Sevgilimin Annesiyle tanıştım

happinies

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
29
0
1
Kızlar merhaba
Sevgilimle 3 yıldır beraberiz artık ailesi ile tanışma kararı almıştk ve bayramda yanlarına gittim maddi sebeplerden ötürü kalacak başka yerim de yoktu onların bi kız akrabasında kaldım sonra sevgilim beni ailesi ile tanıştırmadı bile annesi uğurlamaya gelmişti biz bir yere giderken arabadan indim selamlaştık halini hatrını sordum ve bizim gitmemiz gerekiyordu her şey iyidi terbiyeli ve sıcak davrandığımı düşünüyorum sevgilim tanıştırmadı yani kadın kahvaltıya çağırdı ertesi gün kuzeni ile ama çok soğuktu ve benimle alakalı birşey sormadı benim modum düştü doğal olarak elim boşta gitmedim çikolata götürmüştüm ilk gün ama annesi yoktu evde çalıştığı için görmemiş sonradan oğluyla teşekkür etti zaten bir terbiyesizlik yaptığımı da düşünmüyorum sevgilim geldi daha sonra ona hiçbir şey söylemedim bana annesinin yüzünün düşük olduğunu söyledi hiçbir şeye anlam veremiyorımm istenmediğimi düşünüyorum erkek Arkdaşıma da söyledim sanırım annen beni beğenmedi diye seninle ilgili herşeyi biliyor sormasına gerek yok dedi insan nezaketen de olsa bir şeyler sorar bana yönelik değildi hiçbir şey ve morali neden bozuktu dediğimde annesinin ananesiyle arasının kötü olduğu için böyle olduğunu söyledi ama eve gelen bir misafire böyle ağırlanmayacağını ben bile biliyorum napıcam bilmiyorum

Kv sıkıntılı biri gibi el altından sopa göstermiş .

Sevgilinizle annesi tartışmış faturası da size kesilmiş olabilir. Belki kadın tanismak istemedigi halde sevgiliniz sizi tanistirmaya getirmistir; ya da tamamen farklı bir sebepten tartismislardir ogluna olan kızgınlığını sizden cikarmistir.

Kv sıkıntılı biri gibi el altından sopa göstermiş .
Aynen öyle sevgilim daha şimdiden ne bekliyorsun evlenmicez hemen 22 yaşındayız diyor ama yaptığı çok ayıp ben ailemden böyle görmedim. Yine de rahatsız olsam da gülümsedim tavrı da zaten küçümseyici idi görseniz ağlamamak için zor durdum

Oğlunu şimdiden kıskanmaya başlamış, erkek annesi ruh hali normaldir. Farklı bir sorunu olsa bile sana yansitmamaliydi, evine gelen bir misafirdin sonuçta. Takma zamanla sindirir

Oğlunu şimdiden kıskanmaya başlamış, erkek annesi ruh hali normaldir. Farklı bir sorunu olsa bile sana yansitmamaliydi, evine gelen bir misafirdin sonuçta. Takma zamanla sindirir
Ben de aynısını söyledim sevgilime şimdiden sorun çıkaracaksan zor bu iş dedi ben ondan samimiyet beklemedim normal iki insan gibi sohbet edebilirdi benimle ama etmedi ilerde annen benden samimiyet beklemesin başta tavrını belli etti dedim sevgilime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…