• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin babası kanser oldu

Ay, bu ne tavırlar hesaplar böyle. Ayrıl çocuk rahat etsin.

Daha ortada evlilik yok kendi maaşı yok, elin oğlunun maaşının derdine düşmüşsün.
Daha ortada evlilik yokken esas bunları düşünmesi gerek. Şuan tabiki dile getirmemeli hatta ilişki gidişatında düşünmeliydi. Bir adam iki eve nasıl baksın bu ekonomide, evlenip boşanmasındansa şimdiden düşünüp yol yordam bakması fikir istemesi daha iyi

Kizlar calisiyormu yoksa eşlerinden mi para isteyip verecekler evlatmi onemsemeli aileyi damatlarmi?Tabiki onlarda destek olsun o ayrı da Siz iş bu raddeye gelmeden sevgilinizin ailevi durumunu bilmiyormuydunuz hani babasının emeklisi yok anneye ne olacak gibi Kızları küçük ve bekar sanmıştım değiller mis.Bilemiyorum anne kızlarının yanına mi gider oğlu onu birakirmi kadının kocası hasta yani su an tek önemli konu bu .İlerde Babaya birşey olursa ki Allah şifa versin sevgiliniz annesi ile oturmakta isteyebilir.Bilemem şimdiden bunları sizde zamana bırakın derim yoksa koyun can dedinde kasap et derdindeye döner iş .

Ailesinin durumu benı ilgilendirmiyordu ki sevgilim tek başına iyiydi halledebilirdik ama şimdi biraz iş onda bitiyor bence onun ne yapacagı önemli

Şu an sevgilinizi terk etmeye kalkmaniz da kötü olur babası hasta oda caresiz aile kötü durumda maddiyati geç manevi olarakda hatta bence evlilik ne yapacağız konusunuda erteleyin insan olarak destek olabilirsiniz tabiki mecbur değilsiniz en azından şu konan tanının şoku bı atlatilsin.Siz daha iyi bilirsiniz tabiki .Sadece kendi fikrim bu .

Daha ortada evlilik yokken esas bunları düşünmesi gerek. Şuan tabiki dile getirmemeli hatta ilişki gidişatında düşünmeliydi. Bir adam iki eve nasıl baksın bu ekonomide, evlenip boşanmasındansa şimdiden düşünüp yol yordam bakması fikir istemesi daha iyi

İyi de ortada ne kız isteme ne söz/nişan yokki. Bunlar olsa neyse ama daha bunlar standart sevgililer.

İnsan sevgili olduğu, yuva kurmak istediği kişinin zor günlerinde onun maaşının hesabını yapmamalı bana kalırsa. Kızın tek düşündüğü maddiyat.

Ha derki biraz bekleyelim önümüze bakalım ona göre yolumuzu seçeriz. Bu farklı bir şey konudaki.

Daha önce de yazmış tek derdi çocuğun maaşı:

Sevgilimin babası kanser oldu Bu süreçte hep onun yanında olacağımı söyledim fakat babası zamanında ona çok kötülük etmişti hatta etmeye devam ediyordu da kızlarını ön olana koyup onu önemsemiyor ve kendi haline bırakmıştı biz 3 ay sonra nişanlanacaktık onu hep çok bekledim ve çok yıprandım tam karar verdiğimiz sıra babasının kanseri ortaya çıktı evin tek erkeği nişan yapamayız babasının hastalığı tedavi masrafları derken babasına bir şey olsa ailesine bakmaktan bir yuva kurabilir mi
Allah şifa versin
Bunları nişanlı adayınız ile enine boyuna konuşun
Biz ne desek boş

İyi de ortada ne kız isteme ne söz/nişan yokki. Bunlar olsa neyse ama daha bunlar standart sevgililer.

İnsan sevgili olduğu, yuva kurmak istediği kişinin zor günlerinde onun maaşının hesabını yapmamalı bana kalırsa. Kızın tek düşündüğü maddiyat.

Ha derki biraz bekleyelim önümüze bakalım ona göre yolumuzu seçeriz. Bu farklı bir şey konudaki.

Daha önce de yazmış tek derdi çocuğun maaşı:

Ben önceki konusunu okumadım. Bu konu özelinde maddiyatın düşünülmesi abes gelmedi. Dediğim gibi bazı adımlar atılmadan düşünülmesi bana daha doğru geliyor sonra burada konu açılıncada ee aklın nerdeydi evlenene kadar diyoruz. Sevgilisi böyle zordayken bu konulara girmemeli zaten 6 ay bekle en az dedim bu yüzden bi insanlar şoku atlatsın, tedavisi başlasın nedir ne değildir bu ameliyat değil sonuçta bi süreç malesef ki.
Eklediğiniz konuyu yazan biri zaten bu ilişkiyi sürdürmemeli, sevgi bağı yok mantık desen mantıkta yok bu durumda

Şu an sevgilinizi terk etmeye kalkmaniz da kötü olur babası hasta oda caresiz aile kötü durumda maddiyati geç manevi olarakda hatta bence evlilik ne yapacağız konusunuda erteleyin insan olarak destek olabilirsiniz tabiki mecbur değilsiniz en azından şu konan tanının şoku bı atlatilsin.Siz daha iyi bilirsiniz tabiki .Sadece kendi fikrim bu .

Zaten yapamam öyle bir şey seviyorum çok çabalıyordukta evlenmek için ama bu durumlarda ne olur bilemem ben çok zorlancam ve nişanlanınca ya da evlenince neler çekeceğimi görebiliyorum nasıl bırakıcam onu da bilmiyorum psikolojim inanılmaz bozuk biraz beklicem en iyisi

Şu anda bu konular açılmaz ya da ayrilik karari alınsa bile soylenmez.

Ama bir yola girmeden once bunlari dusunmeniz tabii ki gerekli. Kizlar evliyse eve bekar cocuk kadar destek olamaz, ozellikle kendileri calismiyorsa. Sevgiliniz su an bekar cocuk statusunde ve evi o gecindirecek mecburen. Bu gorev ustune yüklenmişken evlendiginde bir anda kendini cekemez. Dolayisiyla ailenin maddi yuku onda olacak. Hem evlilik hazirliklari, hem ev gecindirme, hem aileye bakmaya maddiyati ne kadar musade eder bunu siz değerlendirirsiniz.

Bir diger ihtimal de yukarida dendigi gibi, ayri ev acamam deyip aileyle oturmak isteyecek. Allah geçinden versin, babaya bir sey olursa annesini yaniniza almak isteyecegine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Hayır ben de iş arıyorum
O zaman sesini kesip oturacaksın
Ya da para kazanıp düğününüzü sen karşılayıp evinizi sen geçindireceksin

Nasıl bu kadar ruhsuz oluyorsun ya
Adam kanser olmuş, resmen hemen ölsün diye dua edecek gibisin
Sevgilin elbette babasına ve kız kardeşine bakmakla yükümlü

Korkunç birisin
Ayrıca dün açtığın konuyu neden bugün tekrar açtın

Zaten yapamam öyle bir şey seviyorum çok çabalıyordukta evlenmek için ama bu durumlarda ne olur bilemem ben çok zorlancam ve nişanlanınca ya da evlenince neler çekeceğimi görebiliyorum nasıl bırakıcam onu da bilmiyorum psikolojim inanılmaz bozuk biraz beklicem en iyisi
Hep sen di mi
Sen
Sen
Ne kadar narsistsin
Babasının kanser olmasından daha mı önemli senin ruh halin
Sadece kendini düşünüyorsun

Son düzenleme:
Ne kanseri ve çok kötü durumda mı? İşi bıraktığına göre kötü durumda olduğunu düşündüm, sevgilinin maaşı düşükse iki aileye de yetmez. Bu durumda zaten nişan vs istemek de abes.

Geçen yıl maddi nedenlerle ayrılmışsınız neden tekrar döndnüz ki.

Ortada isteme yok nişan yok düğün yok cemicümle kayınaileye kurulmuşsun. Şimdiden ana babaya o baksın bu baksın hesabına girmişsin. Bunlarla yapamazsın sen

6 ay bekliyim gidişata bakiyim olmazsa nasip diyip gidiyim mi
Ben gerçekten seven birisinin böyle bir cümle kurabileceğini zannetmiyorum. Eğer Allah muhafaza durum tam tersi olsaydı, sevgiliniz aile bireyinizin sürecini takip edip ondan sonra da sizin tabirinizle nasip deyip gitseydi ne hissederdiniz
Nişan ertelenecek, ailesine maddi anlamda bakması gerekebilecek evet bunlar kolay süreçler değil. Ama ortada sevgi varsa çabalamak gerekiyor. Siz de bir iş bulursunuz, umarım ki babası şifa bulduktan sonra birikim yaparak evlenmeye çalışırsınız.

Kızlar baksın demek senin haddin değil. Kendin daha çalışmıyorsun etmiyorsun kaba tabirle koca parası yiyeceksin. Senin ağzını açmaya hakkın yok. Olmazsa ayrılırım falan demişsin bir de. Sen zor zaman insanı değilsin belli. Ayrıl çocuk düzgün birini bulsun. Bunu annesinin dün kanser olduğunu öğrenen ve çok şükür iyi maaşı olan birisi olarak yazıyorum. Evlerden ırak senin gibiler

Ailesinin durumu benı ilgilendirmiyordu ki sevgilim tek başına iyiydi halledebilirdik ama şimdi biraz iş onda bitiyor bence onun ne yapacagı önemli
ailesini tercih eder onlara yardım eder evliliği erteler yanı bu durumda

İki kızı evli onlar baksın ama erkekten bekliyorlar malesef nasık bir karar vericem benim ailem akıllı yatırım ve paraları var düşünmüşler her şeyi
Siz de akıllı aile bulsaydınız madem bula bula bu aileyi mi bulabildiniz?
İnsanlar can derdinde sizin planlara bakın. Umarım sevgilinizle konuşursunuz da hiç nişana gitmeden kendisi bitirir bu ilişkiyi.

Back
X