- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni Allah a olan sevgisiyle kıyaslayan,senle aile sevgisi arasındaki farkı anlayamayan sevgilin kaç yaşında .'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
Çocukça bi mesaj bence tabiki omlardan sonra olur herkese içinde öyledir açıklamaya gerek yok yani sende aynen bende yazz gönder
Seni Allah a olan sevgisiyle kıyaslayan,senle aile sevgisi arasındaki farkı anlayamayan sevgilin kaç yaşında .
Vaktinde bir adam bana "benim onceligim annem, sonra kardesim, sonra esimdir." Demisti.
Sorduk mu onceliklerini gerizekalı?
Neyse oncelikleriyle mutluluklar diledim ona..
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
Seni Allah a olan sevgisiyle kıyaslayan,senle aile sevgisi arasındaki farkı anlayamayan sevgilin kaç yaşında .
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
Bunu neden belirtme gereği duymuş? Seni seviyorum demek varken böyle bir polemik yaratmaya ne gerek var anlamadım yani? Şaka gibi ya.![]()
ya yazdı şimdide seni annem kadar seviyorum diyor![]()
ya yazdı şimdide seni annem kadar seviyorum diyor![]()
Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:
Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm
yerini bil demiş sana resmen :)) sevgiliniz kaç yaşında![]()