- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Genel olarak aslında arkadaşın tepkisini daha çok garipsedim. Şimdi senin en iyi arkadaşın dimi bu? Be erkek arkadaşın bunu biliyor? Benim en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıp bir şey konuşmak istese (ki bu bugüne kadar çok olmuştur hatta) ben bunu bukadar büyütmem. Hatta en yakın arkadaşlarım beni okadar anlatıyorlar ki, onlar beni daha yüz yüze görmemiş olsalar bile tanışıyormuş gibi oluyoruz ve bi sorun olduğunda ilk bana ulaşırlar.
Bana hiç garip gelmedi bu demekki senin arkadaşına ne kadar değer verdiğini anlamış ki oda bir şeyi ona danışmak istemiş. Bilmiyorum bence kötü bir şey Yok. Eğer ki erkek arkadaşınla ilişiksiniz daha çok çok taze değil ise o zaman illa ki seninle ilgili bşr şey danışacak ve bu durumda kız arkadaşın bukadar mesafeli olmamalı bence adam suç işliyormuş gibi hissedecek
Tatlım iki ihtimal var. Ya sana bir sürpriz hazırlıyor ya da seni aldatacakBi kaç gün içindeki 2. Konum ama yine danışmam gereken bi konu var.
Erkek arkadaşım yakın kız arkadaşıma az önce instagramdan mesaj atmış. Konuşacağı bir şey olduğunu, benim haberim olmaması gerektiğini ve müsaitse çay ısmarlayıp ısmarlayamayacagını sormus.
Arkadaşımda müsait olmadıgını ama burdan konusabileceğini söyledi.
Erkek arkadasım konunun uzun oldugunu burdan anlatamayacagını mümkünse birgün yüz yüze anlatmak istediğini söylemiş.
Arkadasım yarın haber veririm ama en azından konuyu söylesen dedi benim ki cevap vermemiş daha.
Bu kız benim en yakın arkadaşım ama sevgilimle 1 kez aynı ortamda bulundular yarım saat falan oda. Ne konuscagını bilmiyorum sabah tartıstık acaba onunla ilgili mi diyorum ama halletmiştik arkadasımla yuzyuze bulusmasını gerektiren bi konu değildi. Baya sinirim bozuldu ama bişey demiyorum çünkü ne konuscagını merak ettim. Cevapta vermemis napmalıyım sizce?
Arkadasima guvenmiyorum dememis ki arkadasi guvenilmeyecek biri olsa zaten bu aralarinda gecen dialoglarida soylemezdi. Arkadasin neden israrla gorusemem demis ki bunda bisey yok sirf merakimdan gider gorusurdum evet artik kimseye guven yok ama yani konusmadanda neyin ne oldugu bilinmeZ.Ben evlilik teklifi dogumgunu size surpriz vs hakkinda konusacaklar diye dusunuyorum hayir yani madem sevgilinize guvenmiyorsunuz akliniza kurt dustu neden birliktesiniz arkadasiniza guvenmiyorsaniz neden arkadassiniz? Ikisi sizin hakkinizda konusabilir baska ne konusacaklar? Aksi durum soz konusuysa ne yapacaginizi biliyorsunuz zaten. Sevgilinize olan guveninizi sorgulayin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?