Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

Ben olsam ben de huzursuz olurdum gerçi ama yarım saat gördüğü kızdan hoşlanıp ilanı aşk etmesi ihtimali de çok saçma geldi bana. Belki sizinle ilgili kafasına takılan bir şeyi arkadaşınıza danışmak istiyordur.

İki ihtimal var,ya arkadaşını başkasına ayarlayacak,ya da arkadaşından hoşlandı ona açılacak...benim de en yakın arkadaşıma kör kütük aşık biri vardı,bir gün benimle konuşmak istedi,sandımki yardım isteyecek ama meğer bana aşık olmuşmuş ta,vs vs saçmalayıp gitti

bencede arkadaşınıza söyleyin görüşsün , süpriz yapıcak olsa mesajda söyleyebilirdi aslında , bu şekilde biraz gizem katmış
merak ettim açıkçası bende ne çıkacağını

Cok manasiz. Bi arkadaşımın sadece yarim saat gordugum sevgilisiyle ne diye bulusayim? Üstelik arkadaşıma haber vermeyerek? Sevgiliniz bu kadar salak degildir umarim

Ben pek iyi niyetli goremedim..sanki arkadasinizin tepkisine gorede durumu sekillendirecek gibi geldi...

Yoksa diger turlu mesajla hallederdi.

Pusuya yatıp beklemekte fayda var.Bakalım ne diyecek.Bir kere gördüğü bir kıza gidipte sabahki tartışmanızı anlatacak hali yok.Bence bir sürprizi var sana ondan yardım isteyecek.

Arkadasiniz gorussun derdi neymis ogrenin yoksa bilemezsinizki

Neticede sevgiliniz arkadaşınızla konuşmak istemiş bir kere ve bu durumda arkadaşınız konuşmazsa sürekli aklınıza takılı kalacak acaba ne söyleyecekti diye. Arkadaşınız konuştuktan sonra sizi haberdar edecektir büyük ihtimalle. Siz de konuya göre kararınızı verirsiniz. Arkadaşınız doğru olanı yapıp sizi haberdar etmiş ne mutlu ona. Umarım üzücü bir durum gerçekleşmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Genel olarak aslında arkadaşın tepkisini daha çok garipsedim. Şimdi senin en iyi arkadaşın dimi bu? Be erkek arkadaşın bunu biliyor? Benim en yakın arkadaşımın erkek arkadaşı bana yazıp bir şey konuşmak istese (ki bu bugüne kadar çok olmuştur hatta) ben bunu bukadar büyütmem. Hatta en yakın arkadaşlarım beni okadar anlatıyorlar ki, onlar beni daha yüz yüze görmemiş olsalar bile tanışıyormuş gibi oluyoruz ve bi sorun olduğunda ilk bana ulaşırlar.
Bana hiç garip gelmedi bu demekki senin arkadaşına ne kadar değer verdiğini anlamış ki oda bir şeyi ona danışmak istemiş. Bilmiyorum bence kötü bir şey Yok. Eğer ki erkek arkadaşınla ilişiksiniz daha çok çok taze değil ise o zaman illa ki seninle ilgili bşr şey danışacak ve bu durumda kız arkadaşın bukadar mesafeli olmamalı bence adam suç işliyormuş gibi hissedecek

Ne iyi arkadaşin varmiş söylemiş sana hemen. benim arkadaşim arkamdan iş çevirir buluşurdu erkek arkadaşimla böyle pisliklerde hepmi beni bulur neyseki kalmadi arkadaşm falan

Bildiğini belli etme .. Kız arkadaşindan rica et bulussun .. Eğer kötü niyetli bı buluşmaysa sana bı işaret caksin sen gel bunu bı güzel bas .. Öyle bitir .. tabi bunlar en kötüsü .. Adamın günahını almayalım .. Belki de bı sürpriz hazırlayacaktır yardım istiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…