilerde yaşlansam dahi onu açıp bakmak bana mutluluk vericek , arzu ederse çocuklarım kullanabilir ozamana beyenirlerse .
Kiralamak istediler kıyıp ta veremedim . Yani kimisi saçma bulur satın almayı ancak ben hiiiic pişman olmadım.
Gümüsluk konusunda kullanılan şey verilmesi ayıp ama galiba heves etmiş bisey olmaz ne güzel almis. Düşünsene beğenmiş Size almış kendine almamış azıcık heves alıyo. Takılacak mevzu değil istemessen ilerde kullanmassin bunu dillendirme bence.
Düğün konusunda biz tüm ceyreklerimizi feda ettik. Vala hic te icim acimadi çatir catir yaptik düğünümüzü.takılan Paraları da bizden izinsiz eşimin ailesi aldı . Biz bu duruma sonradan ayildik gözün açık olsun. Çok ayıp ettiler ama suan aramız çok güzel biraz mesafe biraz aile olmak ve sevgi geldi herseyin üstünden.
Kendini çok doldurma ayrilmayacaksan kendinizı hiç bunaltmayin herşeyin zevkine bakın.