• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin attığı mesaj

Vaktinde bir adam bana "benim onceligim annem, sonra kardesim, sonra esimdir." Demisti.
Sorduk mu onceliklerini gerizekalı?
Neyse oncelikleriyle mutluluklar diledim ona..

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

ailesine bağlı değil BAĞIMLI olduğu açık seçik ortada.....daha sizinle sevgili onlarla anne baba ilişkisi yaşadığını kavrayamayacak kadar da HAM.... sizi sıraya koymuş ve bu sırada 3. yere layıksanız evlenince sıralamayı yazayım size : 1. Allah 2. İŞ 3. Aile 4. Arkadaşları 5. Eşi..... madem sizi 3 numaraya koymuş siz de evlenme aşamasına geldiğinizde sakın ola ki aileniz istemezse falan ailenizi karşınıza almayın bu adam için .... ve bir şey derse de senin için de ailen benden önce geliyordu aynısını yapıyorum fazlasını değil dersiniz.....

sende aynısını yaz ama ailenden sonra takımını da ekle yerini bilsin :1::1::1:

çok gıcık olur onun için bu durum:23::27:

Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

yaşı küçük biri olmalı..
olgun bir insan böyle bir hareket beklenmez doğrusu :19:

Son düzenleme:
Niye boyle bi siralama yapmis ki sordun mu kacinci siradayim yerim nerede diye alla alla.
Elbettr ailesini sevmesi onemli ama bunu sormadan dile getirmesi sacma...

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Canım cok sinir bozucu Ona aynen şu mesajı yazardım:

Bende canım bende aynı şekilde canım duygularımız bile aynı ne güzel :) Allah tan ve ailemden birde dayımdan köydeki dedemden ve tabiki bricik halamdan sonra tatlı teyzoşumdan ve dünya tatlısı yeğenlerimden sonra seni seviyorum.
Boş zamanlarımda da akrabalarımla senin sevgin arasında kıyas yaparım canım. Bu şekilde kalbimdeki yerini anlamaya calışırım. Ve hep biliyormusun canım ilk 10 un mutlka içine giriryorsun. Bunu nasıl başarıyorsun bilmiyorum.öptüm

ahahahah bu güzelmişş hoşuma gittii valla :9::9:

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

Ben de seni seviyorum ama..
Allah'tan
Peygamberimden..
Kitabımdan..
Annemden..
Babamdan...
Kardeşimden..
Amcamdan..
Yengemden..
Teyzemden..
Dedemden..
Ninemden..