• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin babası kanser oldu

Yok maaş almıyor ek gelir yok bıraktılar zaten kanser oldugunda sadece çocuk çalışıyor işte maaşıbir eve bile yetmez evlenirsekte kira mecbur napalım yani ben napayım onu söyleyin 6 ay bekliyim gidişata bakiyim olmazsa nasip diyip gidiyim mi
İlla prim dolmasına gerek yok. Belli bir alt sınırı geçen çalışanlar böyle durumlarda malülen emekli oluyor. Emekli maaşı da aileye bağlanıyor.
Fakat evlenmeden bu kadar aile için yorum yapmanız sizin haddiniz değil. Babasıyla ne yaşadığı onu ilgilendirir. On senelik kocamın ailesi hakkında bu kadar konuşmam ben

adam hasta olmuş, eşim babasına bakar mı ne demek? Baba iyileşip sizin yada sevgilinizin yarın hastalanmayacağının garantisi var mı? evlilik uzun bir yol, kim bilir kimin başına ne gelir. aile olmak zaten boyle durumlara birbirini kollamak, maddi manevi destek olmak demek. adam bi de babası, elli kat uzak kuzen dıdısı da değil. ben bu ailede, bu evlilikte mutlu olacağınızı asla düşünmüyorum. bu kadar para ve maddiyat odaklı olmayı bu devirde anlarım ama o zaman ona göre eş seçeceksiniz. bugun değilse de yarın elbet biri hasta olacak, dara düşecek bi şekilde.

Back