• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin annesiyle her gün mesajlaşmam normal mi

Ne gerek var şimdiden bu kadar samimiyete.
Çok muhabbet tez ayrılık getirir. Siz sınırınızı çizin. Aksi takdirde sürekli sizi kontrol altında tutmaya çalışır.

daha yüz yüze tanışmadık ama neredeyse her gün konuşuyoruz o bana msj atıyor ben ona atıyorum bu iyi bir şey mi arkadaş gibiyiz böyle komik ve kafa dengi birisi bizim de mükemmel giden bir ilişkimiz var siz ne düşünüyorsunuz ????
İçinizi derdinizi dökmeyin fazla. Bi sınır olsun her kozu aile konuların kendinle özel anlatma sonra başına kalkar yaşanan şeyler bunlar. Evlenince kocalar değişiyor kaynanamı değişmiycek.

daha yüz yüze tanışmadık ama neredeyse her gün konuşuyoruz o bana msj atıyor ben ona atıyorum bu iyi bir şey mi arkadaş gibiyiz böyle komik ve kafa dengi birisi bizim de mükemmel giden bir ilişkimiz var siz ne düşünüyorsunuz ????
Mesafe her zaman iyidir. Seviyeyi korumak lazım

Ben öyle olacağını düşünmüyorum o da kendi halinde biri zaten sadece aramızın iyi olmasını istiyor
Yaşınız kaç acaba, fazla iyimser bu yorumunuz. Kayınvalide anne değildir. Bunu kabul etmeseniz bile ilerde yaşayarak mutlaka göreceksiniz.

Benimkinin annesinin telefonu bende var ama hiç aramadım mesaj falan atmadım. Sürekli sevgilimle haber yollarım, hal hatır sorarım onun aracılığıyla. Hatta annesi bir ara corona oldu , sevgilim bana arasana çok sevinir türü şeyler söyledi. Yine de aramadım. Yüz yüze gelmeden bu tür şeyleri doğru bulmuyorum ben. Gün gelir ayrılırsak nahoş bir durum ortaya çıkar çünkü, böyle bir şey olsun asla istemem.

Yaşınız kaç acaba, fazla iyimser bu yorumunuz. Kayınvalide anne değildir. Bunu kabul etmeseniz bile ilerde yaşayarak mutlaka göreceksiniz.
20
Size göre bütün kayınvalideler kötü mü acaba ?? B
Ben artık askısı gibi gelin kaynana ilişkileri olduğunu düşünmüyorum varsa da o insanlar geri kafalıdır

Benimkinin annesinin telefonu bende var ama hiç aramadım mesaj falan atmadım. Sürekli sevgilimle haber yollarım, hal hatır sorarım onun aracılığıyla. Hatta annesi bir ara corona oldu , sevgilim bana arasana çok sevinir türü şeyler söyledi. Yine de aramadım. Yüz yüze gelmeden bu tür şeyleri doğru bulmuyorum ben. Gün gelir ayrılırsak nahoş bir durum ortaya çıkar çünkü, böyle bir şey olsun asla istemem.
Yakında sözleneceğiz zaten ayrılma gibi bir durumumuz yok 5 sene oldu

20 yaş, şaşırtmadı.

Yaşayın ve görün💁‍♀️
Bunun yaşla bir alakası yok hanımefendi 30 veya 40 bile olsam ayni düşünceye sahip olurdum insanları yaşlarına göre yargılamayı bırakın artık bir insan yaşadıklarıyla veya kendi çabalarıyla olgunlaşabilir illa ki yaşa bakılmaz 20 yaşındayım diye lay lay lom bir akla sahip olduğumu da düşünüyorsunuzdur siz

20
Size göre bütün kayınvalideler kötü mü acaba ?? B
Ben artık askısı gibi gelin kaynana ilişkileri olduğunu düşünmüyorum varsa da o insanlar geri kafalıdır
doğru söyleyen arkadaşlar var yazanlar arasında, kendileri bu duruma maruz kaldıkları için herkes tecrübesini konuşturur .

Bana göre benim kayınvalidem olaganustu kaliteli ve iyi bir kadındır, birgün olsun beni rahatsız edecek tavrına rastlamadım hep arkadaş gibi olduk bayagi bayağı hemde.haliyle bana göre kayinvalideyle yakın olunmaz kayinvalideler ocüdur,aha da sen yarın eevlen göreceksin diye bı durum yok.

Fakat sahiden erken baslamissiniz buna katılıyorum.
Hele bir nişanlanin samimiyet için çok erken ve gereksiz

doğru söyleyen arkadaşlar var yazanlar arasında, kendileri bu duruma maruz kaldıkları için herkes tecrübesini konuşturur .

Bana göre benim kayınvalidem olaganustu kaliteli ve iyi bir kadındır, birgün olsun beni rahatsız edecek tavrına rastlamadım hep arkadaş gibi olduk bayagi bayağı hemde.haliyle bana göre kayinvalideyle yakın olunmaz kayinvalideler ocüdur,aha da sen yarın eevlen göreceksin diye bı durum yok.

Fakat sahiden erken baslamissiniz buna katılıyorum.
Hele bir nişanlanin samimiyet için çok erken ve gereksiz
Evet bende buna katılıyorum ama o Bana mesaj atıyor sürekli nasıl cevap vermeyeyim ilk mesajı da o attı tanışmak için ben sadece 1 kez attım o da utandığım için ne yapayım

Back
X