Sevgilimin arkadaşı

meltem1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
9
1
1
33
Kızlar merhaba , uzun zamandır takip etsem de başıma gelen bir olay sonrası üyelik açmak istedim. Lütfen fake olduğumu düşünecekler konumu okumasın. Yoruma ve tavsiyeye ihtiyacım var. Kızlar ben ve nişanlım yüksek lisans yapıyoruz. Bu yaz bitecek . Nişanlım bir erkek arkadaşıyla aynı evde kalıyor . Arkadaşı evde yokken , biz tam nişanlımla yakınlaşırken arkadaşı bir anda odaya girdi ve bizi uygunsuz bir şekilde gördü . Yani yarı çıplaktım ve sevgilimin üstünde bir şey yoktu. Girdiği gibi hemen çıktı . Çok utandım ve nişanlımın sinirden delirdi. Ben seni gözümden bile sakınırken o seni gördü diyip diyip durdu. Çok utandı ve ben şimdi nasıl yüzüne bakacağım diye de çok gerildi. Büyük bir arkadaş grubumuz var ve artık bizi asla aynı ortama sokmayacağını söylüyor . Ben evden gittikten sonra aralarında ne geçti , ne konuştular ya da nasıllar diye ne zaman sorsam bu konuda bana bir şey sorma diyor. Sanırım hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. O öyle sinirlenince bende korktum ve tamam olan oldu artık vs. Şeklinde teselliler verirken bana da sinirlenip hiç utanman yok , çok geniş mezheplisin diyerek bana resmen utanmaz dedi. Sizce eskisi gibi olabilir miyiz

Olayın senle ne alakası var ki yani olan oldu diyeceksin tabi ya Ne diyecektin ayrılmamız lazım böyle yaşanmaz mı? Hayret yani... kaldıramıyorsa gitsin arkadaşıyla arasını bozsun sana niye çatıyor?

Odanın kilidi yok muydu? Çok kişinin kaldığı evde ki erkek eviyse bu tarz densizlikler olması muhtemel.
Ki siz şunu deseydiniz, sen madem böyle bir arkadaşın vardı, dikkatsiz biriydi, nişanlını getirip o evde bir şeyler neden yaşıyorsun? diye bir sor. Sakınan adam bunu da yapmazdı.

bazı erkekler bu konuda çok hassastır diyeceğim ama madem hassas arkadaşı evdeyken yakınlaşmak nedirki saçma demekki arkadaşı akıl edemedi o an bı an girdi artık olan olmuş yapacak ya bişey yokki sen o ne derse desin olan oldu vs diye yorum dahi yapma unutur elbet.

Suc nisanlinizin ya kapiyi kitlicekti ya da ev arkadasina haber vericekti nisanlim evde diye tam terside olabilirdi ev arkadasi sizin evde oldugunuzu bilmeden uygunsuz dolasabilirdi evde nisanlinizin salakligi sizin sucunuz yok

hem suclu hem guclu. ozru kabahatinde beter de denilebilir. erkek arkadasnz icin. siz de bi sasirmssiniz. demednz mi sakinan adam ogrenci evinde erkek arkiyla paylastgi evde bunlari yasamamali diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…