• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin babası kanser oldu

lokipop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-8
Puanlar
1
Sevgilimin babası kanser oldu Bu süreçte hep onun yanında olacağımı söyledim fakat babası zamanında ona çok kötülük etmişti hatta etmeye devam ediyordu da kızlarını ön olana koyup onu önemsemiyor ve kendi haline bırakmıştı biz 3 ay sonra nişanlanacaktık onu hep çok bekledim ve çok yıprandım tam karar verdiğimiz sıra babasının kanseri ortaya çıktı evin tek erkeği nişan yapamayız babasının hastalığı tedavi masrafları derken babasına bir şey olsa ailesine bakmaktan bir yuva kurabilir mi

Şimdiden "kızlarını ön plana koydu" diyerek aileye bilenmişsiniz, bu aile ile geçinebileceğinizi düşünemedim. Babasına bi şey olsa aileyi geçindirme zorunluluğu varsa sizin evliliğinizi büyük ölçüde etkiler.

Şifa versin Allah yani adam can derdinde niye önemsemesin oğlunu birde babadan dinleyin işi gücü nedir sevgilinizin niye babasına o bakacak babanın maaşı kimsesi yokmu

Şifa versin Allah yani adam can derdinde niye önemsemesin oğlunu birde babadan dinleyin işi gücü nedir sevgilinizin niye babasına o bakacak babanın maaşı kimsesi yokmu
Bu halde babası çalışmıyor çalışmazsa maaşı da yok emekli değil

Bu halde babası çalışmıyor çalışmazsa maaşı da yok emekli değil
Sizin sevgiliniz ne iş yapıyor hayır yani yazmak istemezsiniz saygı duyarimda baba bu haldeyken sonuçta sizinde içinize sinmez ki evlilik düğün hani hasta ya adam nasıl şenlikli bişey yapılsın iyileşmesini bekleseniz

Sizin sevgiliniz ne iş yapıyor hayır yani yazmak istemezsiniz saygı duyarimda baba bu haldeyken sonuçta sizinde içinize sinmez ki evlilik düğün hani hasta ya adam nasıl şenlikli bişey yapılsın iyileşmesini bekleseniz
Zaten yapılmamalı ama ilerideki süreçte de üstesinden nasıl gelecek ailesine mi bakacak bize mi pastacı

Zaten yapılmamalı ama ilerideki süreçte de üstesinden nasıl gelecek ailesine mi bakacak bize mi pastacı
Ailede tek çalışan baba ve sevgiliniz mi?

İki eve zor bu devirde ancak siz aile ile oturur ve birşeyleri kabul ederseniz olabilecek gibi görünüyor üzüldüm onunda işi zor babasına birşey olursa sırt mi cevirsin onunda kaderi o aile yanı siz kendinizi koyun yerine bırakır gidermiydiniz annenizi kardeşlerinizi sinmez içinize yani keşke böyle olmasaydı da nasıl sırt çevrilir onların duzenide bu .Tercih seçim sizin tabiki

Bu arada kesinlikle birlikte oturun oturmayin demiyorum zor bu işler süper olurda demiyorum babası kötüdür iyidir bilemem evlat baba aile ilişkisini de yani ben ailesini desteklesin isterdim sonuçta evlensek bile içinde kalır sonradan bunu sizede yansıtır iki taaftan birini seecmek gerekirse ailesini seçsin bence yani kusuruma bakmayın fikrim bu .Onlar oyleyken nasıl biz evlendik ne haliniz varsa görün denilebilir .Sizide anliyorum da işte ne diyeyim .

İki eve zor bu devirde ancak siz aile ile oturur ve birşeyleri kabul ederseniz olabilecek gibi görünüyor üzüldüm onunda işi zor babasına birşey olursa sırt mi cevirsin onunda kaderi o aile yanı siz kendinizi koyun yerine bırakır gidermiydiniz annenizi kardeşlerinizi sinmez içinize yani keşke böyle olmasaydı da nasıl sırt çevrilir onların duzenide bu .Tercih seçim sizin tabiki
İki kızı evli onlar baksın ama erkekten bekliyorlar malesef nasık bir karar vericem benim ailem akıllı yatırım ve paraları var düşünmüşler her şeyi

Baba çalışmayı bıraktı çalışmazda daha sadece sevgilim evet
Emeklilik hakkı yok mu adamın? Senesini doldurmuştur emekliliğe ayrılır belki, evleri kira mı? Ek gelir vs var mı. Tutup ömür boyu sevgilinizin maaşı ile bakım olmaz bunu düşünmüşlerdir. Sevgiliniz ne kadar maaş alıyor, evlense kiraya mı çıkıcak bir sürü detay var hiçbirini yazmamışsınız. Hastalık durumunda tabiki bunlar konuşulmaz fakat ortada bi durum varsa sizde bunu düşünmelisiniz. Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah atlar, bu onlar için şok edici ve zor bir dönem biraz bekleyip gidişata bakın. 6 ay kadar beklemeniz gerek en az, tedavisi planlansın ilk dozları alınsın bi duruma bakılsın şimdiden bir şey atmayın ortaya erteleyin derim

Emeklilik hakkı yok mu adamın? Senesini doldurmuştur emekliliğe ayrılır belki, evleri kira mı? Ek gelir vs var mı. Tutup ömür boyu sevgilinizin maaşı ile bakım olmaz bunu düşünmüşlerdir. Sevgiliniz ne kadar maaş alıyor, evlense kiraya mı çıkıcak bir sürü detay var hiçbirini yazmamışsınız. Hastalık durumunda tabiki bunlar konuşulmaz fakat ortada bi durum varsa sizde bunu düşünmelisiniz. Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah atlar, bu onlar için şok edici ve zor bir dönem biraz bekleyip gidişata bakın. 6 ay kadar beklemeniz gerek en az, tedavisi planlansın ilk dozları alınsın bi duruma bakılsın şimdiden bir şey atmayın ortaya erteleyin derim

Yok maaş almıyor ek gelir yok bıraktılar zaten kanser oldugunda sadece çocuk çalışıyor işte maaşıbir eve bile yetmez evlenirsekte kira mecbur napalım yani ben napayım onu söyleyin 6 ay bekliyim gidişata bakiyim olmazsa nasip diyip gidiyim mi

İki kızı evli onlar baksın ama erkekten bekliyorlar malesef nasık bir karar vericem benim ailem akıllı yatırım ve paraları var düşünmüşler her şeyi
Kizlar calisiyormu yoksa eşlerinden mi para isteyip verecekler evlatmi onemsemeli aileyi damatlarmi?Tabiki onlarda destek olsun o ayrı da Siz iş bu raddeye gelmeden sevgilinizin ailevi durumunu bilmiyormuydunuz hani babasının emeklisi yok anneye ne olacak gibi Kızları küçük ve bekar sanmıştım değiller mis.Bilemiyorum anne kızlarının yanına mi gider oğlu onu birakirmi kadının kocası hasta yani su an tek önemli konu bu .İlerde Babaya birşey olursa ki Allah şifa versin sevgiliniz annesi ile oturmakta isteyebilir.Bilemem şimdiden bunları sizde zamana bırakın derim yoksa koyun can dedinde kasap et derdindeye döner iş .

Yok maaş almıyor ek gelir yok bıraktılar zaten kanser oldugunda sadece çocuk çalışıyor işte maaşıbir eve bile yetmez evlenirsekte kira mecbur napalım yani ben napayım onu söyleyin 6 ay bekliyim gidişata bakiyim olmazsa nasip diyip gidiyim mi

Ay, bu ne tavırlar hesaplar böyle. Ayrıl çocuk rahat etsin.

Daha ortada evlilik yok kendi maaşı yok, elin oğlunun maaşının derdine düşmüşsün.

Tamamda emekli bile olamayacaksa tek maaş iki eve nasıl yetsin? Ya sizide ailemle yaşa diye zorlayacak yada yettiremeyecek sizde çalışacaksınız siz sizin evi o aile evini geçindirecek. Tabi 400-500bin gibi ultra bi maaşı vardır orasını bilemem. Ortalama kiralar 25-30bin zaten ayrı eviniz olacak üstüne eşya vs alacaksınız kart ödemeniz marketi faturası nasıl yetecek. Daha yeni tanı olduysa hemen söylemeyin biraz bekleyin nişanda yapmayın sonra kafanıza yatmazsa nişan atmaktansa sevgiliden ayrılmak daha kolaydır.
Mesela Allah korusun ama olumsuz durum olsa annesi tek kalsa beraber yaşayalım diyebilir iki eve kira nasıl ödeyecek. Babası nasıl bunca sene emekli olamamış ki evleri kira mı

Back
X