- Konu Sahibi AngelicaPickles
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sevgilim bana çok aşıktır. En çok beni sevdiği için onu kimseden kıskanmama gerek yok. Kardeşin gibi gördüğün insanlarla olmak ensesttir. Benim sevgilim enseste karşıdır. Şimdi sevgilimin yanına gidip ona sarılmalıyım ve beraber uyumalıyız. Hepinize iyigeceler :kalpkalpkalp: Sevgililerinizi kıskanmayın.
EDİT: Ahahaa aptal yaBen tuvaletteyken gelip yazmış sevgilim. Öyle bir dünya yok yani, siz sevgilinin arkadaşlarından kurtulma fikirleri vermeye devam edin bana. Ben bundan sonra ona okutmamaya çalışıp uygulucam hepsini tek tek. Ona da üyelik açıçam burdan, dert dinlemeyi çok seviyo zaten otururur, b
ir derdim vardaki kızların derdini dinler onlara tavsiye verip abilik yapar![]()
Bu nasıl samimiyet gecenin üçünde arıyor canım ?? erkek arkadaşına bu kızla görüşmemesini söyle hatta desin ki kız arkadaşım gece üçte aramandan rahatsız oldu..
potere
bence o kızı gıcık et:) sevgilini aradığında sen aç telefonu sana anlatsın derdini kızkıza konuşalım dertleşelim moduna gir erkekler anlamaz öyle dertten tasadan falan de kes ayağını komple:)
Dün, 14:23
kalplikurabiyeMK
canım bence sevgiline de ki ; kızı bize çağır oturup birlikte muhabbet edelim yani gece 3'lerde seni aramak yerine yüz yüze hep beraber çözüm bulabiliriz derdine cici sevgili modunda harika bir yöntem olacağından hiç şüphen olmasın hatta ısrarla onu davet et evinize geldiğindede gayet iyi karşıla sevgilinin yanından ayrılma ama sürekli sarıl elini felan tut gıcık olsun yani seninle baş edemeyeceğini anlasın ama güler yüzünüde hiç eksik etme
iş erkek arkadaşında bitiyor.
ama eve kadar davet ettiğine göre hiçte şikayetçiye benzemiyor.
yoksa başından atmasını iyi bilirdi.
Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum. Her problemi olduğunda gidip sevgilimi arıyor. Benimki de ya gerizekalı ya hoşuna gidiyor bu kadar her problemi çözen kişi rolüne büründürülmekten. Kız gecenin 3ünden sonra aradı en son bu akşam, dakika tuttum tam 17 dakika boyunca konuştular. Neymiş hanımefendinin sevgilisiyle problemleri varmış, kız kendini kullanılmış hissediyormuş onunlayken, artık ayrılmaya kesin karar vermiş. Benim sevgilim naapabilir ya bu durumda onu aramanın ne anlamı var? Böyle konuları oturur kızlarla dertleşir insan. Bi de gerizekalı sevgilim eve çağırdı onu gel istiyorsan bize dertleşiriz hep birlikte diye de Allahtan gecenin bu saatinde çıkamaz evinden.Yarım saattir surat asıp oturuyorum öyle, Ne var sanki senin arkadaşların aramıyor mu diyo da benim arkadaşlarım sevgililerinden ayrılıp koşa koşa beni aramıyolar ''tamam pin_up bu sefer kesin ayrıldık'' diye. Bi de yanımda konuşuyor dinliyorum konuşmalarını kız '' Bana güzel birşeyler söyle '' dedi ya ne demek bu!
Bu kızı bir şekilde hayatımızdan çıkarmam lazım tavsiyesi olan var mı? Ya da birşekilde bu durumu kabullenmemi sağlayacak arkadaşlar varsa onları da dinlerim. Güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var arkadaşlar![]()