- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Koyun can derdin de kasap et derdin de..
Aynisini dusundum yazmaktan Vazgeçtim ya siz sagolun vallahi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçen sene kırdım ayagımı, 1 ay alçıda kaldı. sorularına şöyle cevap vereyim. o 1 ay içerisinde yurttan dışarı sadece arkadaşım gelip arabayla yurdun önünden alıp aynı şekilde yurda bıraktıgı zaman çıkabildim, o da sadece 1 kereki benimki bilekte degildi, bilek çok daha ciddi bi kırıktır ve büyük ihtimalle alçı çıkana kadar aslaa üstüne basmaması gerekir
sevgilinizin evine gidip görebilirsiniz, elini tutamamaktan endişeleniyorsanız eger mutlaka sizi odada yalnız bırakacaklardır o zamanlar tutarsınızama bence sevgilinize sakın, neden böyle oldu, bak gördün mü görüşemiyoruz vs gibi sözler söylemeyin. birininn yardımına muhtaç olmak çok kötü bir duygu, bir de böyle diyerek çocugu darlayıp kendinizden uzaklaştırırsınız
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim eşim de daha nisanliyken topugunu kirmisti. Feci bir aciydi, doktorda yatti ama platin dediler düşün artik o kadar kötü. Eşim platini ameliyati falan kaldıramaz çünkü işinin basinda olmasi gerekir zaten işi geregi de hep ayakta.hastaneden cikti ve kirikci geldi yapti. Iyilesmesi 20 günü buldu ama 2 günde bastonuyla işe gitti 1 haftada da avrupa yakasindan anadolu yakasina o kirik ayagiyla araba kullanip bayram için, bayramlaşmak için yanima geldi biricik sevdigim. Yani sorun yok tabiki de senin de sevgilin kalkabilir. 1 ay once eltim ayak bilegini kırdı cok feci sekilde yine kirikci ve 10 gune iyilesti gayet iyi su an. Gecen morarmis acaba kirikci yapamadi mi diye doktora goturmusler ama kirikcinin yaptigini soylememisler, doktor demis ki evet ayagin kirilmis ama nasil boyle kendini toplamış falan demis. Gayet iyisin demis. Boyle iste. Ama alçıda nasil olur bilmem canim...birileri içimi rahatlatacak bişey söylesin lütfenyok mu bi yakınınız,çevrenizde biri? daha önce ayağını kırmış falan??? hergün gezelim demiorum ama ailesinin yanında rahatça bi elini tutup teselli bile edemem... arada çıkarıp götüremez miyim biyerlere? yardımla,bastonla falan yürür mü
teşekkür ederim bilgileriniz için... şimdi konuştum tekrar... bilek değilmiş..bileğinin biraz üzerinden kırılmış ama kemik ayrılmamış...(( en azından bileği kırılmamış.... çok ağrısı olur mu? kıyamam yaa :2::2:
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Benim eşim de daha nisanliyken topugunu kirmisti. Feci bir aciydi, doktorda yatti ama platin dediler düşün artik o kadar kötü. Eşim platini ameliyati falan kaldıramaz çünkü işinin basinda olmasi gerekir zaten işi geregi de hep ayakta.hastaneden cikti ve kirikci geldi yapti. Iyilesmesi 20 günü buldu ama 2 günde bastonuyla işe gitti 1 haftada da avrupa yakasindan anadolu yakasina o kirik ayagiyla araba kullanip bayram için, bayramlaşmak için yanima geldi biricik sevdigim. Yani sorun yok tabiki de senin de sevgilin kalkabilir. 1 ay once eltim ayak bilegini kırdı cok feci sekilde yine kirikci ve 10 gune iyilesti gayet iyi su an. Gecen morarmis acaba kirikci yapamadi mi diye doktora goturmusler ama kirikcinin yaptigini soylememisler, doktor demis ki evet ayagin kirilmis ama nasil boyle kendini toplamış falan demis. Gayet iyisin demis. Boyle iste. Ama alçıda nasil olur bilmem canim...
valla benim de bilegin biraz aşağısıydı, ilk bikaç gün ciddi ağrılarım olmuştuı, uykumdan uyanıyordumama sonradan azalmıştı :26: bilek olmaması iyi ama odktorun lafından çıkmayın merdiven inip çıkması gerekiyorsa hele kendi evinize götürmeyi teklif bile etmeyin, o çok acı veriyor çünkü :18:
bir süre ailesinin evinde görüşmeniz sıkıntı olmaz bence, dedigim gibi mutlaka yalnız bırakırlaryalnız kalmasanız bile sevgilinizin saglıgını zora sokacak şeylerden kaçının, eğer dikkat etmezseniz bu ayrı kalacagınız zamn daha da çok uzayabilir
kırıkçı mı?yok zaten alçıya almışlar şimdi ( yorumunuz için teşekkürler... artık hayırlısı buymuş diyeceğiz yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?