Sevgilimin babası

Siz şu "sevgilimin amcası/dayısı eskiden pavyon sahibiymiş, bize problem olur mu?" diye konu açan kişi misiniz?
En az o konu kadar bu da saçma olduğu için arada öyle bir bağlantı kurdum.
Eğer aynı kişi iseniz çok ciddi söylüyorum uzman yardımı alın, bir psikolog ile görüşün.

Tebrik ediyorum dikkatinizi 👏🏻 aynı insanmış. Konu sahibi Çocuğun ailesiyle kafayı bozmuş. Mağdem kendi aile bağları çok kuvvetli, kendi babasıyla arası çok iyi, kendileri mazbut bir aile yine kendine uygun birini bulsun. Bu saf, temiz dünyasını karanlık insanlardan korku duyarak geçirmesin,

konu sahibi 3. konunu merakla bekliyorum :)
ayrıca babası olur dedesi olur pavyoncu dayısı olur vs vs onun hayatı, ailesi sizi şu an ilgilendirmez ki. siz böyle yazınca ben burdan baskı hissettim yahu. sevgilisiniz sadece onun sahibi değilsiniz.
eğer üzüleceği varsa da üzülür bu şekilde koruyamazsınız aksine baskı kurarsınız üzerinde.

Tebrik ediyorum dikkatinizi 👏🏻 aynı insanmış. Konu sahibi Çocuğun ailesiyle kafayı bozmuş. Mağdem kendi aile bağları çok kuvvetli, kendi babasıyla arası çok iyi, kendileri mazbut bir aile yine kendine uygun birini bulsun. Bu saf, temiz dünyasını karanlık insanlardan korku duyarak geçirmesin,
Ay nasi anladiniz ayni insan olduguni, ben bu kk hatunlarindan korkuyorum, her biri ayri bi dedektif, valla helal

Annesinin oyle bi sey demeyecegini biliyorum. Kalsa kardesinin evinde kalır zaten
Ortada söz yok Nisan yok siz şimdiden böyle hesaplar yapıyorsunuz ya ..bakın hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz yıllar geçer insanların düşünceleri değişir.. sevgiliniz babasıyla barışabilir sahip çıkmak isteyebilir iyide olsa kötü de olsa tirnaktan ayrılmaz diye bir laf var.

Baba tarafı okumus etmis degil, belaya meyilli insanlar. Gorusmuyor onlarla ama babasının da meyilli olması cok garip olmaz.

Haddinizi asmazsanız sevinirim

Ablacım yanlışa anlama ama sen bu çocukla evlenecek olgunlukta değilsin. bana sorarsan zaten evlenecek olgunlukta değilsin.

Her genç evlenmeden önce birey olmayı tatmalı, en az 1 yıl tek başına bağımsız yaşamalı bence. sana gelince dünya kaç bucak haberin yok. Düzgün bir aileden geliyorsun, memursun işin de garanti hayat nasıl hiçbir fikrin yok.Ben ailesi gayet kötü babası alkolik, annesi başkasına kaçmış amcası büyütmüş, babaannesi büyütmüş tonla insan tanıyorum mesela. Sen fanusta yaşıyorsun.

Şunu söylyeyim ki hayat her zaman optimal değil. Bazen ailende problem oluyor, bazen işinde, bazen 2li ilişkilerde, bazen sağlığında problem oluyor. Hiçbir zorluk görmeden yaşarsan başına gelen ilk zorlukta yıkılırsın.

Sen hayatın hiçbir zorluğunu görmemişsin, ama bu çocuk çok ağır bir tanesini görmüş. Aile problemleri çok ağır oluyor çünkü değiştiremiyorsun başına ne gelirse kabullenmen gerekiyor. İnan bana o çocuk çoktan kabullenmiştir. Değiştiremeyeceğin şeyleri kabullenmek insanı çok olgunlaştırıyor. Neden benim babam kötü, neden benim ailem herkesinki gibi değil diye olaya bakarsan çıldırırsın, bir cevap yok çünkü. Başına gelen neyse oldu işte diyip kabul etmek gerekiyor. Bu çok zor bir şey, senin çocuk yapabilmiş sen kendi hayatın olmadığı halde yapamıyorsun. Hala para verir mi hapis olur mu saçma sapan şeyler yazıyorsun, çocuk babasız büyümüş yahu o ne yapsın? Sence bu çocukla aynı olgunlukta mısınız? Ayrıca ben babamla mıç mıç olursam ksıkanır mı yazmışsın, yetişkin bir insan bu babasızlığı çoktan kabullenmiş yıllar olmuştur kabulleneli. Şu kafanda kurduğun şey burda gördüğüm şeylerde en aptalca top 10e girer.

Şimdi bu kafayle evlneicem dersen senin gibi fanusta yetişmiş iyi aile oğlu bir cicişcik bul. Ama hayatta yine yoluna bir şeyler çıkacak emin ol annen baban yaşlanacak, ölecek, belki ailende başka sağlık problemleri ortaya çıkacak lütfen hayatın güllük gülistanlık olmadığını anla. Bilmiyorum nasıl yaparsın ama evlenmeden, aile kurmadan önce bence o yaşadığın fanustan çık önce.

Son düzenleme:
Ablacım yanlışa anlama ama sen bu çocukla evlenecek olgunlukta değilsin. bana sorarsan zaten evlenecek olgunlukta değilsin.

Her genç evlenmeden önce birey olmayı tatmalı, en az 1 yıl tek başına bağımsız yaşamalı bence. sana gelince dünya kaç bucak haberin yok. Düzgün bir aileden geliyorsun, memursun işin de garanti hayat nasıl hiçbir fikrin yok.Ben ailesi gayet kötü babası alkolik, annesi başkasına kaçmış amcası büyütmüş, babaannesi büyütmüş tonla insan tanıyorum mesela. Sen fanusta yaşıyorsun.

Şunu söylyeyim ki hayat her zaman optimal değil. Bazen ailende problem oluyor, bazen işinde, bazen 2li ilişkilerde, bazen sağlığında problem oluyor. Hiçbir zorluk görmeden yaşarsan başına gelen ilk zorlukta yıkılırsın.

Sen hayatın hiçbir zorluğunu görmemişsin, ama bu çocuk çok ağır bir tanesini görmüş. Aile problemleri çok ağır oluyor çünkü değiştiremiyorsun başına ne gelirse kabullenmen gerekiyor. İnan bana o çocuk çoktan kabullenmiştir. Değiştiremeyeceğin şeyleri kabullenmek insanı çok olgunlaştırıyor. Neden benim babam kötü, neden benim ailem herkesinki gibi değil diye olaya bakarsan çıldırırsın, bir cevap yok çünkü. Başına gelen neyse oldu işte diyip kabul etmek gerekiyor. Bu çok zor bir şey, senin çocuk yapabilmiş sen kendi hayatın olmadığı halde yapamıyorsun. Hala para verir mi hapis olur mu saçma sapan şeyler yazıyorsun, çocuk babasız büyümüş yahu o ne yapsın? Sence bu çocukla aynı olgunlukta mısınız? Ayrıca ben babamla mıç mıç olursam ksıkanır mı yazmışsın, yetişkin bir insan bu babasızlığı çoktan kabullenmiş yıllar olmuştur kabulleneli. Şu kafanda kurduğun şey burda gördüğüm şeylerde en aptalca top 10e girer.

Şimdi bu kafayle evlneicem dersen senin gibi fanusta yetişmiş iyi aile oğlu bir cicişcik bul. Ama hayatta yine yoluna bir şeyler çıkacak emin ol annen baban yaşlanacak, ölecek, belki ailende başka sağlık problemleri ortaya çıkacak lütfen hayatın güllük gülistanlık olmadığını anla. Bilmiyorum nasıl yaparsın ama evlenmeden, aile kurmadan önce bence o yaşadığın fanustan çık önce.
Wow mukemmel tespitler cidden. Ben 6 senedir yalnız yasıyorum zaten hayatımı cok guzel idare ettirebiliyorum ki fanusta buyumus birisi de degilim. Siz neden bu kadar alındınız hic anlamadım bir suru insan cevap yazdı hic biri sizin gibi sınırlarını asmadı. Sag olsunlar cok guzel yorumlar yapanlar da oldu yanlıs dusundugumu anlamamı saglayan. Bu kadar sinir iyi degil bence siz de gidin bi uzmandan yardım alın. İnternette anonim birine bu kadar uzun uzun yazmak sinirlenmek falan normal degil cunku

Sevgilim babasıyla gorusmuyor yıllardır eskiden yılda bir kez falan gorusurlerdi 5-6 yıldır o da yok adam da arayıp sormuyor hic. Evlendi mi onu bile bilmiyorum annesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis ama maddi manevi yardımda da bulunmamıs. Kardesi de kendisi de gorusmuyo simdi. Bu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına. Boyle bi sey olursa naparsın diye soruyorum umrum olmaz diyo. Bi yandan da cok uzuluyorum cunku benim babamla iliskim cok kuvvetli ilerde bizi gordukce uzulur mu yıpranır mı tartamıyorum
Adam evlatlarına sahip çıkmadıysa kötüdür. Bir insan evladına bakmadıktan sonra daha altı adam öldürmek falan. İlerde bana bak der mi? Çok var öyle adam. Der mi der. Ama burası sevgilinize kalmış. Çünkü sizin babanıza da bakmanız gerekebilir. O yüzden bence şimdiden bu konuları açmayın

Sevgilim babasıyla gorusmuyor yıllardır eskiden yılda bir kez falan gorusurlerdi 5-6 yıldır o da yok adam da arayıp sormuyor hic. Evlendi mi onu bile bilmiyorum annesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis ama maddi manevi yardımda da bulunmamıs. Kardesi de kendisi de gorusmuyo simdi. Bu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına. Boyle bi sey olursa naparsın diye soruyorum umrum olmaz diyo. Bi yandan da cok uzuluyorum cunku benim babamla iliskim cok kuvvetli ilerde bizi gordukce uzulur mu yıpranır mı tartamıyorum
Düşünüp tasınıp dert edecek ne bulsam mı dediniz.
Öyle birşey olursa o gün düşünürsünüz

. Bu kadar sinir iyi degil bence siz de gidin bi uzmandan yardım alın. İnternette anonim birine bu kadar uzun uzun yazmak sinirlenmek falan normal degil cunku

dedi çocuğun babası, dayısı dıdısı şeklinde her gün konu açan güzel üye . Yarın da dedesini bekliyoruz artık :deli:

dedi çocuğun babası, dayısı dıdısı şeklinde her gün konu açan güzel üye . Yarın da dedesini bekliyoruz artık :deli:
Bir sonraki konu “Sevgilimin dedesi çok günahkarmış acaba ahirette bizim için sorun olur mu?” kdfjjd bize kızıyor ama hakikaten normal değil

2 konu da kişiyi zerre ilgilendirmeyip fazla şımarıklık içeriyordu, o şekilde bağladım açıkçası.

Şimdi görüşmüyorlar ileridene olacağını bilemezsiniz . Sevgiliniz ileri de babasına bakmak isteyebilir istemeyebilir de şimdiden bunun tasasına düşmek çok saçma bela fln bakmak istemiyorsanız söylersiniz zamanı gelince bi de bakılacaksa bakılır demişsiniz o zaman neden bela kısmını kullandınız?

İleri de evlenip evlenmeyeceğiniz belli olmayan biti için erken düşünceler ama söyleyeyim sizin babanızla olan iletişiminiz ileri de canını acıtabilir babamla bizde böyle olabilirdik diye yani bu olacak şuan bile oluyordur çevresinde gördüğü zaman..

Bence mantıklı sorular soruyorsunu, aşırı problem yapmayın ama gözlemlemeye devam edin.

Görüşülmeyen babayla bunu düşünüyorsanız, anne babasına düşkün bir eş adayına dünyayı dar edersiniz ileride anne babasına bakacak, gelip bize yerleşirler diye.. sizin kendi anne babanızın sizin bakımınıza muhtaç olmayacağı ne belli? Adam size benim babam hayatımda yok seninki var yarın başımıza kalır dese ne düşünürsünüz? Bunu düşüneceğinize sevgilinizi iyi tartın. İdeal aday mı diye.

Insanlar ortada bile olmayan insan hakkinda neler kurabiliyor🤷‍♀️ zor degil mi bu kadar hesap kitap pesinde olmak?

Back
X