Sevgilimin arkadaşlarıyla tatil

19 yaşında sevgilinizle tatile çıkacaksınız öyle mi?
Aileniz ne diyor bu duruma?
26 yaşındaydım 3 yıllık evliydik eşim askerdi, ve ben onu ziyarete İstanbul'dan Bolu'ya giderken babam bozuk atardı.
Vay anasını yahu...

19 yasindasin sevgilin disinda 2 erkekle tatile gideceksin:110: Ailen sevgilin ve 2 erkek arkadasiyla tatile gidecegini biliyor mu ?

birşey diyeceğim o yapmaz etmez deme.

ne malum seninle grup seks için tatile gelmedikleri ?
sevgilin adam olsa iki erkeği getirtmez zaten. bildiğin yol yapıyorlar. Bir gece içersiniz bi bakarsın iki erkekte odada.
sevgilinin seni sahiplendiğini sevdiği düsünme öyle olsa zaten yalnız giderdiniz belli ki plan yapmışlar.
Neyse haberini görürüz artık sosyal medyadan falan, geçmiş olsun..

GİTME.
Yazamadiklarimi yazmissin.
Guveniyorum falan laflarida cok bos konu sahibi..

Hiç dar görüşlü biri değilimdir, tatilinize de karışmam.

Ama 19 yaşında genç bir kızın yapacağı tatil, SADECE kız arkadaşlarıyla iyi bir otelde olur. Hani herkesin gelip kalamayacağı ve çalışanların ukala olmayacağı, kaliteli bir mekan olmalı.

Erkek arkadasınız ve onun 2 erkek arkadaşıyla olan tatil fikri bana ÇOK itici geldi, hiç de güven duymadım hatta kötü şeyler aklıma geldi. Umarım kötü şeyler olmaz.

Ama aklıma gelenleri yazmak istiyorum.
1- Seni kandırmaları,
2- Gizli kamerayla seni çekmeleri,
3- İçki içtiğinizde taciz, tecavüz... Lütfen yanlış anlama, kardeşim yaşındasın ama dikkat et! Bunlar olmayan şeyler değil.

19 yaş ergenlik çağı, erkeklerin hormonları tavanda... Üzülerek yazdım herşeyi.

aslında 19 yaşındasınız hayata ciiddi bakmıyorsunuz hani daha okul var askerlik var iş var daha önümüzde yıllar var diye düşünüp fazla geniş çaplı bakmıyor erkek arkadaşı die düşünüyorum

Merhaba, kendimden örnek vereyim. 4 yıllık bir ilişkim oldu ve son 2 senesi bizde farklı şehirlerdeydik.
Ben erkek arkadaşımla görüştüğümde yanımızda arkadaşları olması beni rahatsız etmezdi açıkcası tam tersi keyifli zamanlar geçirirdik çünkü herkes kafa dengiydi daha çok eğlenirdik. Zaten gece de baş başa kalıyorduk işte o zaman birbirimize zaman ayırabiliyorduk.

Bence sizde bunu sorun etmeyin. Gündüzleri bol bol eğlenirsiniz kalabalık tatil her zaman en güzelidir. Bakın keyfinize yahu. Gece de zaten ikiniz aynı oda da olursunuz işte o zamanlar baş başa vakit geçirirsiniz.

Gerçi bizim yaşlarımız 26 ve 37..
ya bende sevgilimin arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seviyorum ama bu iki kişiyi tanımıyorum ve sonuçta bi tatil yerinde olucaz ister istemez rahatsız olurum bide başta baş başa diye planlanıp son anda iki kişiyi katması sinirimi bozdu.. Yoksa arkadaşlarıyla vakit geçirme kısmında sorun yok

ortada şöyle bir yanlış var. sizinle gelen 2 çift olsaydı bence çok eğlenceli bir tatil olabilirdi. ayrıca her çift kendine özel zamanlar da ayırabilir kimse buna alınmazdı.
ama gelen 2 sap olunca sen de rahat edemezsin. bence uygun bi dille konuş mesela ben seninle başbaşa romantik bi tatil düşünüyordum diye söyle. çünkü böyle uygun değil bence..
Evet çift olsak eğlenebilirdik belki ama sevgilisiyle olan tatil ayrı arkadaşlarıyla ayrı olmalı

2 tane çöpsüz üzüm erkek ve bir tane cift..

Ne alaka hakkaten?Ya onlarla gitsin,ya da sizinle.

Bence senin sevgilinin onlara tatil sözü vardı,seninle gidince tekrar gitmeye imkanı olmayacaktı.Hepinizi aradan çıkarmayı düşündü bu şekilde.

Ya da arkadaşlarına bir şeyleri ispatlamaya çalışıyor,ergenler olur ya.Bak benim svegilim var benim sözümden çıkmıyor gibi gibi.

Kısaca ben bu işte bir mantık göremedim.Nerden tutsam elimde kalıyor.

Bence gitme ve kız arkadaşlarını götürme de..Kızları da o erkekler için götürmüş gibi olacaksın.

Tecrübe ile sabit ; Benim kız arkadşım beni tatile davet etti,bir gittim sevgilisi var yanında,sonra bir de sevgilisinin en yakın arkadaşı da gelmiş.Neymiş,tek sıkılmayayım..Yalan tabiki.

Beni oraya kim için ,ne için çağırdı belli.Sevgilisi arkadaşını çağırayım diye tutturunca bu hatun kızımızın hoşuna gitmemiş,o da pratik zeka bir kız çağırayım da oda bununla oyalansın sevgilim de bana kalsın diye düşünmüş olacak ki
o piyango bana geldi.

Kısaca,arkadaşlığımızın bittiği gün olduğu aptal yerine konulmam.

Sana tavsiyem kimseyi bulaştırma bu işe..
Hiç öyle düşünmemiştim ama haklısınız düşününce rahatsız edici bi durum, onlarda birbirlerini tanımıyo olcaklar ben olsam benimde hoşuma gitmezdi

Kotu birsey diyemem.
Ama bir erkek kiz arkadasi ile giderken yaninda nasil 2 erkek daha getirebilir?

Asla oyle birseyi kabul etmem. Rahat edemem elin adamlarinin yaninda. Evet gideceginuz yerde birsuru erkekte olacak elbette ama birde surekli yaninda olacak olmasi bi baska mesele.

Bana cok sacma geldi, ilk defami gorecek arkadaslarini sanki
Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz ya

Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz ya
Ben olsam, sen arkadaslarinla git ozlemissindir onlari gidin ozel ve guzel dakikalar gecirin derdim.
En basta kabul etmezdim.size mutluluklar derdim. Dun esim geldi eve. Yuzmeye gidelim mi dedi. Dedim hayirdir? Ya is yerinden abiler var (ailesiyle) gidicekler bizde gidelimmi dedi. Dedim ben baskalariyal gitmem rahat edemem. O da o aileleriyle olacak ayninyere gidecegiz ama ayri olacagiz. Baska zaman gideriz dedim.

Ya birde kapaliyim denize filan girmiyorum sicakta bekle bekle ne yapim.
Yuzmeyi bile bilmiyorum. Haseme ile tadinin cikacagini sanmiyorum.

Ailenin haberi olmamasından hiç hoşlanmadım be candy (nick değişim talep edebilirsin:) )

Erkek arkadaşının cümbür cemaat tatil teklifinden de hoşlanmadım . Arkadaş grubu değilsiniz , gelecek kişileri tanımıyorsun bile !

Bence gitme , sebep olarak aileme söylemedim ya orada diken üzerinde olacağım , rahat edemem ... zaten aklımdaydı hep ama planımız bozulmasın diye söylememiştim , eee madem sende arkadaşlarını ayarladın , onlarla git bence de .
Ay ediyim bari konulara yorum yazmaya utanıyorum böyle :D
Eğer arkadaşları gelmesi yönünde ısrar edicek gibi olursa öyle diycem, değmez yalan söylemeye böyle bi düşüncesizlikten sonra..

Yas 22 23 olsaydi bence sıkıntı yoktu.
Sahsen ben sevgilimi uzun suredir taniyorsam ve arkadaslarinin da kafa dengi oldugunu biliyorsam seve seve giderdim. Kadin muhabbetindense erkek muhabbeti daha cok sariyor beni. Baya eglenceli olurdu.

Sevgilinin seninle başbaşa tatil imkanı var.. ama o erkek arkadaslarınıda getiriyor.. Çok garip bi durum..
Ben olsam böyle bi teklifle geldiğinde ya benimle yada onlarla git bi seçim yap bende ona göre plan yapıcam derdim..
Ve bence araya arkadaslarını sokması seninle tatil yapacağı için çokta heycanlı olmadığını gösterir..
Dimi sanki onlarla gitmek istiyoda beni aradan çıkarıyo gibi..
Bakıcam artık tepkisine göre tepkimi koyucam

birşey diyeceğim o yapmaz etmez deme.

ne malum seninle grup seks için tatile gelmedikleri ?
sevgilin adam olsa iki erkeği getirtmez zaten. bildiğin yol yapıyorlar. Bir gece içersiniz bi bakarsın iki erkekte odada.
sevgilinin seni sahiplendiğini sevdiği düsünme öyle olsa zaten yalnız giderdiniz belli ki plan yapmışlar.
Neyse haberini görürüz artık sosyal medyadan falan, geçmiş olsun..

GİTME.
yok canım öyle bi insan değil tanıyorum o konuda, diğer arkadaşlarınıda çok sevdiğini güvendiğini söyler hep onlarında öyle bi düşünceye sahip olduklarını düşünmüyorum ama yinede yaptığı yanlış. Konuştuktan sonra ısrarcı olursa gitmiycem demekki onlarla gitmek istiyomuş diye düşünürüm

Zaten 2 arkadaşı gelirse ben gitmem gidersemde yanıma kız arkadaşlarımı alırım herhalde
Ailemde kız arkadaşlarımla gidicem diye biliyorlar o konuda huzursuzum ama sevgilime güveniyorum..
biz ne desek bos.
19 yasinda insanda deli cesareti oluyor. ama bence kiz kiza gidilen tatilden gerisi yalan. Ki ben feministim, ki ben modernligin kitabini yazmisim diyorum amaaaa. Bu tarz konularda ana babaya yalan soylemeyi hic tavsiye etmiyorum. Sevisin sevismeyin demiyorum :) ama anneniz babaniz sizi baska yerde bilirken siz baska sey yapiyor olmayin. :)

Erkek arkadaşın resmen ama resmen saçmalamış. Hadi çift olan arkadaşlarınızı çağırırsınız da iki sap arkadaşını kız arkadaşıyla çıkacağı tatile çağırmak. Normal hücrelere sahip bir insan bunu yapmaz.

Gitmeyin o tatile, bu devirde kime nasıl güveneceksiniz. Ailenizin haberi var mı? Öğrenirse ne olur? 19 yaşındasın yavrum daha 19 ya.

Ayy kızımın ileride böyle birşey yaptığını düşündüm, 19 yaşında 3 erkekle tatilde, karnıma ağrılar girdi resmen ya. Rabbim lütfen ama lütfen sen koru....
Ailemin haberi yok, olursa kızmayı bağırmayı geçtimde hayal kırıklığı.. o konudada huzursuzum. Onlar gelirse gitmem hani güvensem bile rahat edemem tatil yerinde.

Back
X