Sevgilimin arkadaşı

Ne yapacaktınız ağlamanızı falan mı bekliyordu? Adam sizi suçlu çıkarmış siz hala eskisi gibi olabilir miyiz... hiç bi alınma, bi soğuma bi durup düşünme yok. Herkes ne yaşıyorsa hakediyor ya...

Yari çıplak dediginiz iç çamaşır mi?
Denize de giriyorsunuz?
Abartmış.

Hanımefendi bu olayın hak etmekle ne alakası var ? Sosyal bir platformdayız diye bu şekilde ithamlarda bulunmanız çok çirkin. Ben alınırım veya alınmam. Şuan sorum bu değil. Konuyu farklı yönlere çekmezseniz sevinirim

Geniş mezhepli olan kişi bana göre kendisi, sizin bir suçunuz yok, ayrılma bahanesi bile olabilir. Bu erkeklerin işi hiç belli olmaz. Şimdi sen bir süre arama, çok moralim bozuk bu ne rezillik fln de, bu dediğin lafa bozuldum vb. Ve bombayı patlat, ev tut bu işi uzatmayalım nikah düğün bitirelim, ben bu tarz nişanlılık istemiyorum de. Şimdi o düşünsün, mezhebi dar ol yani

Maalesef hemen nikah yapamayız. Bu yaz yüksek lisansımız yeni bitecek. Sonrasında yurt dışına çıkmamız gerekiyor. Seneye düşünüyoruz

Ben de bi arkadaşımı bu şekilde yakalamıştım.
Sonra üstünde durmadım onlar da abartmadılar arkadaşlığımız devam etti :)

Ben arkadasinin gormesinden cok bana genis mezheplisin demesine takilirdim.

Yani ikimizin istegi dogrultusunda yakinlasiyorsak neden biris gorunce genis mezhepli olan ben oluyorum. Ben genis mezhepliysem karsimdaki ne o zaman? Ogrenci evinde nisanlisiyla sevismesi cok irite edici acikcasi. Gozunden sakinmak bu mu?

Sorun bu olmasa da daha onemli olan baska bir sorun var insanlar buna dikkat cekmeye calisiyor. Agir sekilde yazanlar var onlari savunamam tabii ki.

Onemli olan arkadasligin bitiyor olmasi degil ki, gerekirse biter ne yapalim zorla yuzyuzr bakamazsiniz ki? Arkadasligin bitiyor olmasindan cok size genis mezhepli, utanmaz denmesi daha onemli.

Ikinizin karariyla yakinlasip ustune nisanlinin akil edememesiyle bazi olaylar yasanmis. Sakinlestirmeye calisirken sen genis mezhepli olmussun. Sen de cevaben sen de akilsizsin deseydin. Insanlar bir kax erkegin yasadigi eve nisanlisiyla yakinlasirken onlemini alma mi ya? Seni bu konuma kendisi getirmis. Ama senin sorun arkadasligimiz biter mi oluyor. Bitsin baska arkadas mi yok.

Hata siz de ev arkadaşı nereden bilsin evde öyle işler yapacağınızı müneccim değil ya sonuçta çok kötü olmuş ben olsam bende utanırdım şahsen o insanla yüz yüze gelemezdim beni yarı çıplak görmüş olsa kaldı ki Allah aşkına yani sevgilinizin odası yok mu kilidi yok mu çok rahatmışsınız gerçekten. İnsan aynı evde başkası kalıyorsa o kadar da rahat olmaz ne yapacaksa kapısını kilitleyip yapar ama olan olmuş niye deşiyorsunuz durumlar nasıl diye onu anlamadım. İlla onun arkadaşıyla aynı ortama girmek zorunda mısınız. Geniş mezhepli lafıını sen arkadaşım seni öyle gördüğü halde nasıl hiçbirşey olmamış gibi konuşacaksın anlamında söylemiş bence yani artık yüz yüze gelemezsiniz demek istemiş.

Zaten nişanlımın odasındaydık. Bir anda odaya girdi. Boşluğuna geldi muhtemelen. Sıkı bir dostluğumuz var bu sebepten arkadaş grubumuz bozulsun istemiyorum ona da bunu anlatmak istemiştim

o sizle sevişirken mezhebi iyi de siz tamam olan oldu deyince mi geniş mezhepli oluyosunuz. bu nasıl mantık yahu aklım almadı. okumuş etmiş insanlar da böyleyse biz ölelim.

ayrıca gözden sakınmak ne oluyo? yani birini sevip sevişiyosun ama iş lafa gelince gözümden sakınıyorum.

valla bu erkekler bi acayip.

++++

kendinin mezhepi maşallah geniş tarla gibi asıl o terbiyesizlik etmiş öğrenci evine seni niye götürüyo hadi götürdü sen niye gittin başkasınında yaşadığı eve ve niye kapıyı kilitlemediniz madem bişeyler yaşıycaktınız aerkadaşıda tam bir öküz ayrıl gitsin

Bidaha konuşursanız sen olay çıkar senin yüzünden gördü rezil oldum hala alttan alıyorum bide sen benimi sucluyosun diye.erkekler böyle pohpohlarsan azıtırlar.bu arada harbi densiz bi nişanlın var madem okadar hassas önlemini alacak bi zahmet

Kendi ev arkadaşının densizliği için sizi suçluyor çok zeki olduğu söylenemez bence sevgilinizin.

gözünden sakınıyor ama uçkurundan sakınamıyor.bir de üstüne bunun için kendini değil seni suçluyor. ibretlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…