Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

Ne seni ne erkek arkadaşını tanımam .. olumsuz yorum yapmayı da sevmem ..

Ama sevgilime sürpriz yapıp arkadaşına danışacaksam instagramdan mesajlaşırdım .. yüzyüze görüşme ısrarı ilginç geldi ?

Arkadaşınızın sizinle bunu paylaşması iyi olmuş , dediğim gibi güvendiğiniz bir arkadaşınızsa buluşsun.. dilerim kötü bir şey çıkmasın ama hayatta başımıza herşey gelebilir herşeye de hazırlıklı olmalıyız

Arkadaşa katiliyorum.Bana pek doğru birşey gibi gelmedi.

Sürpriz yapmak istese bu kadar gizem ne ?
Açıkça merhaba x... sevgilime bir sürpriz yapmayi düşünüyorum musaitsen oturup bir yerde detaylari konuşabilir miyiz?demek zor degil.

Evet ısrarla konuyu söylemeyip bulusmak istemesi sinirimi bozdu ne olabilir yani. Arkadasımı tanımıyo bile nasıl rahat rahat oturup konusucak ki bi kere görüstük birlikte

Sürpriz organize edebilir. Bende eşimin arkadaşlarıyla konuşurum süpriz yapacaksam. Tabi böyle soru işaretli değil, dan diye girerim konuya x'e sürpriz yapıcazz diye. Ay gel çay ısmarliyim orda bişey konuşalım demem. Bilemedim vallahi.

Bende eşimin özel günlerinde arkadaşkarından yardım isterim ama bunu telefonda konuşarak yada mesajlaşarak hallederiz yüZyüze görüşmeyi gerektirecek bir neden gelmiyor aklıma

Evet ısrarla konuyu söylemeyip bulusmak istemesi sinirimi bozdu ne olabilir yani. Arkadasımı tanımıyo bile nasıl rahat rahat oturup konusucak ki bi kere görüstük birlikte
Evet haklısın bence de.Samimiyeti olmadığı bir insanla buluşmak istemesi tuhaf.
Arkadaşına güveniyorsan bırak bulussun bakalım ne imiş mesele.

Bende eşimin özel günlerinde arkadaşkarından yardım isterim ama bunu telefonda konuşarak yada mesajlaşarak hallederiz yüZyüze görüşmeyi gerektirecek bir neden gelmiyor aklıma
Ya evet hadi gerekti diyelim konu ne diye soruyo arkadasım burdan söyleyemem falan diyo irite oldum baya

Ya evet hadi gerekti diyelim konu ne diye soruyo arkadasım burdan söyleyemem falan diyo irite oldum baya
Bir arkadaşını gösterecek tanıştıracak desek önce sana söylerdi yine de durumu bilemedim valla pek hoş şeyler gelmiyor aklıma
Çok ta merak ettim ben böyleysem seni düşünemiyorum hayırlısı olsun bakalım

aynen konuya girişi özellikle söylememesi falan saçma geldi

bende ya belli etmemeye calısıyorum ister istemez soguk davranıyorum sabredicem bakıyım neymis bu ortalıgı kaldırdığı mesele

arkadasıma bulus derdım ne oldugunu anlamanın tek yolu bu sız bıldıgınızı bellı etmemelısınız

Yalnız arkadaşınızı tebrik ederim size söylemiş ve beraber karar veriyorsunuz arkadasliginiz dostlugunuz gayet güzel. .. İnşallah kötü bişi çıkmaz bu konuşmadan iyi bişey çıkarsada sürpriz bozulmuş olucak ama olsun. . Bekleyin bakalım neler olucak.. Sakın bu surecte bişi belli etmeyin.

Sevmedim yaaa. Bir kez görmüş buluşmak istiyor. İpucu bile yok. Hayırlara vesile olsun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…