sevgilimin attığı mesaj

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

Bende seni aynı şekilde seviyorum

Son düzenleme:
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

İlk sıraya itirazım yok .Ama en azından ikinci sıranın yanında yer almak isterdim .. Sonrada bende bir sıralama yapıyım sana dönerim deyin..:)))

Çocukça bi mesaj bence tabiki omlardan sonra olur herkese içinde öyledir açıklamaya gerek yok yani sende aynen bende yazz gönder

Bunu neden belirtme gereği duymuş? Seni seviyorum demek varken böyle bir polemik yaratmaya ne gerek var anlamadım yani? Şaka gibi ya.

Daha ne istiyorsunuz ki ? Anlamadım ben sorun bunun neresinde ?

Neden gücünüze gitti anlamadım ailemden sonra demesi mi. Ailenle bir tutabilirdi tabi ama sonuçta onlar ailesi yetiştirmiş büyütmüş bu yaşa getirmiş onların sevgisi başkadır gözünde elbette ve yeri ayrıdır zaten sevgiliye duyulan sevgi ile aileye duyulan sevgi bir değildir çok farklı şeyler ben sorun olacak bir şey göremedim. Ha bir sorunda ailesinden yana olur diyorsan onu ancak davranışlarını ölçerek kavrayabilirsin daha aranızda resmi bir şey yok bunlara takılmak yersiz anlayamadım neyi sorun ettiğinizi?

İlk sıraya itirazım yok .Ama en azından ikinci sıranın yanında yer almak isterdim .. Sonrada bende bir sıralama yapıyım sana dönerim deyin..:)))

hıhh tamda bunu düşündüm ve dedim bende ama kızdı kükredi ben sana neler diyorumda verdiğin tepkiye bak diye

Yersiz ve haksız olduğumu bilsem de kıskanırdım.
Az tavır yapardım, sonunda o anlardı.
Bana sayar dökerdi, yok ailemi mi kıskanıyorsun bilmem ne.
Ben kötü kız arkadaş durumuna düşerdim bla bla bla...
Tanrıyı anlarım tabi, inançlı biri sanırsam.
Aileyi belirtmesi, kendini ikinci sırada, daha önemsiz hissetmene sebep olmuş.
Ama sen 1.5 sene diyorsun ailesi 20 küsür senedir yanında.
Yani hemencecik her şeyi olamıyorsun insanların.
Benim erkek kardeşim 19 yaşında, sevgilisi bulsa. Ve bizden daha çok önemsese kızı, ne bileyim o da yanlış gibi.
İkiniz de kendi yönünüzden haklısınız.
Ama erkek arkadaşın bu farkı dile getirmese de olurmuş hani. Her doğru her yerde söylenmez.

benim tepkiye benzer :) peki ne düşündürdü size
ya ni öyle iş mi olur ya daha ne kadar olmuş ki gözdağı verir gibi onu da sonuna eklemiş....kabullenenle
r var bu durumu ama,bırak öyle demeyi benden önce ailesine fikir bile soramaz .....ne yapıyım bu da benim tarzım...çok diktatör değilim eşim ne derse yaparım ama o da önceliğini benden yana kullanmalı..tıpkı benim önceliğim o olduğu gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…