- 21 Temmuz 2013
- 710
- 1.881
- 113
- Konu Sahibi meltem1991
-
Hanımefendi bu olayın hak etmekle ne alakası var ? Sosyal bir platformdayız diye bu şekilde ithamlarda bulunmanız çok çirkin. Ben alınırım veya alınmam. Şuan sorum bu değil. Konuyu farklı yönlere çekmezseniz sevinirimNe yapacaktınız ağlamanızı falan mı bekliyordu? Adam sizi suçlu çıkarmış siz hala eskisi gibi olabilir miyiz... hiç bi alınma, bi soğuma bi durup düşünme yok. Herkes ne yaşıyorsa hakediyor ya...
Maalesef hemen nikah yapamayız. Bu yaz yüksek lisansımız yeni bitecek. Sonrasında yurt dışına çıkmamız gerekiyor. Seneye düşünüyoruzGeniş mezhepli olan kişi bana göre kendisi, sizin bir suçunuz yok, ayrılma bahanesi bile olabilir. Bu erkeklerin işi hiç belli olmaz. Şimdi sen bir süre arama, çok moralim bozuk bu ne rezillik fln de, bu dediğin lafa bozuldum vb. Ve bombayı patlat, ev tut bu işi uzatmayalım nikah düğün bitirelim, ben bu tarz nişanlılık istemiyorum de. Şimdi o düşünsün, mezhebi dar ol yani
Hanımefendi bu olayın hak etmekle ne alakası var ? Sosyal bir platformdayız diye bu şekilde ithamlarda bulunmanız çok çirkin. Ben alınırım veya alınmam. Şuan sorum bu değil. Konuyu farklı yönlere çekmezseniz sevinirim
Zaten nişanlımın odasındaydık. Bir anda odaya girdi. Boşluğuna geldi muhtemelen. Sıkı bir dostluğumuz var bu sebepten arkadaş grubumuz bozulsun istemiyorum ona da bunu anlatmak istemiştimHata siz de ev arkadaşı nereden bilsin evde öyle işler yapacağınızı müneccim değil ya sonuçta çok kötü olmuş ben olsam bende utanırdım şahsen o insanla yüz yüze gelemezdim beni yarı çıplak görmüş olsa kaldı ki Allah aşkına yani sevgilinizin odası yok mu kilidi yok mu çok rahatmışsınız gerçekten. İnsan aynı evde başkası kalıyorsa o kadar da rahat olmaz ne yapacaksa kapısını kilitleyip yapar ama olan olmuş niye deşiyorsunuz durumlar nasıl diye onu anlamadım. İlla onun arkadaşıyla aynı ortama girmek zorunda mısınız. Geniş mezhepli lafıını sen arkadaşım seni öyle gördüğü halde nasıl hiçbirşey olmamış gibi konuşacaksın anlamında söylemiş bence yani artık yüz yüze gelemezsiniz demek istemiş.
++++o sizle sevişirken mezhebi iyi de siz tamam olan oldu deyince mi geniş mezhepli oluyosunuz. bu nasıl mantık yahu aklım almadı. okumuş etmiş insanlar da böyleyse biz ölelim.
ayrıca gözden sakınmak ne oluyo? yani birini sevip sevişiyosun ama iş lafa gelince gözümden sakınıyorum.
valla bu erkekler bi acayip.
nişanlınızın evinde onun da yardımıyla yakınlaşıyorsunuz. sizin elinizde olmayan bir sebeple seni görüyor ve seni suçluyor.
bunu yapan kişi akıllı değildir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?