- 13 Ağustos 2022
- 8.814
- 4.465
- 103
- 31
Ne güzel işte.Bence sende hediye al onlara.Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Kabul etmen iyi olmuş kabul etmesen ayıp olurdu ama annesini arayıp bi teşekkür et bence direkt olarak.Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
belki hangisi olduğunu da söylemiştir. niye yalan söylesin ki. pırlanta seti almamış neticedeKonunun uydurma olduğunu “chanel parfüm sever misin” cümlesinden anlıyoruzchanel parfüm ne???? Elli çeşidi var hangisini sever misin?
Hayır atıyorsunuz bari inanılacak şeyler yazın. Bu nedir allasen
Pırlanta set alsa sever misin diye sormazdı. Piyasada 88 milyon çeşit farklı koku var. Marka model verse dahi daha önce kullanmış olup (insan kullanmadığı parfümleri çok nadiren hafızaya kazır) kokuyu bilip severim demesi çok saçma değil mi ya? Bana mı inanılmaz geliyor konu? Mesele parfümün markası/fiyatı değil, muhabbetin absürtlüğü.belki hangisi olduğunu da söylemiştir. niye yalan söylesin ki. pırlanta seti almamış neticede
daha önce kullanmamıştır ama pahalı olduğunu biliyordur ordan atlamıştır belkiPırlanta set alsa sever misin diye sormazdı. Piyasada 88 milyon çeşit farklı koku var. Marka model verse dahi daha önce kullanmış olup (insan kullanmadığı parfümleri çok nadiren hafızaya kazır) kokuyu bilip severim demesi çok saçma değil mi ya? Bana mı inanılmaz geliyor konu? Mesele parfümün markası/fiyatı değil, muhabbetin absürtlüğü.
Bak hiç bu yönden bakmamıştım konuyaÇocuk üçtür sana parfüm getiriyor. Bu bir mesaj olabilir mi acaba?
Kıskanmadık mı margırıtımKoşa koşa buraya gelip bizimle paylaşmak istemen….
Ben hiç chanel parfüm kullanmadım. Ama baktım çok pahalı değilmiş yav. O kadar tatava yapılacak bir mevzu değil sanki.daha önce kullanmamıştır ama pahalı olduğunu biliyordur ordan atlamıştır belki
AhahahahahaÇocuk üçtür sana parfüm getiriyor. Bu bir mesaj olabilir mi acaba?
İster inan ister inanma
Yaaa almam gerekir miNe güzel işte.Bence sende hediye al onlara.
Tam olarak bu değil ama bu da olur:))Bak hiç bu yönden bakmamıştım konuyakokunu mu değiştir demek istedi acaba yoksa sende bir şeyler hediye etmelisin gibi mi
Lafın gelişi dedim yazan kişi öyle yazmıştı kolayıma geldi ahTanışmadığın kadına şimdiden kaynana mı diyorsun
Aynen böyle olduPırlanta set alsa sever misin diye sormazdı. Piyasada 88 milyon çeşit farklı koku var. Marka model verse dahi daha önce kullanmış olup (insan kullanmadığı parfümleri çok nadiren hafızaya kazır) kokuyu bilip severim demesi çok saçma değil mi ya? Bana mı inanılmaz geliyor konu? Mesele parfümün markası/fiyatı değil, muhabbetin absürtlüğü.
Yok be benimki de bohçaya Armani Si koymuştu ama kesin kendi fikri değildi…Kıskanmadık mı margırıtım
Taam yav inandıkAynen böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?