Çeşidi de söyledi de yazmadım:)Konunun uydurma olduğunu “chanel parfüm sever misin” cümlesinden anlıyoruzchanel parfüm ne???? Elli çeşidi var hangisini sever misin?
Hayır atıyorsunuz bari inanılacak şeyler yazın. Bu nedir allasen
Hediyeden kaynaklı değil kabul edip etmeme durumu.Gayet normal bir hediye, koca yaşlı başlı kadın anahtarlık kupa falan mı alsınsen tabi cimri elemana alışınca ayarların bozuldu hfsfhj cimri oğlan ne aldı peki??
Kullanılmış parfümü vermez bence.Bence annesi almış beğenmemiş size vermiş.parfumu aldiktan sonra neden soruyor ki?mesela dese ne tür parfumleri seversin saysa anlarım da direk Chanel sever misin demesi ilginç.
Taam biz de yedikÇeşidi de söyledi de yazmadım:)
İster inan ister inanma
Chanel parfüm kaynanan için çokta pahalı olmasa gerek, onu almak bizler için olayArkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
İster inan ister inanmaTaam biz de yedik
Kaynanam yurtdışında değil ama zamanında çalışmış sanırımChanel parfüm kaynanan için çokta pahalı olmasa gerek, onu almak bizler için olay.
Hediyeden kaynaklı değil kabul edip etmeme durumu.
Bilmiyorumki daha görüşmedik hiçbişey almamış bile olabilir
Emeklisi vardır onun kız, eee senin sevgilin yabancı değil miydiKaynanam yurtdışında değil ama zamanında çalışmış sanırım
Aynen bu kişinin yurtdışı ile bağlantısı var, erkek arkadaşı orda zaten.Chanel parfüm kaynanan için çokta pahalı olmasa gerek, onu almak bizler için olay.
Sevgilisi yabancı diye biliyorum benAynen bu kişinin yurtdışı ile bağlantısı var, erkek arkadaşı orda zaten.
Çocuk üçtür sana parfüm getiriyor. Bu bir mesaj olabilir mi acaba?Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?