sevgilimin attığı mesaj

bazıları neden bozuldun, ne var mesajda demiş ama.. maalesef bu mesaj bana da oldukça çocukça ve kıroca geldi
tamam aileni daha çok sev, ama neden belirtme gereği duyuyosun.

ıyyyy

kesinlikle yazdığı mesaj gerçekten çok basit geldi ne bileyim tepki verince cahil ben oldum

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

çocuksu tamamen.
Allahla niye karıştııyorsun ki?
kimse de "beni mi Allah'ı mı daha çok seviyorsun" diye sormaz ki.
Yaşlarınızın küçük olduğunu düşünüyorum.

aranızda sıralama mevzusu mu geçtide böyle bi mesaj attı....ben olsam şöyle bi mesaj atardım bu anam için bu babam için bu tüm kadınlar içinhaydi eyvallah bak yoluna:82:

Son düzenleme:

gerçekten çok güzel bi mesajmış tiye aldınız ama ben bayağı sert tepki gösterdim

yüzünün ortasına yumruk atardım O ne ya ne gerek varmış öyle bir mesaja ailesini vurgulamaya saçmalıkk

Kesinlikle katılıyorum..
Yalan söylemeye ya da süslü laflara gerek yok..

aranızda sıralama mevzusu mu geçtide böyle bi mesaj attı....ben olsam şöyle bi mesaj atardım bu anam için bu babam için bu tüm kadınlar içinhaydi eyvallah bak yoluna:82:

beyefendi verdiğim tepkiye nazaran ağlamaklı olmuş yazdığım mesaj gözünün önüne gelince bide sabah uyandım anam sayfalar dolusu mesaj yazmış sana nca güzel kelimeler sarfediyorum verdiğin tepkiye bak diye bide diyo ki sein hepsinden çok seviyorum deseydin böbürlenecektin dimi bunu bekliyosun :26:

'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz

bence ben altını cızdıgım yer ıcın polemık yaratabılırdım yanı suan evlıyım kesınlıkle polemık cıkartırdım ama sevgılıyken bılemedım nasıl bı ılıskınız var evlılık yolundamısınız aile demıs buyuk bı aile sanırım senı arka plana atmısbu benım dusuncem

erkek arkadaşının yaşı yaç acep

Bende seni kendimi senden daha çok sewiyorum derdim

adam hep eşim olacaksın der evlilik hayalleri kurarız hep bu benim zoruma giden

Allah sevgisi, aile sevgisi, sevgiliye duyulan sevgi bir sıraya nasıl konulabilir? Hepsinin yeri ayrıdır, sevgi çeşitleri farklı yani. Benim annem birtanedir, babam da öyledir, bazı arkadaşlarım da sevgilim de hepsi kalbimdeki kendi yerlerinde bitanedir. Onları sıralamaya falan sokamam, su mu daha lezzetli yoksa kebap mı gibi bir karşılaştırmaya neden gidemiyorsak bu da aynısı işte. Darılmayın ama erkek arkadaşınızın kafası bir tuhaf çalışıyor, kötü niyetli değil bence ama normal de değil Bunların defosuz olanı da yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…