- 6 Ağustos 2018
- 1.445
- 542
- 123
- 43
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
tabiki sizin seçiminiz ama ben bir büyüğünüz olarak kendinizi kullandırtmayın derim.kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Elalemin 10 yıllık kocaları gelip şöyle laf etmiyor karılarına. Elinizde bir evlilik cüzdanı bile yokken ne diye el adamının derdini çekiyorsunuz? Kocam der, boşanmak zor der çekerdiniz iyi kötü. Şimdi valizinizi alıp çıkarsınız.aslında her konu da harika bir insan burda kötü yorum yapanalr gibi de mefaat ilişkimiz yok gercek birsey yaşıyoruz sadece beklentisi cok fazla annesi ve ablası bu güne kadar herseyini yapmıs şimdi bile hasta olsa çorbalar bitki çayları vs üstü kırısık olsa cıkart ablam ütüleyeyim derler gecen kıfati kırısık diye bana ütü yapacaksın dedi aslında olay bu yani sonra ben konustum gercekten benden ütü mü bekliyorsun diye evet dedi
arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttuEe! Hade adam evlilik istemiyor, peki siz hayatınız boyunca ona cariyelik mi yapacaksınız?
27 yaşındasınız, andığım kadarıyla ne kadar evlilik istemiyorum deseniz de içten içe evlilik te istiyorsunuz doğal olarak. 40 yaşına gelmiş evlilik düşünmeyen birinden ayrılmama motivasyonunuzu ne ? Çok yanlış biryle berabersiniz.
Zor seve seve böyle bir adamı seviyorsanız bence siz hiç sevmeyin,safi kendinize zarar.Gidin anayı, babayı ,kediyi ,kuşu , çiçeği sevin ama adamları sevmeyin,siz bu işi bilmiyorsunuz sıkıntı.........yemin ederim zenginlik para değil para onun ben parasında değilim gercekten aşık oldum çok alıştım ayrı kalırsam yapamam diye korktum zor seven bir insanım bırakmak istemedim.
4 yıl sonra anlamadı, abuk subuk huylarını çeken başka biri olsa sizin bir numaranız kalmazdı şimdiye.4 yıl sonra mı anlamışım bunu? maddi durumu umrumda değil olmadı da bende aç açıkta değilim allaha şükür
Allah'ın ayısı birden kibar oluverdi hshshsarkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
Neyse çok şükür.arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
Adama bak yasen yapamayacaksan kim yapacak bu işleri diyor bende ben çalısıorum dedim hem calısıp hem yapanlar nasıl yapıyor dedi bende ben yapmam hafta da bir kadın al dedim
Biraz zorlasan elinde güllerle gelecek adam.Allah'ın ayısı birden kibar oluverdi hshshs
Bence bırakma başkasına musallat olmasın.arkadaşlar bazı cevaplarınız çok acımasızca tüm 4 yıllık ilişkim burda yazdığım olay değil maddiyatı yazdım temizlikçi tutacak bütçesi var demek istedim
Ne zamanandır birlikte yaşıyorsunuz?arkadaşlar bazı cevaplarınız çok acımasızca tüm 4 yıllık ilişkim burda yazdığım olay değil maddiyatı yazdım temizlikçi tutacak bütçesi var demek istedim
Bize karşı savunacaksan ne diye konu açıyosun? Bu kadar iyiyse devam et o zaman bize ne? Sanki herifin köleliğini biz yapıyor gibi biz mi kötüleyeceğiz?arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
"Ütü yapacaksın" diyen adam mı size karşı kibar?arkadaslar bir an öfke edip yadım genelde bana karsı kibar birisi sadece cok baskın bir karakter ya da bilmiyorum temizlik takıntısı hep vardı aslında ama bende temizlik olayı hiç yok ben yapamam akşamları eve gidince de böyle baskı oluşması beni korkuttu
arkadaşlar bazı cevaplarınız çok acımasızca tüm 4 yıllık ilişkim burda yazdığım olay değil maddiyatı yazdım temizlikçi tutacak bütçesi var demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?