Kendisiyle dün kavga ettik. Meğer biletini almış gelecekmiş yazı zaten beklemiyormuş. Kendimi ayarladım ben zaten gelicem beklemeyi bilmiyorsun ki diyip çıkıştı arkadaşlarıyla gezmeyi de seviyormuş bundan vazgeçmeyecekmiş her dakika benimle ne konuşabilirmiş ki.. Durum bukusura bakmayın ama fazla ıyı nıyetlısın konu sahıbı
memur adam
maddıyatdan dolayı 6 saatlık yola gelemıyor
ama hergun arkadaslarıyla eglenıyor
gercekden buna nasıl ınanabılıyorsunuz sadece yazları gorusmek nedır ya...
altı ustu 80 tl otobus parası cuma aksam yola cıkar gelır bı gece mısafırhanede pansıyonda kalır bunu 3 ayda bır yapsa gayet makul
bunun daha fazlasını arkadaslarıyla yıyor sureklı gorustugu arkadaslarıyla
sızın bu kadar onemınız yok mu onun ıcın hıc mantıklı degıl
bana kırılmayın gercegı soyledım
her dakıka arkadaslarıyla ne konusuyorsa onu konusabılırKendisiyle dün kavga ettik. Meğer biletini almış gelecekmiş yazı zaten beklemiyormuş. Kendimi ayarladım ben zaten gelicem beklemeyi bilmiyorsun ki diyip çıkıştı arkadaşlarıyla gezmeyi de seviyormuş bundan vazgeçmeyecekmiş her dakika benimle ne konuşabilirmiş ki.. Durum bu
Ben dün görşmeyi kestim zaten. Beni anlamamakta kendini haklı çıkarmakta direndi. Bana tam bir ilgi gösteediğini benim fazlasını istediğimi düşünüyor. Ben de dolayısıyla anlatmaktan vaGeçtim ve görüşmeyelim dedim. Kendisi ise beni bekleyecekmiş ne karar verirsem ona uyacakmış ama evleneceği kız pşduğumu da unutmayacakmışım. saçma sapan şeyler gerçektenher dakıka arkadaslarıyla ne konusuyorsa onu konusabılır
ama sıze yeterlı onemı degerı vermedıgı ıcın konusacak yapacak bırsey bulamıyor sıkılıyor demek kı
bır omur boyle surmez
evlendıgınız zaman her gun arkadası gelecek veya dısarı cıkacak
arkadasıyla cıksın tabıkı ama bunun normalı var. sızı sımdıden bukadar ıhmal eden adam evlendıkden sonra cok sorun cıkarır soyleyeyım
yasının olgunluguna sahıp olabılseymıs keskeBen dün görşmeyi kestim zaten. Beni anlamamakta kendini haklı çıkarmakta direndi. Bana tam bir ilgi gösteediğini benim fazlasını istediğimi düşünüyor. Ben de dolayısıyla anlatmaktan vaGeçtim ve görüşmeyelim dedim. Kendisi ise beni bekleyecekmiş ne karar verirsem ona uyacakmış ama evleneceği kız pşduğumu da unutmayacakmışım. saçma sapan şeyler gerçekten
Aşk böyle olmalı değil miSadece yazın görüştüğüm bi adamla evlenmezdim
Sevgiliyken Cebimizdeki son para ile birbirimizin bulustugu sehire giderdik
Ayrılırken elimizde olan 50 tl yi bölüsürdük
:)
Vavv bu şekilde nasıl değişti kiMemurlar cimri ,derlerdi de inanmazdım :))) işte ispatı .. hepsi değildir tabi
Ben de uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim ama eşim sürekli yanıma geliyordu ,bazen abartiyordu da ben gelme diyordum . Öğrenciydi üstelik ..
Arkadaş konusuna gelince ,(evlenmeden önce yemediği halt kalmamış ama beni ilgilendirmez)nerdeyse arkadaşlarıyla nikahlanacakti, o derece bir bağımlılıktı .. evliliğimizin ilk yılı bu aynen böyle devam etti . İşemeye bile birlikte gidiyorlardı ,çocukluk arkadaşı olduğu için ses etmedim biraz .. tanıyordum da ,iyi cocuklardi ama sonra ben sıkılmaya başladım çünkü ayrı ayrı takılıyorduk :) bir cinnet anı ( ben bile kendime inanamadım ) çözdü bu işi :) adam korktu ,rahatsız oluyorum deseydin sınır koyardım ,dedi :) sonra bal kaymak :) 8 senedir dibimden ayrılmıyor ..bu kadarı da çok fazla ama hiç güzel değilmiş .bazen kovuyorum, git x arkadaşlarının yanına ,ozlemislerdir diyorum da 2 saate geri geliyor .boğuldum artık ,adamın hiç ortası yok ..yani kıssadan hisse :) ne olacağı belli olmuyor bu tiplerin ...
Merhaba arkadaşlar. Yaza nişan yapacağımız bir beraberliğim var. Ama bazı sorunlar kafamı karıştırıyor.durumu ben mi abartıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim diye size danışmak istedim.
Öncelikle ikimiz başka şehirlerdeyiz. Sadece yazları görüşebiliyoruz, aramızda 6 saatlik yol var ama maddiyattan dolayı sık gelemiyor . Kendisi memur,yaşadığı yer küçük bir yer ve tek başına yaşıyor. Haliyle de çokça sıkılıyor ve zamanının çoğunu arkadaşlarıyla geçiriyor. Bu normal farkındayım ama artık öyle bir hale geldik ki ben bekleyen oluyorum, o da hep arkadaşlarıyla eğlenen. İçimden dur şunu arayayıö sohbet edelim demek geliyor pat mesaj biz arkadaşlarla maça gidiyoruz. İyi diyorum sonra ertesi gün aynı şey pat çocuklar geldi oturuyoruz, ki bu oturmalar saat gece 1 e 2 ye kadar sürüyor. Sonra ertesi gün yine aynı pat mesaj biz dağa gidiyoruz...çok sıkıldım bu durumdan. Gün içerisinde beni arar mutlaka konuşuruz mesaj da atar ama çok az vakit ayırıyor bana. Ben arkadaşlarından ayrılmasını bekliyorum benimle konuşması için.
Bir de şu var ki arkadaşlarının çoğu evli, eşleriyle vakit geçirmekten sıkılıp bekar diye sevgilimin evine geliyorlar zırt pırt. Geçende şöyle bir sohbet geçmiş aralarında sevgilime sakın evlenme oğlum, adım atsan hesap vermek zorundasın özgürlük yok baskı falan demişler. Sevgilim de şimdiden bana beni baskılama, sıkma arkadaşlarımla da vakit geçirmem lazım diye iki yıl sonranın hesabını yapıyor.arkadaşlarıyla neredeyse her gün göeüşüyoe ve ben kızınca da evli değilim tek yaşıyorum sıkılıyorum beni de anla diyor.
Gerçekten iletişim kuramıyoruz bu noktada. Kavga ediyoruz baskıcı oluyorum, güzel konuşuyorum iki gün anca gidiyor. Yani ben napıcağımı bilemiyorum. Sanki evlenince evini barkını unutacakmış gibi hissediyorum. Hayır asla ama kendime de ayıracağım bir vakit olue diyor. Sizce haklı mı günde 6 7 saat arkadaşlarıyla olmasına darılmamam mı gerekiyor?
Onla plan yapma bence artıkBenim de böyle bir sorunum var. Evliyiz ama uzakta yaşıyoruz ben henuz okuyorum. Suan bu durumdan dolayı küsüz. Benle anlaştı beraber takilcaz diye. 5 dk mesajini görmedim diye arkadaşına yazmış onla anlaşmış . 5 dk sonra hadi yapalım diyorum arkadaşıma soz verdim diyor. Neyse dedim. 11.30 gibi mesaj attim oyun yarim bitsin seni ariycam dedi 40 dk gecti ses yok. Ben de demek senin gözünde bu kadar degersizim bu zamana dek bekledim hevesini al arkadaşınla diye ama aklına bile gelmiyorum dedim. Hasret kal bana dedim. Küstüm. Sabah da günaydın aşkım yazmış. Henüz cevap vermeyi düşünmüyorum. Sen de bana akıl ver ne yapayım bilmiyorum hic duzelmiycek belli ama bu yüzden kocamı mı boşayayım
Memurlar cimri ,derlerdi de inanmazdım :))) işte ispatı .. hepsi değildir tabi
Ben de uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim ama eşim sürekli yanıma geliyordu ,bazen abartiyordu da ben gelme diyordum . Öğrenciydi üstelik ..
Arkadaş konusuna gelince ,(evlenmeden önce yemediği halt kalmamış ama beni ilgilendirmez)nerdeyse arkadaşlarıyla nikahlanacakti, o derece bir bağımlılıktı .. evliliğimizin ilk yılı bu aynen böyle devam etti . İşemeye bile birlikte gidiyorlardı ,çocukluk arkadaşı olduğu için ses etmedim biraz .. tanıyordum da ,iyi cocuklardi ama sonra ben sıkılmaya başladım çünkü ayrı ayrı takılıyorduk :) bir cinnet anı ( ben bile kendime inanamadım ) çözdü bu işi :) adam korktu ,rahatsız oluyorum deseydin sınır koyardım ,dedi :) sonra bal kaymak :) 8 senedir dibimden ayrılmıyor ..bu kadarı da çok fazla ama hiç güzel değilmiş .bazen kovuyorum, git x arkadaşlarının yanına ,ozlemislerdir diyorum da 2 saate geri geliyor .boğuldum artık ,adamın hiç ortası yok ..yani kıssadan hisse :) ne olacağı belli olmuyor bu tiplerin ...
Onla plan yapma bence artık
Kendi senin için uğraşsın.
Tabi ki ,eşinde olsa çok yüz vermemek lazım.Haklısın en akıllıca yöntem bu sanırım.
Cinnet derken nasıl bir şey yaptınızaynen bizim yaşadığımız olay:) sevgiliyken resmen bağımlıydı evlenince değişicem falan diyordu bende saf gibi inanıyordum. 3 ay değişti gerçekten sonra başladılar yine çıkmaya bir uyar iki uyar derken bir cinnet geçirmek çözdü olayı
ama konu sahibi herkeste böyle olacak diye bişey yok. biz istisnaymışız.
hem sizin şu an çok daha büyük sorunlarınız var. yanınıza gelememesi gibi.
görüşmeme kararınız en mantklı karar olmuş tebrik ederim
Eşin de olsa süründür bence.Hiç cevap yazma bakalım ne yapacakHaklısın en akıllıca yöntem bu sanırım.
Eşin de olsa süründür bence.Hiç cevap yazma bakalım ne yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?