Sevgilimin arkadasımla konusmak istemesi

K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.
Yarim saat gordugu alelade bi kiz degil yalniz, sevgilisinin en yakin arkadaşi, bunu atliyorsunuz.
Adamin kizi ne kadar gordugu degil sevgilisiyle kizin arasindaki yakinlik ilişkisine gore normal ya da normal degil denir, bu sekilde degil.

Bence fazla paranoyak olmaya gerek yok neden bazi kisiler hadi terket aman hadi terketmedin mi hala diye pusuya yatmislar ki. Iliski senin iliskin ayrica gayette kavga ettiginiz icin akil almak istemis olabilir ne var bunda yani. Ben olsam ben de akil almak isteyebilirdim. Olabilir boyle seyler. Kkda paranoyaklik had safhada.
Katılıyorum.
Gereksiz yere huzursuzluk olmasın, zaten öncesinde bir anlaşmazlık yaşamış ve konuyu halletmişsiniz.

Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.

ben safım belki ama ben inandım erkek arkadaşının söylediklerine. ortada bir anlaşmazlık var her ikiniz de belki başka frekanstaydınız ve karşı taraf bir türlü tam olarak algılayamıyor. size yakın birinden yorum duymak istemiş olabilir. ve tam da ikiniz konuşup çözemediğiniz için başka bir bakış açısına ihtiyaç duymuştur bunun için de en yakın arkadaşınızı sizi en iyi tanıyabilme potansiyelinde görmüştür.

niyetini anlatıp kendini daha iyi ifade etmeyi amaçlarken illa özelinizi başkasına anlatmasına gerek yok, genel ifadelerle de anlatıp danışabilir. bunun dışında özelinizi başkasıyla paylaşması tabi kabul edilemeyecek bir şey.

Yarim saat gordugu alelade bi kiz degil yalniz, sevgilisinin en yakin arkadaşi, bunu atliyorsunuz.
Adamin kizi ne kadar gordugu degil sevgilisiyle kizin arasindaki yakinlik ilişkisine gore normal ya da normal degil denir, bu sekilde degil.
Evet yakin arkadasi. Yakin arkadasi ise mesajda soyleyebilir neden yuzyuze gorusmek istedigini.. bunu da atlamamak lazim.

Bence ilişki konuşma filan için buluşmayacaktı, bahane gibi geldi bana.
Kıza yürüyecekti ama bunu çat diye "ben senden hoşlanıyorum" diye yapamazdı, sevgilisinin yakın arkadaşına bunu yaparak bir şey elde edemeyeceğini bilir adam. İlişki konuşmak ilişki yaşadığın kişinin anlayışsızlığından şikayet etmek bu arada da ideal sevgili rolüne girmek, sevgilinin etrafındaki kişileri tavlamanın en optimal yoludur. Adam profesyonel.

Kaldı ki arkadaşın da soğuk yapmış iyice anlamış bir şey elde edemeyeceğini. Ordan da bahane üretmiş işte.

Belki çok küçük bir ihtimal dürüsttü niyeti sadece buydu, ama acele ederek keser vurmuşsun asla öğrenemeyeceksin artık.

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun
Ohoo biraz daha sabirli olsaydin da bulussalardi keske. Anlardin niyetini. Simdi ogreenme sansin da kalmamış adam zeytinyagi gibi su ustune cikivermis.

Bence ilişki konuşma filan için buluşmayacaktı, bahane gibi geldi bana.
Kıza yürüyecekti ama bunu çat diye "ben senden hoşlanıyorum" diye yapamazdı, sevgilisinin yakın arkadaşına bunu yaparak bir şey elde edemeyeceğini bilir adam. İlişki konuşmak ilişki yaşadığın kişinin anlayışsızlığından şikayet etmek bu arada da ideal sevgili rolüne girmek, sevgilinin etrafındaki kişileri tavlamanın en optimal yoludur. Adam profesyonel.

Kaldı ki arkadaşın da soğuk yapmış iyice anlamış bir şey elde edemeyeceğini. Ordan da bahane üretmiş işte.

Belki çok küçük bir ihtimal dürüsttü niyeti sadece buydu, ama acele ederek keser vurmuşsun asla öğrenemeyeceksin artık.

dogru yorum budur. ama bulusmamalari iyi olmus. bazen bunyakin arkadaslarinda akli karisiyor. insan iki travmayi birden yasiyor gerek yok. koju sahibi bu adamla olmaz bisey yolla

Birebir aynı olayı ben mesajda yaşadım. Sevgilisinizin söyledikleri ve sizin söyledikleriniz resmen bizim aramızsa geçen dialog bu kadar olur. Bi konudan çok kötü tartıştık ve karara bağlayamadık 1 ay kadar ayrı kaldk ikimiz de inat ettik adım atmadık.Arkadaşıma instagramdan mesaj attı . Kızın şifresi zaten bende var ona rağmen kız yazdı hemen sağolsun haber verddi bana. Sadece akıl almak istediğini çaresiz olduğunu söylemiş tartışmamızı anlatmış bi güzel beni şikayet eder gibi buluşmak değil mesajdan soruyor benimkisi. Karşı cinsle pek samimi olmayı sevmez zaten.Sevgilimi de arkadaşımı da senelerdir tanıyorum onlar da birbirni bilir denk geldikleri pek yoktur ama meraba meraba yani. karakterleri asla bu tarz bi yanlışa düşcek tarzda değil çok şükür. Anlattığım insanlar saçma sapan tepkiler vermişti şuan size verildiği gibi, ama güvendiğim için işin orasını hiç düşünmemiştim. Tek kızdığım sizin dediğinz gibi arkamdan iş çevirmeye kalkıp gizli kalacağını sanması özelimizi anlatması vs. Gerçi ben kıza tabiiki kavgayı anlatmıştım ama onun benm arkadaşıma yazmasına ne münasebet git kendi arkadaşlarınla dertleş demiştim. İşin özü böyle şeyler olabiliyır, sevgiliinizi yeterice tanıdıysanız ve en ufak şüphe yoksa siz de sadece bahsetyğim şeylere tepki gösterin gerisini dşünmeyin

Tartismanizin üstünden uzun süre geçer kendi aranizda konuyu cozemezsiniz fikir ya da destek almak istemesini anlarım ama siz mevzunuzu cozdugunuzu söylüyorsunuz ayrıca çok da yeni olmus olay daha bir kere gördüğü kişiye konuyu anlatmak yerine biraz daha zamana birakabilirdu bana da biraz gereksiz geldi görüşmek istemesi

Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun
Yeminle normal bi davranış değil
Zaten önce dertleşmekte başlar bu işler

Sizle konuşup aşamadığı bir konuyu arkadaşınızla mı konuşup aşacak çok saçma bence. Ve neden mesaj attın diyince yalan söyleyecek bir daha görüşmeyin bence bu adamla

Bi kaç gün içindeki 2. Konum ama yine danışmam gereken bi konu var.
Erkek arkadaşım yakın kız arkadaşıma az önce instagramdan mesaj atmış. Konuşacağı bir şey olduğunu, benim haberim olmaması gerektiğini ve müsaitse çay ısmarlayıp ısmarlayamayacagını sormus.
Arkadaşımda müsait olmadıgını ama burdan konusabileceğini söyledi.
Erkek arkadasım konunun uzun oldugunu burdan anlatamayacagını mümkünse birgün yüz yüze anlatmak istediğini söylemiş.
Arkadasım yarın haber veririm ama en azından konuyu söylesen dedi benim ki cevap vermemiş daha.
Bu kız benim en yakın arkadaşım ama sevgilimle 1 kez aynı ortamda bulundular yarım saat falan oda. Ne konuscagını bilmiyorum sabah tartıstık acaba onunla ilgili mi diyorum ama halletmiştik arkadasımla yuzyuze bulusmasını gerektiren bi konu değildi. Baya sinirim bozuldu ama bişey demiyorum çünkü ne konuscagını merak ettim. Cevapta vermemis napmalıyım sizce?

Güncelleme 9. Sayfada
Hemen kötü düşünmemek lazimbelki senin hakkında fikir alacak sürpriz birseyler için yardım isteyecek olabilir en yakın arkasına asılacak kadar karaktersiz değildir umarım. Bunun dışında öğrenmenin tek yolu arkadaşının o görüşmeye gitmesi yoksa düşün düşün kafayı yersin gitsin bakalım derdi neymiş bize de şöyle öğrenince:KK53:

Back
X