Biraz değil bayaaa bi.Ailesini görmeden gitmek istemiyor çünkü. Biz hesap yaapsak ne adam istemiyorsa demek ki ben biraz saflık yaptım belli
1 2 saat mi? Ailesi kıyameti koparır. Geldin de bize iki saat mi ayırdın diye.Zoruna gidiyorsa donmeden once 1-2 saat ugrar. O 1-2 saat icinde zorla 500tl mi harcatcaklar. Para harcatiyorlar diye ailesinin yanina gelmiyor, gelincede gormeden duramiyor şu ise bak sen. Bahane yahu...
Bi çözüm yok mu buna? Düzelmez mi yaniBiraz değil bayaaa bi.
Böyle adamla nişan yapmayı bir daha düşün bence sen.
Evet kendisinin isteğiyle barıştık. Uzunca bir çabadan sonra kabul ettim. Atanırsam öyle olacak zatenBu senin eski sevgilin mi.baristin mi onla.yalnız kalmak da sıkıcı.illaki ortamı olacak .peki o sana baski yapıyor mu atanmak konusunda.onun yaşadığı ilde mı yasiyacaksin.atan ki o senin yanına gelsin...o da mı ogretmendi
Robot değil ki kablolarını değiştirelim.Bi çözüm yok mu buna? Düzelmez mi yani
Çok kavgacıyımdır aslında da bıktım artık llanlardan. Benim zorumla gelmiş olacak o yüzden demek istemedim hiç böyle bir şey. Kendi düşünsün kendi istesin gelsin dedim gelcem dedi bekliyorum halaRobot değil ki kablolarını değiştirelim.
Mesaj at "yeter ama bu ay sonu yanıma geliyorsun arkadaşlarına yeterince doymuşsundur zaten." De. Gerekirse kredi çeksin yahu ne kadar sakinsin he.
Hayır kardeşine dükkan açtı onun borcu. Evlilik için yatırım yaptığını düşünöüyorum. Ne zaman bu konu açıksa hallederiz biz sen merak etme her şeyin yapılır diyor.Kardes sen baya bir iyi niyetliymissin. Odedigi ne borcu peki? Evlilik icin bir yatirim mi?
Ne borcu ödüyor peki.kac yıllık öğretmen e mı araba mı düğün mü Allah askinaEvet kendisinin isteğiyle barıştık. Uzunca bir çabadan sonra kabul ettim. Atanırsam öyle olacak zaten
Kardeşine dükkan açtı onun borcu. 3 4 yıldır meslekteN
Ne borcu ödüyor peki.kac yıllık öğretmen e mı araba mı düğün mü Allah askina
Bende çok rahatsız olurdum böyle bir durumda ama merak etmeyin evlenince hiç bir yere gidemez izin almadanMerhaba arkadaşlar. Yaza nişan yapacağımız bir beraberliğim var. Ama bazı sorunlar kafamı karıştırıyor.durumu ben mi abartıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim diye size danışmak istedim.
Öncelikle ikimiz başka şehirlerdeyiz. Sadece yazları görüşebiliyoruz, aramızda 6 saatlik yol var ama maddiyattan dolayı sık gelemiyor . Kendisi memur,yaşadığı yer küçük bir yer ve tek başına yaşıyor. Haliyle de çokça sıkılıyor ve zamanının çoğunu arkadaşlarıyla geçiriyor. Bu normal farkındayım ama artık öyle bir hale geldik ki ben bekleyen oluyorum, o da hep arkadaşlarıyla eğlenen. İçimden dur şunu arayayıö sohbet edelim demek geliyor pat mesaj biz arkadaşlarla maça gidiyoruz. İyi diyorum sonra ertesi gün aynı şey pat çocuklar geldi oturuyoruz, ki bu oturmalar saat gece 1 e 2 ye kadar sürüyor. Sonra ertesi gün yine aynı pat mesaj biz dağa gidiyoruz...çok sıkıldım bu durumdan. Gün içerisinde beni arar mutlaka konuşuruz mesaj da atar ama çok az vakit ayırıyor bana. Ben arkadaşlarından ayrılmasını bekliyorum benimle konuşması için.
Bir de şu var ki arkadaşlarının çoğu evli, eşleriyle vakit geçirmekten sıkılıp bekar diye sevgilimin evine geliyorlar zırt pırt. Geçende şöyle bir sohbet geçmiş aralarında sevgilime sakın evlenme oğlum, adım atsan hesap vermek zorundasın özgürlük yok baskı falan demişler. Sevgilim de şimdiden bana beni baskılama, sıkma arkadaşlarımla da vakit geçirmem lazım diye iki yıl sonranın hesabını yapıyor.arkadaşlarıyla neredeyse her gün göeüşüyoe ve ben kızınca da evli değilim tek yaşıyorum sıkılıyorum beni de anla diyor.
Gerçekten iletişim kuramıyoruz bu noktada. Kavga ediyoruz baskıcı oluyorum, güzel konuşuyorum iki gün anca gidiyor. Yani ben napıcağımı bilemiyorum. Sanki evlenince evini barkını unutacakmış gibi hissediyorum. Hayır asla ama kendime de ayıracağım bir vakit olue diyor. Sizce haklı mı günde 6 7 saat arkadaşlarıyla olmasına darılmamam mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?