sevgilimin ayağı kırılmış....kızlar akıl verin:(

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar yaa..benim salak sevgilim maça gitti bugün.. o kadar da dedim gitme diyee( maçı 10da bitmesi gerekiodu... 11 oldu aramadı...ben aradım...hastanedeymiş...ayağı bilekten kırılmış((( ağlamaktan bi hal oldum yaaa((

mesele şu ki, benim şuan çalıştığım yer sevgilimin ailesiyle yaşadığı yer..yani en az 40 gün evden çıkamayacak.<(( ben çalışıorum akşam 5te eve geliorum(( ve zaten 2 ay sonra da yaz tatili olacak, ben memleketime gideceğim...(( görüşemiycek miyiz biz şimdi onunla yaaa ailesiyle tanışıorum beni severler ama hergün de gidilmez ki öfff((

size sorum ise şu sevgilimin tek ayağı kırık... bu 40 günde evden çıkması imkanı yok mu??? merdiven çıkabilir mi ?? birinin yardımıyla yürüyebilir mi:??? nolur bilenler konuşsun..çok mutsuzum

Son düzenleme:
dur bir çocuk iyiyleşsin boşver görüşmeyi şimdi
hem arada bir gidersin ne olmuş
böylelikle ailesini daha yakından tanırsın
ama sürekli gitme
biraz iyi olsun 2 3 hafta sonar destekle falan yürür merak etme

birileri içimi rahatlatacak bişey söylesin lütfen yok mu bi yakınınız,çevrenizde biri? daha önce ayağını kırmış falan??? hergün gezelim demiorum ama ailesinin yanında rahatça bi elini tutup teselli bile edemem... arada çıkarıp götüremez miyim biyerlere? yardımla,bastonla falan yürür mü

Son düzenleme:
Adamın ayağı kırılmış siz gezme derdindesiniz

geçen sene kırdım ayagımı, 1 ay alçıda kaldı. sorularına şöyle cevap vereyim. o 1 ay içerisinde yurttan dışarı sadece arkadaşım gelip arabayla yurdun önünden alıp aynı şekilde yurda bıraktıgı zaman çıkabildim, o da sadece 1 kere ki benimki bilekte degildi, bilek çok daha ciddi bi kırıktır ve büyük ihtimalle alçı çıkana kadar aslaa üstüne basmaması gerekir

sevgilinizin evine gidip görebilirsiniz, elini tutamamaktan endişeleniyorsanız eger mutlaka sizi odada yalnız bırakacaklardır o zamanlar tutarsınız ama bence sevgilinize sakın, neden böyle oldu, bak gördün mü görüşemiyoruz vs gibi sözler söylemeyin. birininn yardımına muhtaç olmak çok kötü bir duygu, bir de böyle diyerek çocugu darlayıp kendinizden uzaklaştırırsınız

Aynisini dusundum yazmaktan Vazgeçtim ya siz sagolun vallahi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar neden anlamak bu kadar zor gelio size yaaa... ne gezmesi.... insan sevdiğine bi destek olmak istemez mi? 60 gün sonra gidicem ve 3 ay görüşemicez diorum...ve o şimdi ayağını kırdı... yanında olmak istememin nesi kötü??? ailesinin yanında rahat olamayız die, arada çıkarıp kendi evime getirebilir miyim? ben koluna girsem yürüyebilir, merdiven çıkabilir mi bunu soruyorum???

ne ar bunda anlamadım cidden yaa

teşekkür ederim bilgileriniz için... şimdi konuştum tekrar... bilek değilmiş..bileğinin biraz üzerinden kırılmış ama kemik ayrılmamış... (( en azından bileği kırılmamış.... çok ağrısı olur mu? kıyamam yaa:2::2:

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim eşim de daha nisanliyken topugunu kirmisti. Feci bir aciydi, doktorda yatti ama platin dediler düşün artik o kadar kötü. Eşim platini ameliyati falan kaldıramaz çünkü işinin basinda olmasi gerekir zaten işi geregi de hep ayakta.hastaneden cikti ve kirikci geldi yapti. Iyilesmesi 20 günü buldu ama 2 günde bastonuyla işe gitti 1 haftada da avrupa yakasindan anadolu yakasina o kirik ayagiyla araba kullanip bayram için, bayramlaşmak için yanima geldi biricik sevdigim. Yani sorun yok tabiki de senin de sevgilin kalkabilir. 1 ay once eltim ayak bilegini kırdı cok feci sekilde yine kirikci ve 10 gune iyilesti gayet iyi su an. Gecen morarmis acaba kirikci yapamadi mi diye doktora goturmusler ama kirikcinin yaptigini soylememisler, doktor demis ki evet ayagin kirilmis ama nasil boyle kendini toplamış falan demis. Gayet iyisin demis. Boyle iste. Ama alçıda nasil olur bilmem canim...

Son düzenleyen: Moderatör:

valla benim de bilegin biraz aşağısıydı, ilk bikaç gün ciddi ağrılarım olmuştuı, uykumdan uyanıyordum ama sonradan azalmıştı :26: bilek olmaması iyi ama odktorun lafından çıkmayın merdiven inip çıkması gerekiyorsa hele kendi evinize götürmeyi teklif bile etmeyin, o çok acı veriyor çünkü :18:

bir süre ailesinin evinde görüşmeniz sıkıntı olmaz bence, dedigim gibi mutlaka yalnız bırakırlar yalnız kalmasanız bile sevgilinizin saglıgını zora sokacak şeylerden kaçının, eğer dikkat etmezseniz bu ayrı kalacagınız zamn daha da çok uzayabilir

kırıkçı mı? yok zaten alçıya almışlar şimdi( yorumunuz için teşekkürler... artık hayırlısı buymuş diyeceğiz yapacak bişey yok

( çok teşekkür ederim... dediğiniz gibi sağlığı daha önemli şuan... ben bi an ilk duyduğum için panikten yanında olamamaktan korktum...ama o şuan, eniştem gelsin seni alsın,annemler de bizde kalmanı istiolar dedi... tabii ki kabul etmedim... ailesiyle aram çok iyidir ama orada kalmam da doğru olmaz..yarın sabahtan gelirim yanına dedim.. en azından sık sık gitmemden rahatsız olmayacaklar demek ki(

offf... içime doğmuş gibi, normalde her hafta maça gider..bu hafta gitme diye yalvardım neredeyse...içim sıkılıodu..dinlemedi beni((

Son düzenleme:
kırıkçı mı? yok zaten alçıya almışlar şimdi( yorumunuz için teşekkürler... artık hayırlısı buymuş diyeceğiz yapacak bişey yok

Evet kırıkçı ben de ilk başta sizin gibi tepki vermiştim hatta çok korkmuştum ama bir doktor bile onunla calismak istiyormus sadece gel geceleri sabahlara kadar bana öğret ne kadar istersen veririm diyormus ama o istemiyormus. Bunu duyunca inandim ve inandığım gibi de oldu. Zaten devlet büyüklerinin bi çıkık durumları olunca hemen kirikcilara gittiklerini biliyoruz. Yani sizi bilemem de ben biliyorum ;-) selametle...

Kırık;( sağ ayağımın tarak kemiği kirilmisti 2yıl önce hala sizlar ara ara;( üzerine basmamam gerekiyordu ama odadan odaya yürüyordum, o bile ağrı, acı veriyordu en kötü 2hafta kalkmasın. Balık ve bamyadan uzak dursun. Geçmiş olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…