Sevgilimin arkadaşları.. Abartıyr muyum?

Arkadaslariyla vakit gecirmesi gayet normal sonucta yasadigi yerde yalniz. Baska kimsesi yok. O konuda abartiyorsunuz ama asil onemli sorunu gozden kaciriyorsunuz. Sizin yaniniza yazlari gelmesi garip. Benim her disari cikisim 300 lira neredeyse. O paraya istesem sehir disina da cikarim az butceli seyler yaparak. Ama useniyorum o yuzden hep arkadaslarimlayim. Bence sevgiliniz usengec ve sizi de sandiginiz kadar sevmiyor. Yeterince tanimadan gorusmeden evlenmeyin. Pisman olursunuz

kusura bakmayın ama fazla ıyı nıyetlısın konu sahıbı
memur adam
maddıyatdan dolayı 6 saatlık yola gelemıyor
ama hergun arkadaslarıyla eglenıyor

gercekden buna nasıl ınanabılıyorsunuz sadece yazları gorusmek nedır ya...

altı ustu 80 tl otobus parası cuma aksam yola cıkar gelır bı gece mısafırhanede pansıyonda kalır bunu 3 ayda bır yapsa gayet makul
bunun daha fazlasını arkadaslarıyla yıyor sureklı gorustugu arkadaslarıyla

sızın bu kadar onemınız yok mu onun ıcın hıc mantıklı degıl

bana kırılmayın gercegı soyledım

Kendisiyle dün kavga ettik. Meğer biletini almış gelecekmiş yazı zaten beklemiyormuş. Kendimi ayarladım ben zaten gelicem beklemeyi bilmiyorsun ki diyip çıkıştı arkadaşlarıyla gezmeyi de seviyormuş bundan vazgeçmeyecekmiş her dakika benimle ne konuşabilirmiş ki.. Durum bu

her dakıka arkadaslarıyla ne konusuyorsa onu konusabılır
ama sıze yeterlı onemı degerı vermedıgı ıcın konusacak yapacak bırsey bulamıyor sıkılıyor demek kı

bır omur boyle surmez

evlendıgınız zaman her gun arkadası gelecek veya dısarı cıkacak

arkadasıyla cıksın tabıkı ama bunun normalı var. sızı sımdıden bukadar ıhmal eden adam evlendıkden sonra cok sorun cıkarır soyleyeyım

Ben dün görşmeyi kestim zaten. Beni anlamamakta kendini haklı çıkarmakta direndi. Bana tam bir ilgi gösteediğini benim fazlasını istediğimi düşünüyor. Ben de dolayısıyla anlatmaktan vaGeçtim ve görüşmeyelim dedim. Kendisi ise beni bekleyecekmiş ne karar verirsem ona uyacakmış ama evleneceği kız pşduğumu da unutmayacakmışım. saçma sapan şeyler gerçekten

yasının olgunluguna sahıp olabılseymıs keske
sız dogru bır karar vermıssınız
dengınızı bulabılecegınızı dusunuyorum evlenıp pısman olmaktansa dogru adamı beklemek bulmak daha akıllıca olur
umarım mutlu olursunuz :)

Sadece yazları görüşmek olmaz. Gidebiliyorsan sen git ayda bir kere, evi de varmış kalacak yer var müsait.

Memurlar cimri ,derlerdi de inanmazdım :))) işte ispatı .. hepsi değildir tabi

Ben de uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendim ama eşim sürekli yanıma geliyordu ,bazen abartiyordu da ben gelme diyordum . Öğrenciydi üstelik ..

Arkadaş konusuna gelince ,(evlenmeden önce yemediği halt kalmamış ama beni ilgilendirmez )nerdeyse arkadaşlarıyla nikahlanacakti, o derece bir bağımlılıktı .. evliliğimizin ilk yılı bu aynen böyle devam etti . İşemeye bile birlikte gidiyorlardı ,çocukluk arkadaşı olduğu için ses etmedim biraz .. tanıyordum da ,iyi cocuklardi ama sonra ben sıkılmaya başladım çünkü ayrı ayrı takılıyorduk :) bir cinnet anı ( ben bile kendime inanamadım ) çözdü bu işi :) adam korktu ,rahatsız oluyorum deseydin sınır koyardım ,dedi :) sonra bal kaymak :) 8 senedir dibimden ayrılmıyor ..bu kadarı da çok fazla ama hiç güzel değilmiş .bazen kovuyorum, git x arkadaşlarının yanına ,ozlemislerdir diyorum da 2 saate geri geliyor .boğuldum artık ,adamın hiç ortası yok ..yani kıssadan hisse :) ne olacağı belli olmuyor bu tiplerin ...

Benim de sorunum aynıydı, dediğin gibi biz saflık yapıyoruz bence.Seven insan ne olursa olsun zaman ayırıp ,bütün imkanları zorlayıp gelmez mi hiç.

Vavv bu şekilde nasıl değişti ki

Benim de böyle bir sorunum var. Evliyiz ama uzakta yaşıyoruz ben henuz okuyorum. Suan bu durumdan dolayı küsüz. Benle anlaştı beraber takilcaz diye. 5 dk mesajini görmedim diye arkadaşına yazmış onla anlaşmış . 5 dk sonra hadi yapalım diyorum arkadaşıma soz verdim diyor. Neyse dedim. 11.30 gibi mesaj attim oyun yarim bitsin seni ariycam dedi 40 dk gecti ses yok. Ben de demek senin gözünde bu kadar degersizim bu zamana dek bekledim hevesini al arkadaşınla diye ama aklına bile gelmiyorum dedim. Hasret kal bana dedim. Küstüm. Sabah da günaydın aşkım yazmış. Henüz cevap vermeyi düşünmüyorum. Sen de bana akıl ver ne yapayım bilmiyorum hic duzelmiycek belli ama bu yüzden kocamı mı boşayayım

Onla plan yapma bence artık
Kendi senin için uğraşsın.

aynen bizim yaşadığımız olay:) sevgiliyken resmen bağımlıydı evlenince değişicem falan diyordu bende saf gibi inanıyordum. 3 ay değişti gerçekten sonra başladılar yine çıkmaya bir uyar iki uyar derken bir cinnet geçirmek çözdü olayı

ama konu sahibi herkeste böyle olacak diye bişey yok. biz istisnaymışız.

hem sizin şu an çok daha büyük sorunlarınız var. yanınıza gelememesi gibi.

görüşmeme kararınız en mantklı karar olmuş tebrik ederim

Cinnet derken nasıl bir şey yaptınız

Eşin de olsa süründür bence.Hiç cevap yazma bakalım ne yapacak

Aynen öyle yapıyorum şuan. Tek sorunum şu ki şimdi istedigi özgürlüğe kavuştu bir sure mutlulugunu yaşayacak. Pisman olmasi uzun sürecek. Benim de kendime ugras bulmam gerek. Şimdilik sitede takılıyorum umarım sıkılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…