Sevgilimin arkadaşları.. Abartıyr muyum?

Ailesini görmeden gitmek istemiyor çünkü. Biz hesap yaapsak ne adam istemiyorsa demek ki ben biraz saflık yaptım belli
Biraz değil bayaaa bi.
Böyle adamla nişan yapmayı bir daha düşün bence sen.

Zoruna gidiyorsa donmeden once 1-2 saat ugrar. O 1-2 saat icinde zorla 500tl mi harcatcaklar. Para harcatiyorlar diye ailesinin yanina gelmiyor, gelincede gormeden duramiyor şu ise bak sen. Bahane yahu...
1 2 saat mi? Ailesi kıyameti koparır. Geldin de bize iki saat mi ayırdın diye.

Evet kendisinin isteğiyle barıştık. Uzunca bir çabadan sonra kabul ettim. Atanırsam öyle olacak zaten

Bi çözüm yok mu buna? Düzelmez mi yani
Robot değil ki kablolarını değiştirelim.
Mesaj at "yeter ama bu ay sonu yanıma geliyorsun arkadaşlarına yeterince doymuşsundur zaten." De. Gerekirse kredi çeksin yahu ne kadar sakinsin he.

Kardes sen baya bir iyi niyetliymissin. Odedigi ne borcu peki? Evlilik icin bir yatirim mi?

Robot değil ki kablolarını değiştirelim.
Mesaj at "yeter ama bu ay sonu yanıma geliyorsun arkadaşlarına yeterince doymuşsundur zaten." De. Gerekirse kredi çeksin yahu ne kadar sakinsin he.
Çok kavgacıyımdır aslında da bıktım artık llanlardan. Benim zorumla gelmiş olacak o yüzden demek istemedim hiç böyle bir şey. Kendi düşünsün kendi istesin gelsin dedim gelcem dedi bekliyorum hala

Kardes sen baya bir iyi niyetliymissin. Odedigi ne borcu peki? Evlilik icin bir yatirim mi?
Hayır kardeşine dükkan açtı onun borcu. Evlilik için yatırım yaptığını düşünöüyorum. Ne zaman bu konu açıksa hallederiz biz sen merak etme her şeyin yapılır diyor.

Belki bana kizarsin ama sen cefayi cekersin boyle boyl, sefayı baskasi surer. Bahsettigim sey aldatmak degil yalnizca. Baksana, evlilik icin birikime daha sira gelmemis. Yaza nişan dediniz ama bu yavaslikla ve size bir turlu siranin gelmemesinden evlenene kadar birbirinizi tuketirsiniz, sen uzuldugunle kalirsin. Insallah istedigin gibi olur.

Sadece yazın görüştüğüm bi adamla evlenmezdim
Sevgiliyken Cebimizdeki son para ile birbirimizin bulustugu sehire giderdik
Ayrılırken elimizde olan 50 tl yi bölüsürdük
:)

Konuyu okuyunca arkadaşlarıyla buluşmasına değil de ;
Memur olup hiç yanınıza gelmeyişine takıldım.
Siz 1 saat uzakta bi şehire gidin , o 5 saatten gelsin . Bi yerde buluşun , görüşün.
Bence sevgilinizde bi sıkıntı var

MAddiyatı iyi değil diyorsunuz da arkadaşlarıyla dağa , maça eğlenmeye vs giderken bunlar hep para. Hem evlilik Arefe'sin de hem Fuzuli masraf bunlar. Madem harcayacak yanınıza gelip sizinle harcasın.
Ya da bi zahmet oturup canı sıkılıversin biriktirsin.

Kusura bakmayın ama evlendikten sonra bu adamdan hayır gelmez. İyi düşünüp tartın derim ben.

Diyelim ki senin şehrinde yasiycam napicam orda sen bu düzene devam mı edeceksin ,ben kimle takilicam de....sen çalışmıyorsan ailenin durumu iyi değilse evlilik nasıl olacak.bu yardım nereye kadar sürecek de...ama içinde kalmasın konuş sonu yoksa evlilikte boşanmaya gider.anlattigkn tarzda sınırı koruyamayan bir çok erkek tanıyorum.evlilikleri berbat...ama haftada 1_2 oluyorsa normaldir tabi ses cilarma

Bende çok rahatsız olurdum böyle bir durumda ama merak etmeyin evlenince hiç bir yere gidemez izin almadan

Yazdan yaza ne demek ya? Bizim aramızda kıta varken bile daha sık bulusurduk
Kaldı ki uzak mesafe ilişkisinde , zaten siz de yanınızda yoksunuz, ne hakkınız var ki o gelmesin şuraya gitme buraya gitme demeye?
Ben de uzak mesafe ilişkisinde bulundum (bir daha da Allah düşürmesin) ama her günüm başka başka arkadaşlarımla dolu dolu geçiriyordu. Üstelik sadece kız arkadaşlarım da değil.
Çünkü kendimi sadece eve hapsetsem yani ev is- ev iş şeklinde yasasam zaman geçmek bilmezdi. En azından orda burda gezince kafam dağılıyor,ilgi alanlarım başka yerlere kayıyor, sevgilimi de gereksiz yere darlamiyordum...
Bence sevgilinize kızmaya hakkınız yok bu konuda. Ama şu yılda bir görüşme işine bir yol bulmak gerekir bence, o geldiğinde ailesine söylemeyebilir mesela . Gider bir otelde kalır,hem daha uzun vakit geçirirsiniz.
Ya da siz gidebilirsiniz. Tatil için vs bahanesiyle. Çok kati bir aileniz varsa da başka şehir söyleyip iş gezisine - eğitime gidiyormuş gibi gidebilirsiniz
Hem ortamina girer arkadaşlarıyla tanisirsiniz

Yazdan yaza görüşüyor olmak daha büyük sıkıntı bence. Her gün her gün arkadaşlarıya çıkarken daha fazla masraf yapıyordur muhakkak. Anlattığına göre aylarca birbirinizi görmüyorsunuz. Biz öğrenciyken de erkek arkadaşımla 6 saatlik mesafe vardı aramızda. Neredeyse her hafta bilemedin iki hafta da bir görüşürdük. Cebinizdeki parayı son kuruşuna kadar neredeyse birbirimiz için harcardık.

Olması gerektiği kadar kıymet görmüyorsunuz bence.

Uzak ilişkileri hiç tasrif etmiyorum bende yaşadım ama olmuyor herkes kendi kafasına göre takılıyor bana göre telefon arkadaşlığından öteye gitmiyor.
Anlamadığım sadece yazın görüşmeniz o kadar saçma ki insan sevdiğiyle görüşmek için yazı bekler mi siz 6 ayda bir görüşüyorsunuz ve bu size mantıklı mı geliyor Allah aşkına.
Siz kendinizi ne kadar değersiz görüyorsunuz da bunu sorun etmiyorsunuz. Arkadaşları olabilir ama sizde evlenmeyi düşündüğü birisiniz. Üstelik arkadaşları onun kafasını şimdiden karıştırmaya başlamış.
6 ayda gördüğünüz birisiyle evlenmeyi göze almakta deli cesareti ister huyunu tam tanıyamazsınız ki belki de yanınızda olsa siz istemeyeceksiniz.
Kendinizi bu kadar değersiz görmeyin ve buna izin vermeyin kimse vazgeçilmez değil. Size her ay maaştan para ayıramıyorsa o adamdan hayır gelmez.

birde bu tip adamlar evlendikten sonra da ailesine kardeşlerine maddi destek olur diyeyim sana...

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…