Sevgilimin arkadaşı

Ayrica arkadasi odaya hayvan gibi girerse nisanlima patlardim. Beni bu konuma nasil dusurursn diye. Madem eve davet ediyorsun madem ozel seyler yasayacagiz onlemini al kardesim.

Her ihtimali dusunmesi lazim. Hem beni ne konuma dusuruyorsun hem de genis mezhepli diyorsun. Ne hakla? Ne sifatla?

Hala arkadaslik bitecek derdine dusmeniz cok anormal geliyor bana. Insan agzini acip bisey demez mi ya? Senin ondan daha cok sinirlenmen gerekirdi. Elin herifi beni sevisirken gorecek ben nisanlimi sakinlestirme derdine dusucem. Rezil olan ben genis mezhepli denen ben. Ama yine de arkadaslik bitmesin onemli cok.

Burada nişanlının sana kızma hakkı yok ki. Arkadaşına kızmalı bunu kafana bile takma benim bir suçum yok de konuyu kapat çünkü ne alaka yani.

Yanlış anladınız sanırım. Tamam dediğim için geniş mezhepli demedi. O an ben tamam olan oldu diyince benim bundan utanç duymadığımı sandı o yüzden böyle dedi. Halbuki ben olayı körüklememek için öyle demiştim

Ne diyebilirim ki ona ? Ben de gitmeyebilirdim , yapmayabilirdim , ben de kapıyı kitleyebilirdim. ne ben ona bu olay yüzünden kızabilirim ne de o bana. Onun bana sitem ettiği olay , hiç utanmamış gibi davranmam

Ben nisanlinin o sözü çok gerildiği için soyledigine eminim.hem kendisi hem sizin goeulmeniz gerçekten inanılmaz utanç verici olmuştur ama gecicektir ins.yalniz ben olsam beni gören kişiyi birdaha görmek istemezdim asla.

Kapıyı kilitlemeliydiniz.
Bunun uyarısını baştan yapmalıydınız hatta.

Nişanlınızın o cümleyi sinirle söylediğini düşünüyorum. Siz onu teselli etmeye çalışırken sizin rahatmış gibi davranmanıza kızmıştır. O erkek olarak çıldırmış olmalı sizi görmesine, saçmalamış bundan dolayı.

Çocuğu bir daha görmeyin uzun süre, sonra da doğal olun. Yani yapacak bişey yokki, hafıza sildirmek mümkün mü?

Ne diyebilirim ki ona ? Ben de gitmeyebilirdim , yapmayabilirdim , ben de kapıyı kitleyebilirdim. ne ben ona bu olay yüzünden kızabilirim ne de o bana. Onun bana sitem ettiği olay , hiç utanmamış gibi davranmam

Neden birsey diyemezsin? Gittiginden yasadigindan pisman olma bunu yasamak istemen kendi kararin. Ikinizde bu karari veriyorsaniz gizlilik icin cabalamanz lazim. O kizabiliyorda sen neden kizamiyorsub? Iliskide sesini cikartmak bu kadar zor segil bence. Onun sorunu senin utanmamansa seninde sorunun sana neden guvenli ortam yaratmadigi olsun. Senin hic sorunun yokmus gibi davranman asil hos degil. Gercekten rahatsiz olmadin mi? Rahatsiz olan herkes neden kapiyi kitlemedn diye yukselirdi. Bunu yapmadigin icin uste cikmis. Sen biraz yukselseydin emin ol sen bu laflari yemeyecektin. Biraz cesaretli ol. Sindirilmissin cok.

Gerçekten tek bir olayla nasıl bu kadar genel kanılara varabiliyorsunuz anlamıyorum. Tekrar ediyorum ne ben ona kızabilirim ne de o bana. Zaten burada esas mesele onun bana çıkışması. Yoksa ben de bağırırdım ortada sorun falan kalmazdı. Güvenli ortamdan bahsediyorsunuz ama dediğim gibi ben de kapıyı kitleyebilirdim

Size zaten kizmis "ne de o bana kizabilir" diyorsunuz ama baya baya size hakaret etmis. Körükle arkadasim olayi senin körüklemen lazimdi zaten. Elalemin adami beni sevisirken gormek zorunda mi? Sen kendi evinde degilsin ki aklina nereden gelsin? Biranlik unutms olabilirsn ama nisanlin ev arkadasini unutamaz.

Nisanlinizin size cikismamasi icin degil gercekten sizi baskasi ozelinizi gordugu icin yukselmeliydiniz. Cok olagan bir durummus gibi davrandiysaniz sinirle size o laflari soylemis. Olagan olmayan bir duruma olagandisi davrandiginz icin hakaret edilmis.

......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…